ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Опсадно стање испред Храма Христовог Васкрсења: Полиција хапси вјернике

1 min read
Опсадно стање испред Храма Христовог Васкрсења, јутрос на велики хришћански и православни празник Цвијети

Храм Христовог Васкресења

Опсадно стање испред Храма Христовог Васкрсења, јутрос на велики хришћански и православни празник Цвијети.

Наиме, полиција не дозвољава вјерницима ни да буду испред Храма, а на улици код Храма паркрирана је и полицијска марица, види се на лајв преносу Марка Милачића на Фејсбуку.

Како јављају читаоци, ухапшен је лидер Праве Црне Горе, Марко Милачић. 

На снимку се види да грађани поштују наредбу и мјеру, и држе физичку дистанцу, међутим ни то није довољно, јер полиција легитимише и задржава грађане, између осталог и адвоката Николу Бошковића.

 

https://www.facebook.com/markomilacic1985/videos/228589171820603/UzpfSTEwMDAwMjMyMDg2MjcyNToyODY3NjI3ODA2NjU3ODg3/

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

43 thoughts on “(ВИДЕО) Опсадно стање испред Храма Христовог Васкрсења: Полиција хапси вјернике

  1. Помаже Бог!
    Литије није требало прекидати, сада би све било другачије.
    Значи, поново на улице!

    16
  2. comSta rade Limenke, Radijatori, sa svojim AL KAPONEM.Izigravaju zastitu naroda, od strane Mitropolita, od Virusa KORONE.
    Nije njih , toliko strah od KORONE, koliko od Mitropolita i LITIJA, koje ce se nastaviti , jos u vecem obimu , sa jos nekim ultimatumima za rjesavanje krucijalnih problema za opstanak naroda i drzave.od HRONICNOG VIRUSA ZVANI ,, PLJACKASI,,koji su na vlasti.

    47
    2
  3. E pa dočerali su cara do duvara. Pa ako narod ostane nijem i gluv u ovoj Svijetloj Nedjelji onda je zaslužio sve što mu misle ateisti. Poštujući fizičku distancu svi treba da dolaze u porte ispred hramova na svaki veliki dan ove nedjelje, ako mislimo da i ove godine Sveti Oganj sidje i da nam nadu. Trpljenje da, ali strah ne treba da bude slika ovog naroda.

    58
    2
  4. Otvorena diktatura protiv Ustava CG i svih zakona male grupe vlastodrzaca potpomognuta opozicijom i NVO. Hapse djecu po igralistima. Srusena je pravna drzava. Ako se ne probudimo doci ce jos gora vremena. Ovako ce da nas sjutra privode na vakcinaciju.

    67
    4
  5. Hapse kerberi,najvise ih boli sto hapse one sa vjerom dusom i obrazom ono sto oni nikada nijesu i nece imati. Ali sat otkucava pocelo je da se ljulja, otkazi pucaju na sve strane a treba platiti racune i kupiti hranu ali da sacekamo jos koji dan…

    69
    4
  6. Тачно кад видим да Милчић снима, исти секунд знам да ће бити ухапшених. Једног дана и сниматељи и они који хапсе буду заједно и на истом. Ухапшени буду на слободи,зато што слободан човјек никад не може бити ухапшен. Слободан човјек не може бити у опсадном стању,може и ммора да буде опсједнут једино великом љубављу Божјом.

    65
    6
  7. БРУКА и СРАМОТА . Демократија на високом нивоу . А по УСТАВУ ове овакве државе гарантовано право на ВЈЕРОИСПОВИЈЕСТ . Испред ХРАМА нема масовног окупљања да би полиција имала разлога да хапси због короне . ПИИИИ…

    72
    3
  8. У маркетима, институцијама и градилиштима може по 50-оро, док у цркви не може. Застрашивање политичких и духовних непријатеља, удбашко сатанске багре. Не дајмо се браћо и сестре, не могу нас све похапсити. Бранићемо Цркву, свештенство и монаштво, на то смо се заклели. Што више нас у цркви и са вјером у Господа, нека нас љубав његова води!

    82
    4
  9. Што рекао генијални Бања Радуловић са стотинама промила подршке у процрногорском бирачком тијелу док Србе у НдЦГ налива кофама гована:

    Само конструктивно и трпељиво!!!

    Замислимо само,не било примјењено, да ни Андро и исти Бања закаче корону!?

    Без њих,обезглављени Срби у НдЦГ не би знали ђе удараУ…

    34
    3
    1. Доста је било браћа полицајци. Нема оправдања за то што раде. Или скидај униформу или рачунај да ћеш у исти кош са фашистима.

      40
  10. Монтепркно је чудо. Говече води штаб против короне, а полиција хапси испред цркве….Лудило.

    98
    5
        1. Pa njegova hapšenja su postala toliko providna i smješna. I meni glava služi da sa njom mislim dragi gospodine.. Pozdrav od blavora. (kako vi izvoljevate nazvati me. Vas eto nek farbaju a ima nas koje ne mogu ni MM ni UDBA)

          2
          20
          1. Jesi li to ti anonimni „Hriscanine“i „veliki Srbine“ ,kako se izvoljevas nazivati se? ps. lose te maskirala MM i Udba,priziran ti nick, daj malio vise inventivnosti i maste. 🙂 pozz. tvoj „brat“

            10
  11. Морају их прво тестирати јесу ли заражени прије затварања! 😉

    А тамо само и самицу! 🙂

    60
    3
  12. Може им се, све до једне уре.
    А онда слиједи наплата дугова. Све са ПДВ-ом!

    197
    8
    1. Brz pardona: baš tako! Bice bez pardona, ni po babu ni po stričevima. Ovaj virus ih je privremeno spasio iako oni misle da je trajno. Ne shvataju da su maske skinute iako se nose medicinske. Ovo vodjenje predizborne kampanje pod okriljem pandemije je ogavno i pokazatelj da nisu svjesni da je narod progledao i da ne pale vise njihovi stari uhodani načini zastrašivanja.

      108
      4
    1. Тачно, али има начина.
      Пошто они не поштују ништа, пошто за њих закони не важе, пошто су устали против Бога и народа, ми народе треба да изађемо масовно на улице, да покажемо да се не бојимо њихове бахатости, па нека ухапсе 100 или 200 хиљада људи.
      Не треба се бојати затвора, када се ради на правди Бога.
      Један масован излазак на улице у овој ситуацији би значио тренутни пад режима.
      Овдје опозиција може, ако хоће, да буде предводник и организује своје чланство, да истовремено, масовно изађемо из наметнутог затвора.

      206
      7
        1. Доста је било!
          Марко брате, објави име и презиме овог газдиног кера који те је тако дрско постројавао и опходио се, без позивања на икакав закон или уредбу којом те приводи.
          Треба да се зна све, нема сакривања иза маски и некакве короне више.
          Па да се приупитамо као људи и да видимо ко је шта радио.

          46
      1. Сад сам одгледао до краја видео запис Марка Милачића.
        Каква стока терористичка, Милова приватна полиција која хапси без закона, без уредби, по злој вољи сатаниста, испред Цркве на Цвијети?!
        Ово је гажење Устава и сваког облика правне државе!
        Ово само багра безбожна, комунистичка, може да ради!
        А дРпс им се у то исто вријеме башкари на гомили на околним градилиштима!

        98
      2. Да има какве санитарне контроле ти би давно био хоспитализован

        54
      3. A o ovim nepocinstvima „pravne drzave“ni slova, ni rijeci u tkz.“slobodnim“ medijima zapadnoevropske i americke demokratije. Dje je sada „slobodna evropa“ DV, CNN, VoA bar da ijednu recenicu jave o ovome,ka sto su danima javljali o tkz.“drzavnom udaru“ i slicnim ANB izmisljotinama,kada su davali podrsku „ugrozenoj“Milovoj vlasti. A vijest o otpustanjima radnika sa posla zbog epidemije u Crnoj Gori,su ekspresno postavili i jos brze skinuli sa svoga portala novinari „objektivne“ Slobodne evrope ciji je direktor izvjesna Arbana Vishiqi. Nekada, u doba bez interneta,te njihove medijske manipulacije su i mogle da prodju kod neobavjesnenoga naroda,no danas to vise ne prolazi ni kod onijeh iz najzabacenijih mjesta.

        42

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *