ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Црна Гора данас брани себе! Црна Гора је данас срце Православља!

Православље долази из Црне Горе!

са Тројичинданског сабора

са Тројичинданског сабора

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

26 thoughts on “(ВИДЕО) Црна Гора данас брани себе! Црна Гора је данас срце Православља!

  1. Ja сам пријатно изненађен и овом приликом се извињавам честитом Српском народу Црне Горе!!
    Мислио сам да су сви тамо Мило!!
    Молим вас браћо за опроштај!!
    Нека вам драги Господ Бог да снаге да истрајете и победите !!
    С вером у Бога,за Краља и Отаџбину!!

  2. Narode iznosite zdravice sa vinom da se ne mrznu napolje ,vino grije,hajde nrode probudi se malo ,nema kise i vrijeme je naklonjeno!

  3. Kako ćemo očistiti Crnu Goru od četnika, sami nam se namještaju. Mogli ste se strpjeti dok se izgradi ovaj novi zatvor u Mojkovcu, ali snaći ćemo se i ovako.

    1. A dje si Kole sto ne izadjes da das podsku Milu i Dusku,stislo ti se pa si stigao doma ,naci cemo te sigurno,i dati onom pederu iz Niksica da te malo pomiluje,nijesmo mi tako zlopamtilo,kako ce ti razcetvrtati supcic „junacki“ ?

    2. NE IZLAZIS GA IZ SOBE MRČO a prijetis. Sjedi duduku i ne bleji . Nemas ti damu kao ni tvoji udbaski botovi koji su su samo na portalima jaki. Sto ne izadjes kao sto si prijetio da ces ucinjeti ako bude okupljanja no si sesakrio zeni ili majki pod suknju

    3. E moj sinko više puta su takvi kao ti što im zakon u topuzu leži pokušali pravoslavlje da unište. Crna Gora jest malena al je časna i poštena. Znaj jadniče da batina ima dva kraja. Miri se sa bratom ne maši slamom iznad vatre.

    4. Moli boga da ti u njemu ne zavrsis . Jer koje i kakvo je vreme doslo i koje ste doneli vi nabedjeni, moze ti se lako desiti. Ne taboravi da svaki covek ima po jednu ciglu uzidanu u zatvor.. Sta su ti cetnici krivi ?

    1. Crna gora je najjaca Srpska odbrana, vekovima bila i ostala, potomci Marka Miljanova ne pogazise cast svojih ptedaka. Hvala nasoj braci u Crnoj gori sto i ovoga puta odbranise Srpstvo jer da nije vas lako bi oni zgazili Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *