ИН4С

ИН4С портал

Страх режима од литија: Режимски медији у екстази подметачина

Свако јутро нас са насловница режимских гласила "обрадује" понеки текст неког аналитичара или другог плаћеника у којем се на све начине покушавају умањити величанствене литије

Незаборавни 20. фебруар

Свако јутро нас са насловница режимских гласила „обрадује“ понеки текст неког аналитичара или другог плаћеника у којем се на све начине покушавају умањити величанствене литије. Када су дошли у спознају да је то немогуће, добили су, очигледно, задатак да измишљају и да се баве теоријама завјере.

Данас је један режимски медиј објавио текст под насловом „Код учесника литија пронађена зоља“. Веома проблематичан наслов. Необјашњено, мутно, може се закључити да је неко на литији преко рамена носио зољу. А онда, онда нормалан човјек прочита текст и сазна да је зоља пронађена у аутомобилу неког човјека, који је могуће некад био на литији.

Колика је небулоза текст најбоље ћу демонстрирати кроз примјере шта су све могли да напишу:

– код испијача дојч кафе нађена зоља;
– човјек се гребе од родитеља за кутију цигарета и држи зољу у колима;
– појео 20 ћевапа док му је зоља стајала у гепеку;
– спавао са женом, а у колима чувао зољу…

Јасно је свима. У питану је зла намјера. Страх режима од мирних и достојанствених литија је све већи. Крај је близу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

16 thoughts on “Страх режима од литија: Режимски медији у екстази подметачина

  1. Инсекти:
    зољице, осице , стршљенчићи чувају се од прехладе и влаге на сигурном и сувом, с врло ограниченим приступом Никад у гепеку, то је да кажемо светогрђе!!!
    Тако да режим САМ СЕБЕ ЛАЖЕ А И ОНУ ШАЧИЦУ МИЛОГОРАЦА СЛИЈЕПАЦА КРАЈ ЗДРАВИХ ОЧИЈУ .

    Зна то режим добро, мислим то о чувању јел?

    Знате ти инсекти знају да буду млоооого незгодни.

    Прецизно центриран треф у састав (ако си баксуз) и добијеш грил- слично препеченом из микровалне-
    Јел тако оклопџије дике моје режимске!

    12
  2. Strah režima je svakim danom sve veci! Svjesni su i oni da smo mi narod ciji je vladar bio kaludjer, država crkveno imanje a glavni grad manastir! Ne damo SVETINJE!

    23
  3. EVO JEDNA MALA-VELIKA PJESMA AUTORA VLADIMIRA VOLODJE VISOCKOG:
    JA ZALIM U ZIVOTU OVOM
    STO KORJENA NEMAM DVA,
    STO DRUGOM DOMOVINOM MOJOM,
    NEZOVEM CRNU GORU JA.( preveo prof. Milivoje Bacovic)

    21
  4. Pricaju komsije, Mujo i Haso
    Pita Haso: A, sto ce mo danas radit. Dosadno je….
    Mujo kaze: Hajmo setati sa komsijama, hajd’mo na litije…
    Haso: Jesi’l ti poludio? Sto ce mo mi tamo???
    Mujo: Neznam sto cemo, ali volim da zezam Mila…

    27
  5. Страх режима од литија: Режимски медији у екстази подметачина

    Режим хрли у пропаст и овај овдје и онај у Србији, питање је врло кратког времна од 3 мјесеца када ће и један и други да нестану.
    Проузроковали су кризу у Црној Гори и Републици Српској у нади да ће они уређивати неке однсе у народу из којега потичу.Тако је настала ова свеопшта узбуна ,напади на све нас од кога?
    Кад мислим насве нас мислим на Србе ,ко то нас сада напада,гдје су ти непријатељи види ли их ико.Ђукновић каже Срби и Црква му руше државу,а он доноси закон о одузимању земље тој истој Цркви.Вучић хоће у преговре јер Он би да преговра уређује наређује сарађује,и ко зна што све не још,али недају Срби из Црне Горе а неда ни Митрополија ,нијесте нам потребни.Изавао кризу у Републици Српској,ни тамо га не зову а би он радо,једино не смије на Косов и Метохију а потписао споразум у Бриселу,само тако „добар“, бољи од Серверског споразуме Турске 1920, када би се шалили ,само нијесмо ми напали Косов и Метохију него Нато ,а Турска је изгубила Први рат била је на супротној страни,али официри незадовљни уговром скинули султана и довели Ататурка,имали су храбрих људи а ми их немамо,него и даље радимо против свог народа.Нарвно ми смо у таквом положају да по њима морамо галсати само ове,птање до када,или чекамо да их скину они који их доведоше,само нам вријеме измиче?
    Проблеми су настали јер једина ствр која функционише на тромеђу држава Црна Гора Србија у коју смтрамо и тренутно издвојено Косово и метохију и Македонија је функционална мафија,све друго и да се хоће недају да функционише.
    Појавио се проблем ,ситем проваљен дрога се заплењује а хоботница губи тло нема новца а наплата дуговања долази,сјутра можемо постати дио Кине или саудиске Арабије,такво је стање Монтенгра и њена неовисност је толико јака,колико и њена војска са свим Машанима .
    Ми се сда већ морамо спремати као после њих ,јер живот ће тећ
    и немстано даље и кад они буду у затвору или избјеглиштву,њих нико не штити сем појединих гласила и новинара попут Шуковића и сличних у Србији као Марић и остало друштво.
    Овако је изгледала Турска по нацрту уговора из Сервера:
    https://de.wikipedia.org/wiki/Vertrag_von_S%C3%A8vres_(Osmanisches_Reich)#/media/Datei:Treaty_sevres_otoman_de.svg
    Како ми данас изгледамо ми Срби,мапа није потребан знамо сви!

    33
  6. SVE CE OVO PROCI.SJETIMO SE VLADIKE RADA:“VRIJEME JE MAJSTORSKO RESETO,“ BLAGO ONOM KO DOVIJEK ZIVI IMAO SE RASTA I RODITI.“SVI SMO BRACA U HRISTU,NEZABORAVIMO VELIKE RIJECI PATRIJARHA PAVLA:“BUDIMO LJUDI.“

    55
  7. koliko su puni mrznje to je nevjerovatno,skoro sam sluso policajca koji rece za crkvena zvona i litiju“evo cuju se čaktari sad ce kraj maskembala“,nadam se da ce mu Bog suditi vrlo brzo,nije on sam 80% policije razmislja ovako i na sve su spremni,ali Bozja je kazna najveca,samo polako

    78
    1
  8. Jadni su i patetični. Džaba im sve pare svijeta da dobiju od svojih stranih sponzora, njihova propaganda i rabota je potpuno propala. dozivjeli su potpuni kolaps.

    65
    1
  9. Ovo bi bilo opasno 90.ih kada je Đukanović dolazio na vlast. Sada u eri interneta i istinitih izveštavanja na portalima, sve im je džabe.
    Plaše se oni, da nije tako ne bi pisali gluposti.

    89
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *