ИН4С

ИН4С портал

Вукићевић: Убрзо ће нестати ДПС-вирус; оглодали земљу до коске, сад позивају на заједништво

1 min read
Одазваће се неки "опозиционари" на позив за улазак у Савез за Црну Гору, у то нема сумње. Али то ће бити минорни играчи који ни у најмањој мјери неће утицати на спасавање диктатуре. А диктатура мора пасти, нема јој спаса. То је било свима јасно током литија, док ова епидемија представља само кратку паузу у том процесу пада.

Лидер Покрета Слобода народу, Бошко Вукићевић (Фото: Дан)

Пише: Бошко Вукићевић

Премијер Марковић је данас најавио дијалог „са социјалним партнерима, представницима посланичких клубова у Парламенту, и једним бројем економских експерата и аналитичара“. А потом је помпезно објелоданио да би се из тога могао изродити „Савез за Црну Гору“, као израз заједништва у условима пандемије.

Савез за Црну Гору? Мирише ми на наредни изборни слоган ДПС-а. Чамац за спасавање партије у агонији, која је током литија пролазила кроз највећу кризу у току свог тродеценијског трајања. Популистички покушај убирања политичких поена у ванредној ситуацији и на несрећи грађана.

Како режимлије ту вољу за дијалогом и заједништвом не показаше од самог почетка ове кризе, већ на сва одговорна мјеста у кључном тијелу поставише искључиво одане партијске кадрове? Како то да нас упорно подсјећају на важност поштовања правила, ако свакодневно крше Устав? Зар заиста имају образа да инсистирају на патриотизму, у земљи чије су ресурсе оглодали до коске?

Одазваће се неки „опозиционари“ на позив за улазак у Савез за Црну Гору, у то нема сумње. Али то ће бити минорни играчи који ни у најмањој мјери неће утицати на спасавање диктатуре. А диктатура мора пасти, нема јој спаса. То је било свима јасно током литија, док ова епидемија представља само кратку паузу у том процесу пада. Режим је отписан, јер му више не вјерују ни његови некадашњи вјерни гласачи. Многи од њих ме свакодневно контактирају како би ми такве ствари саопштили. Тиранији нема спаса, јер је исувише трула и корумпирана. И поред режимских надања, не постоји могућност да корона-вирус спаси ДПС-вирус. И један и други ће нестати.

Након пада диктатуре и ослобођења земље, неке нове људе очекује тежак посао обнове опљачкане и опустошене државе. Неће бити лако, али – о том потом.

Прочитајте још:

Од сјутра маске у ПРОДАЈИ: Опет неко, а знамо ко, зарађује на несрећи народа

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

4 thoughts on “Вукићевић: Убрзо ће нестати ДПС-вирус; оглодали земљу до коске, сад позивају на заједништво

  1. vukicevicu oces li mi objasniti nesto a to je zasto neko od vas novinara iz in 4s ne prisustvuje koferenciji za javnost u 5 sati nego pustate ove balege oprostite na izrazu iz rezimskih medija koji su mi se zgadili zajedno sa ovim iz vijesti i dana koji postase bilteni dpsa sram ih bilo i postavite im konkretna pitanja ova obicna sto narod interesuje ako im budemo dozvolili oni ce ovo da koriste i zloupotrebljavaju u nedogled evo ovaj mugosa spominje juni pa ce juli nemaju kaze brzih testova ka amerika pa me cudi sto ih bijeli orao ne nabavi preko njegovog zlocinackog natoa smrad jedan sad se ziv ne cuje raskrinkajte ih vukicevicu ako boga znate.

  2. Boze zdravlja, diktator je proklet i dps kao mafijaska tvorevina ce biti zabranjen,a ubice iz ANB i narkodileri na dozivotne robije.. Znamo kako su prosli isti takvi posle Sloba,Gadafija, ali milo ce naivise podsjecati na Causeskog! Sloga Bice Poraz Vragu

    23

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *