ИН4С

ИН4С портал

Претреси у Подгорици: Петоро ухапшених, одузета већа количина оружја

Како је саопштено из Управе полиције, претреси су обављени на осам локација у главном граду, а одузета је већа количина оружја.

Фото: Управа полиције

Подгоричка полиција је заједно са припадницима Посебне јединице полиције, претресала станове К.Ц. (31), Р.Ц. (24), С.Ђ. (38), А.Ф. (38), А.Ц. (27), Г.Ј. (46) и М.Р. (29) који се у полицијској евиденцији воде као безбједносно интересантне особе, пишу Вијести.

Како је саопштено из Управе полиције, претреси су обављени на осам локација у главном граду, а одузета је већа количина оружја.

Полиција је ухапсила М.Ц. (50), А.Ф, Р.Ц, С.Ђ. и М.Р. због сумње да су извршили кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја и они су уз кривичну пријаву приведени надлежном тужилшатву.

Фото: Управа полиције

Против лица А.Ц. и Г.Ј. поднијет је захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закону о оружју.

Полиција је претресима пронашла и одузела: аутоматску пушку са уклоњеним серијским бројем, седам комада пушака, 10 пиштоља, 844 комада муниције различите врсте и калибра, пет оквира за аутоматску пушку, 500 грама експлозива, два метра спорогорећег детонаторског штапина, 35 метара индукционог кабла и 9.300 еура и 400 долара.

Прочитајте још:

Барска полиција одузела више комада оружја

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “Претреси у Подгорици: Петоро ухапшених, одузета већа количина оружја

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *