ИН4С

ИН4С портал

Министарство одбране Републике Србије: Очекујемо да Црна Гора покрене поступак против таблоида Побједа због ширења лажних вијести

1 min read

Министарство одбране Србије

Поводом лажних вести које је са очигледно злом намјером данас објавио подгорички таблоид Побједа, Министарство одбране Републике Србије саопштава:

Зоран Стојанов је правник, цивилно лице запослено у Војно-филмском центру „Застава филм“ Управе за односе са јавношћу. Његово име се налази на интернет сајту Министарства одбране Републике Србије у садржају Информатор о раду Министарства одбране у којем стоји „Зоран Стојанов, војни службеник, дипл. правник овлашћен за рјешавање по захтјевима за приступ информацијама из надлжености Управе за односе са јавношћу“ што је евидентно искориштено у тексту таблоида.

Зоран Стојанов ће тужити надлежном суду таблоид Побједу због повреде угледа и части као и угорожавања безбједности.

Министарство одбране Републике Србије очекује од надлежних државних органа Црне Горе да по службеној дужности покрену поступак против таблоида Побједа због ширења лажних вијести.“

Прочитајте још:

https://www.cdm.me/politika/kod-srpskog-drzavljanina-zaposljenog-u-ostrogu-pronadene-povjerljive-vojne-depese/

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

17 thoughts on “Министарство одбране Републике Србије: Очекујемо да Црна Гора покрене поступак против таблоида Побједа због ширења лажних вијести

  1. ZIVELA ZETSKO-PRIMORSKA SRBIJA I SVA SRBIJA OD SAVE I DUNAVA DO MORA SINJEGA!!!!!!!!!!!!!
    DOLE VLAŠKI KATUN CRNA GORA – MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ZIVELA PRIMORSKO – ZETSKA SRBIJA I SVA SRBIJA OD SAVE I DUNAVA DO MORA SINJEGA!!!!!!!!!!!!! DOLE VLAŠKI KATUN CRNA GORA-MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. E sad ih propisno odrati,to nisu novine,to je bilten jedne partije,Srbija to ne smije da pusti tako lako,dokle ce da laju a da prodju nekaznjeno?Po dzepu ih udariti pa da vide,a pride da demantuju sve na naslovnoj strani,mada cisto sumnjam da iko cita to smece od.novina,cak ni clanovi vladajuce partije.

    30
    1
  4. Власник ПОБЈЕДЕ као и Дневних новина је Петрос Статис,лажни Грк,а у ствари жидохазар.Финансијер НАТО пакта и ШЕФ ДПС-А.Не плаћа порез,руши милочерски парк.НАРОДЕ,ПРВИ УДАР СЛОБОДНЕ ЦРНЕ ГОРЕ ТРЕБА ДА БУДЕ НА ОВУ БЕЛОСВЕТСКУ ОЛОШ!УПАМТИТЕ!СВЕ УГОВОРЕ ЕРАСКИНУТИ ,СВЕ НАПЛАТИТИ И ПРОТЈЕРАТИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ.ДОНИЈЕТИ ЗАКОН ДА НОВАЦ БАНДИТА НИЈЕ ВАЖНИЈИ ОД ИНТЕРЕСА НАРОДА!

    59
    1
  5. Ми очекујемо да им санкционишете инвестиције и прање новца по Београду!

    75
    3
    1. Nijesmo mi u Montenegru satelit ruske gubernije Svrbije, pa da izvršavamo njihove zahteve. Mi smo suvjerena i nezavisna zemlja, glavni i najodaniji saveznik USA na Balkanu. Nikad više pod srpskom ugnjetačkom čizmom!
      E viva Montenegro, zemlje hrabrih i slobodnih!
      E viva naś preśjednik Milo Đukanović!

      6
      42
      1. Хахахахахахахахахахааххахахахахахаххахахахахаахахахахаахахахах……..

        15
      2. Види се по овој ситуацији колико су вам поуздани савезници – динбо – Кад их је зајебо вирус нико никога не гледа јадниче много се уздате у тај усрани нато. Што не помогне Италији већ јој помаже „недемократска“Кина. Бедо људска лажете и трабуњате , а највећа сте шовинистичка монтенегринска багра , отпаду.

        21

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *