ИН4С

ИН4С портал

Никшић не да светиње: Интегралови „лудаци“ и нове тробојке за немиран сан Милових „бранитеља“

1 min read
Десетине хиљада вјерника на литијама у Никшићу само су дио проблема "бранитеља" лика и дјела Мила Ђукановића у граду под Требјесом. Једнако их "гуши" и "поплава" тробојки, као и упорност никшићке омладине да истраје у борби са режимским молерима.

извор: Фејсбук

Никшићу, очито, не фали „лудака“.

А, ако питате локалне званичнике ДПС-а, добићете одговор да их је и превише. Бар тридесетак хиљада више него што би они жељели.

извор: Фејсбук

Десетине хиљада вјерника на литијама у Никшићу само су дио проблема „бранитеља“ лика и дјела Мила Ђукановића у граду под Требјесом. Једнако их „гуши“ и „поплава“ тробојки, као и упорност никшићке омладине да истраје у борби са режимским молерима.

Више пута до сада Интегралово насеље украшавано је вољеним народним бојама. И наравно, исто толико пута су се, баш као и у свим сегментима наше друштвено-политичке збиље, надлежне службе потрудиле да пониште народну вољу.

Ипак, са задовољством обавјештавамо наше читаоце да овај кварт поново „сија“ у три боје. „ИНТЕГРАЛОВО поново води“.

До коначне побједе! До одбране светиња!

Прочитајте још:

Литије ће трајати до нестанка организација које су промовисале сатанистички закон

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

48 thoughts on “Никшић не да светиње: Интегралови „лудаци“ и нове тробојке за немиран сан Милових „бранитеља“

  1. Pa g djo il g djice..Imate Vasi Preci I Vi,Nastavlja I njihova djela..Proslost..CrnogorskoMrzacku..Bjelasku,Cetnicki..Imate je I Nikom of Nas me treba..p.s.Ovdje brzo,vrlo uskoro necete moc nikad nesojlukom poganit Crnu Goru Niti Crnogorce..Vrlo Uskoro

  2. Nasi ste..Svakog poimenice znamo…nema Vise molbi..Nasi I Bozji..p.s.trenutno ste Djavolju pisatelji..Nasi ste..do Jednoga..Zivjela Majka Crna Gora

  3. Ne Razumijem nista vise sta je ovom narodu,
    Kako moze da izbrise proslost ,ljudi vec se jednom saberite ,Scotland drzava ako joj ukrades kamen ides u zatvor.Medicina je dokazala ako nemas pamcenje ti si lud,Kakve su projekcije buducnosti, ako nemas proslost.O cemu price da Vas neko vodi u srednji vek,vi mozete slobodna uci u EU sa proslocsu koja se brani Amen sa Vama sam moj Veliki Njejosev narodem

  4. Zdravko Đurović pokojni sveštenik je sa Zoranom Vukićevićem ukrao 200 eura na preobraženje 2012 godine iz nikšićkog Sabirnog Hrama po priči Vladimira Krusicw

  5. Само сложно и упорно. Ипак је нсрод јачи од притисака власти и паметнији од лопова.
    Смрт фсшизму, слобода народу.

    11
    1. ON JE. OOO ( Bodin ).
      Siroma , NE valja mu centrifuga .
      Ne zna on šta je sabiranje .
      On je rođen oduzet.
      Od pameti .
      Zato je centripetalan. ?
      I uplašen. ??

      22
  6. TROBOJKA JE , ( KO NE ZNA) ,
    ZAKONOM CRNE GORE , ZAŠTIĆENA KAO KULTURNA I ISTORIJSKA BAŠTINA CRNE GORE .

    NA PRIMJER , AKO JE IZNESETE NA PROZOR , NA KROV , AKO SE VIJORI IZ AUTA , NIKO NE SMIJE DA VAS OMETA , A KAMOLI MALTRETIRA I SLIČNO .

    SAMO , NEKA SE SVUGDJE VIJORE !!!
    ??????????
    ??????????
    ⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪⚪

    16
    1
  7. Đe si latinska udvorice, bokeška rasrbice, stid te nije guzice, kako obraza nemaš!
    Iz najljepšeg onog zaljeva srpskog na svijet cijeli, podno najljepše srpske Planine!
    Džaba kevćeš psino, vukovi ne mare!
    … Bojte se psi!!!

    25
  8. DA JE VECNA NASA NARODNA SRPSKA TROBOJKA, NAJLEPSA I NAJSARMANTNIJA ZASTAVA KOJA POSTOJI NA EVROPSKOM I SVETSKOM TLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DA JE VECNA NASA INDOEVROPSKA SRBIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    21
    1
  9. Ustasi poput Bodina, Blentovena i Komlena su poznati po tome sto vole, obozavaju da se osecaju kao drolje, obozavaju kad su vredjani, pljunuti, sa osmehom na licem traze batine, da ih gazda gazi, mozete zamisliti stepen te bedne bolesti. Cak i da mi placaju, na primer rezim poglavnika, gadilo bi mi se da odem na portalima pa da lupam nebuloznu naucnu fantastiku od price.

    24
    2
  10. Постојала је и постојаће! Само не више на коленима! Устала је! Не дамо светиње! Никог не мрзимо! Љубимо мило српство!

    45
    2
  11. A sto ces mora se! Voljeli bi mi da se trobojka sija na svakom koraku ka nekada, da ne moramo ovako po zidovima, ali kad zlotvori ne daju da kazemo ko smo i sto smo. Moramo ovako, da kazemo vlasti sto mislimo o Montenegru(to je neka italijanska drzava, sta li?). Moja sigurno nije, nit ce ikad biti.

    42
    3
    1. Đe si latinska udvorice, bokeška rasrbice, stid te nije guzice, kako obraza nemaš!
      Iz najljepšeg onog zaljeva srpskog na svijet cijeli, podno najljepše srpske Planine!
      Džaba kevćeš psino, vukovi ne mare!
      … Bojte se psi!!!

      46
      1
    1. Ti si obična budala koja živi u državi koju ne vi. I koja će crknut u istoj toj državi koju ne voli. I proce ti zivot avetinjo u mržnji.

      6
      29
  12. Nikad neće napraviti od nas izdajn.ke ust.še kaka je moja tetka Mileva i njen sin direktor NVO CKM Aleksandar Damjanović oni nisu moja tetka ni brat … ih Gospod Bog Sveti Vasilije Ostroški i Sveti Petar Cetinjski Amin

    47
    4
  13. DA JE VECNA NASA PRELEPA I SARMANTNA SRPSKA TROBOJKA, NARODNI SIMBOL NASE INDOEVROPSKE SRBIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    74
    4
  14. Баш им лепо стоје ове бојице – дивно се уклапају у средину, улепшавају а и оплемећују душе… ХВАЛА БОГУ, да се зна шта је Част, Понос, Србија, Његош…

    100
    6
    1. Bodine brate, kako ti ne dosadi da emitujes toliko negativnu energiju?
      Shvati da necemo stati dok Crna Gora ne bude slobodna!

      169
      8
      1. Bodin ne moze bez nas Srba. Umesto da je po Milogorskim sajtovima i tamo da prdeka on se ne skida odavde. Geni ga vuku.

        128
        8
      2. Ne kapirate. Ima više Bodina. Ja sam original. Moja parola je
        NE DAMO CRNU GORU
        NE DAMO CRNU GORU
        NE DAMO CRNU GORU
        NE DAMO CRNU GORU
        NE DAMO CRNU GORU

        12
        103
    2. Bodin je milogorac, ali u dobar covjek, duhovit. Gojko, molim te, napravite jedan intervju sa Bodinom, volio bih to procitat i vidjet covjeka. Najozbiljnije, pozdrav!

      84
      6
    3. И било је време да се народ лати посла и дивним бојама префарба ово бетонско комунистичко сивило. И у Србији има да се фарба бар наредних 10 година док свуда преко сивог бетона не засија ХРАБРО и ПОШТЕНО !!!

      66
      4
    4. Изгледа да су сви лудаци побегли из луднице, па хоће оне нормалне да позатварају у луднице. Ви и Вама слични хоћете да своје лудило прикажете као нешто нормално. Из Ваше перспективе, изгледа, то је нормално. Када лудак влада, сви лудаци аванзују.

      14
      3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *