ИН4С

ИН4С портал

(ФОТО) Величанствена литија о којој ће се причати: У дјелима твојим, Бог се јавља, Црна Горо престонице православља!

Јуче је у Подгорици одржана историјска литија, Светосимеоновска, у којој је учествовало преко 100 000 грађана, коју је предводио митрополит кијевски и све Украјине Онуфрије, предстојатељ Украјинске православне цркве са митрополитом Амфилохијем и владикама Српске православне цркве, игуманом Хиландара Методијем

Фото: Владимир Павићевић

Јуче је у Подгорици одржана историјска литија, Светосимеоновска, у којој је учествовало преко 100 000 грађана, коју је предводио митрополит кијевски и све Украјине Онуфрије, предстојатељ Украјинске православне цркве са митрополитом Амфилохијем и владикама Српске православне цркве, игуманом Хиландара Методијем.

Величанствен дан, величанствен крсни ход вјерујућег народа у Црној Гори, који је поручио „Не дамо светиње“.

Фото: Владимир Павићевић

Поред бројних режимских покушаја и „умањења“ броја и значаја, вјерујемо да фотографије Владимира Павићевића говоре за себе.

Фото: Владимир Павићевић
Фото: Владимир Павићевић
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

5 thoughts on “(ФОТО) Величанствена литија о којој ће се причати: У дјелима твојим, Бог се јавља, Црна Горо престонице православља!

  1. Bilo bi i duplo vise da je organizovano u popodnevnim casovima i u nedelju, jer mi.Srbi radimo i subotom da bi prehranili nase porodice. Nase radno vrijeme nije od ponedeljka do petka u milogorskoj administraciji kao Milogorcima, o tome bi organizatori trebali da povedu racuna ubuduce,

    24
  2. Биће то све добро народе,кад видим ово срце ми пуно, господари таме могу само наставити се крити у тмуши, нема их, и није им мјесто на свјетлу дана!

    19

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *