ИН4С

ИН4С портал

Наставак полицијске репресије над Радованом Ракочевићем: Ухапшен због дијељења вијести да је Ђукановић заражен короном

1 min read
Бјелопољац и члан Демократске народне партије Радован Ракочевић ухапшен је јер на свом Фејсбук профилу објавио вијест са београдског портала "АЛО" да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић заражен корона вирусом.

Радован Ракочевић

Бјелопољац и члан ГО Демократске народне партије и функционер бјелопољског ДФ -а Радован Ракочевић ухапшен је јер на свом Фејсбук профилу објавио вијест са београдског портала „АЛО“ да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић заражен корона вирусом.

Извор: ФБ

Он је нешто послије 18 часова приведен, а тужилац му је одредио задржавање 72 сата.

„Како постоји основана сумња да је осумњичени Радова Ракочевић извршио кривично дјело, те како је у својој одбрани навео да посједује два Фејсбук профила, од којих један користи од 2007. године, што указује да је корисник друштвених мрежа већ дуже вријеме, да добро познаје рад на уређајима који се користе за комуникацију путем друштвених мрежа, да је лице које је стално активно на друштвеним мрежама и које сачињава коментаре, а такође произилази да је његова објава била доступна великом броју грађана, а што је осумњичени и потврдио у својој одбрани, па су корисници друштвених мрежа ову објаву могли да протумаче на различите начине, с тога произилази да постоје посебне које указују да би осумњичени боравком на слободи поновио кривично дјело, односно наставио са изношењем објава које би ко грађана изазвале панику , одређено му је задржавање, наводи се Решењу ОДТ Бијело Поље у које је ИН4С имао увид.

Његов бранилац Милош Којовић уложио је жалбу на ово решење.

Подсјетимо, Ракочевић је хапшен и у јануару ове године због цртања тробојке.

Прочитајте ЈОШ:

(ВИДЕО) Сузавцима, пендрецима и шок бомбама на омладину која је чувала тробојку

 

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

34 thoughts on “Наставак полицијске репресије над Радованом Ракочевићем: Ухапшен због дијељења вијести да је Ђукановић заражен короном

  1. MISLIM DA IMA MNOGO PAMETNIH STVARI KOJE TREBA DA RADI OPOZICIJA JER SMO JE GLASALI JOS TREBA DA IH ZALIMO STO SAMI SEBE SKACU NOGAMA U STOMAK.

  2. Нормално да ће само да се појави у Тузима, јер су тамо сви заражени, па није упадљив!
    Нек се појави међу здравима, па ће сви да виде колико је болестан! :о)

  3. Hapsi milicijo ruke ti se pozlatile.
    Koliko grama mozga moraš imati da sa jednog takvog „uglednog“ portala ovjavljuješ vijesti….
    Konačno se mora stati na kraj širenju lažnih informacija.

    3
    9
  4. znate vi dome da su vasa braca po lazima i insinuacijama i alo i espreso…gos’ini regruti…sto deblji to tracaviji i dracaviji….

    2
    13
  5. Nije slucajno sto je ovakva informacija pustena u medijima. U Srbiji su se poznate licnosti odjedanput razboljele od virusa . Ako se nastavi takvo sirenje vlastodrsci na Balkanu lako mogu biti smjesteni u karantine koje su sami kreirali.

  6. Ако већ хапсите људе, одведите и џукелу да се прегледа да има вирус!

    10
  7. Mnogo ljudi u Crnoj Gori zna da je milo stvarno bolestan i debelo se maskira u medijima i medju ljudima da je sve ok. On je tesko bolestan jer ga je prokletstvo vec stiglo i njega i njegovu blizu porodicu a i stize cijelu vlast ma vrhu drzave. Zivi bili pa vidjeli! On je vec politicki mrtav.. to i on zna i to najbolje

    14
    1
  8. Pa jel ima ili nema?Ako ima želim mu sve što on želi Srbima i našoj crkvi, a ako nema želim mu da živi od prosječne plate do penzije ,a poslije od minimalne penzije jedno 50 godina.

  9. Tuko bih ga ja po bubrezima da materino mlijekce ne ispiša, pa bih ga zatvorija sa zaraženima od virusa korona i držal ga dok se pseto ne inficira i neb bi ga lečija već bi ga držal u karanteni dok ne krepa ko pseto. To je najbolji lijek protu srbijanskih laži, to je jedini jezik koji srbi razumiju, tak triba sa njima postupat.

    3
    17
  10. pa zna li se je li ili nije evo danas je u Tuzi bio,pisalo se i da je Aco Dj imao infarkt ovo ke represija policije u jeku korone ali NECEMO SE PREDATI

  11. Ијао, молим вас, па немојте да се закасни, показати како се брани закон за цитирање једне новости, бити крајње ригорозан према овом ужасном дјелу које просто угрожава све нас и оставља без даха заједно са државом. Па зашто се онда досљедно не туже те новинске агенције, а не они који цитирају нечију новост, или демантовати макар јавно и достојанствено рећи да има људи који насједају на новине, а не обичан народ или се то опет ,,случајно“, селектирали политички?
    Не, Аднан Муховић је изнио ,,лапсус“ када отворено каже да ће Србима бити организована тракторијада и то је фер, по праву и демократски, ,,у духу мултиетничког склада“ јер такав нам ,,склад“ заправо и жели готово комплетан дио његових сабораца из Бошњачке Странке који су у Влади, а подржавају ИСИЛ и Ал Нусра Фронт у Сирији, а да вас подсјетим да су Сирија и тај Асад ПРИЗНАЛИ државу Црну Гору.
    А ја сада постављам питање, како је могуће да подржаваоци и симпатизери ИСИЛ-а и Ал Нусра Фронта могу пријетити 1/3 а индиректно и преко 50% становништва Црне Горе и да сједе у Влади једне већински ПРАВОСЛАВНЕ државе и да нам неко прича пусте бајке о ,,поштовању закона“ и говори о ,,мултиетничком складу“ ?
    Људи, ви нас прописно зајебавате, погледајте у каквом бесмислу сами од себе тонете!

  12. Ovo je već vrijedjanje zdravog razuma, da vidimo kako će se ponašati ekonomski tigar sa Balkana kad prodje korona, sve će doći na naplatu, država se ne ne voli i ne brani iz interesa nego iz ljubavi!!!

    58
    2
  13. СВАШТА СЕ ДЕШАВА! ХАПСЕ МОМКА ЗБОГ ОБЈАВА ЕСПРЕСА И АЛО! НЕКА ТУЖЕ АЛО И ЕСПРЕСО А МОМКА ОДМАХ ПУСТЕ!

    101
    2
  14. Jednostavno.
    Izađe u medije,demantuje…
    Ne znam zašto hapse čoveka?
    On je samo preneo vest Bg medija i izneo svoj komentar.
    Stvarno divljačka država.

    115
    5
    1. Е, па кад би Монтенегро био држава. Али није, нити ће икада бити.
      Премијер Марковић рече да је успијех што јр расвијетљен случај паљења аута новинара после 9 година.
      Замислите, двије застрашујуће чињенице. Прво, да је успјех наћи починиоца после 9 година и друго, још страшније да каже ( треба провјерити његову диплому правника, под хитно) да је случај расвијетљен. А налогодавац се још не зна???!!!
      У једном случају 9 година, за тешко дјело, у другом 9 минута за глупост. УДБА. УДБА. УДБА
      Никад се нећемо с њима помјерити напријед ни милиметар.

      17
    2. Ova dalabu iz Dražinog Fronta je znala da je vijest lažna ali jednostavno voli da kleveće i laže.
      Riječju – hapsi narodna milicijo!

      3
      22

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *