ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Владимир Ђукановић: Милу очајнички треба сукоб да би сачувао власт!

1 min read
Милу Ђукановићу је очајнички потребан сукоб, јер то му је једини начин да сачува власт, поручио је новинар и посланик СНС-а Владимир Ђукановић
N1

Владимир Ђукановић

Милу Ђукановићу је очајнички потребан сукоб, јер то му је једини начин да сачува власт, поручио је новинар и посланик СНС-а Владимир Ђукановић.

Он и његова клика опстају на подјелама гдје су браћа завађена. Ми Срби морамо да покажемо мудрост и да никако не прихватимо његове провокације. Биће паклено тешко, јер очито му је задатак да увуче Србију у сукоб, тим прије јер је Црну Гору увео у НАТО, казао је Ђукановић.

Он је казао да се нада да ће Свети Сава, помоћи да пребродимо ово како је казао лудило у Црној Гори, ову антисрпску хистерију, очито дириговану , јер тамошњој власти одговарају тензије, и подијељен народ, истакао је под утиском пребијања младића у Подгорици.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “(ВИДЕО) Владимир Ђукановић: Милу очајнички треба сукоб да би сачувао власт!

  1. Koji crni sukob, pobegao je sa Dubrovackog ratista a imao svu silu sa sobom. Murathans- Milo i sukob, kako? Njega na vlasti moze odrzati jedino kolonijalizacija Marsa ako ga tamo ustolice za presjednika, mada bi i tamo morao da kreci ako uspeju da naprave atmosferu, mars crven, atmosfera plava a kosmicka odela bela.

  2. @ruza veljova Dje si ruzo ne ubrana,jesi li jutros procvala?Veljo je zamrcio nedje,juri ove molere a ti visis po portalima.Zivot ruzo prolazi a ti ?
    Evo da mi se malo oraspolozis:
    Crnogorka podnela za razvod braka.Kaze sudiji
    —:E jadi me nasli s ovim mojijem bizgovom,dvije nedjelje spavamo on nista.Ja kupila tange,nista,namirisala i obrijala ruzu,on hrche,ama dojadio mi druze sudija.
    Sudija se obrati djeticu
    —Chuli ti ovo nesreco jel istina
    A Djetic veli:
    Ada chus,nijesam znao da je to toliko hitno.
    Ruzo Veljova kupi tange ali ne za velja.

  3. Sta ovaj tvoj nema kliku?Ista je to ekipa samo sad gledaju ko kome da smesti.Ovaj tvoj Djukane Vlado podelio diplome kao na Kalenic pijaci,pa sad nece evropska druzina da prizna nasoj deci ni jednu diplomu iz Srbije.Proizvode marihuanu u paradajz bastama,prodaju metke i mine kao sladoled.Ovaj tvoj i ovaj isto tvoj po prezimenu su mi zalicili na nekoga iz mog naslova.

  4. гледај ову полтроничу! овај се за ситне паре продао, његове аналитике имају вредност колико анализе чеде јовановића хаха.

  5. djuka djuka stisla ve muka…budi srbijanac ja sam crnogorka…samo ne potpaljujte ove izdajnike rodne grude crne gore….za 30 godina amfilohije je proizveo 150 000 posrbica koji bi od crne gore da na naprave srbijanski srez Gedzadiju…nece moci djuka….

    1. за 30 година мило је произвео 200 000 расрбица*, раније је ЦГ била етнички чисто српска, ако ниси знала погледај пописе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *