ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Мило би се и Турцима извинио за петовјековне зулуме ако то НАТО затражи

1 min read
Ћамил Дураковић и Емир Суљагић кажу да је "интеграција" са свима нама који нисмо заборавили ко смо и што смо, који се нисмо се одрекли предака, браће и својих јунака - немогућа.

Мило Ђукановић (Фото: REUTERS)

Пише: Игор Дамјановић

Прво су тражили да признамо „геноцид“ у Сребреници. Послије тога је тражено да признамо да је НАТО бомбардовао не нас већ Слободана Милошевића и да су нас осиромашеним уранијумом запрашили за наше добро.

Како је кренуло на крају ће тражити да за тероризам и разбојништво осудимо Милоша Обилића, Никца од Ровина, Баја Пивљанина, Карађорђа, Хајдук Вељка, Његоша, Новицу Церовића и сердара Вулета Аџића, па да се извинимо Турцима што су нас пет вјекова окупирали, пљачкали, палили нам куће и набијали нас на колац.

За Мила Ђукановића немам никакву сумњу да ће прихватити и ово последње. Само нека из НАТО пакта то затраже.

извор: Фејсбук

Ћамил Дураковић и Емир Суљагић кажу да је „интеграција“ са свима нама који нисмо заборавили ко смо и што смо, који се нисмо се одрекли предака, браће и својих јунака – немогућа. Неће Ћамил и Емир да живе са нама да у толеранцији и међусобном поштовању?

https://www.facebook.com/CamilDurakovic2018/videos/691436581629492/?t=5

Не морају, њихово право… баш смо на јаде због тога.

Прочитајте још:

Ево ко све чини мистериозни НКТ који у име ДПС-а гази Устав и терорише православне вјернике

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

38 thoughts on “(ВИДЕО) Мило би се и Турцима извинио за петовјековне зулуме ако то НАТО затражи

  1. Boze moj mili,koliko zlobe i mrznje ima na ovom prostoru,pa da li ovi „veliki“ mislioci i svega kriticari imaju bilo sta ljudsko u sebi,veci deo ovih govornika je mozdano jos uvek iza svih ovih dogadja kone opisujete,alooo ljudi

  2. У уџбеницима историје за дјецу у Србији пише се како су јањичари били позитивни јер су омогућавали напредовање у хијерархији Турскога Царства.

  3. Bilo jedno jagnje ,umislilo da je pametnije od drugih u stadu . Čobanče čitalo knjigu ,jagnje u njoj videlo sliku ,kako su vukovi pametni hrabri jaki i neukrotivi. Pobijegne jagnje jedne noći da se pridruži vukovima. Otad ga niko više vidio nije. Niko jagnjetu ne reče da vukovi kolju ovce. Eeee tako prolaze oni što se odriču svog stada i porijekla.

    11
  4. To je dio naše istorije, naše tradicije… Svako normalan, ne da ne bi trebao da se stidi, nego da se ponosi dok diše… Ne dajmo se braćo Crnogorci, Brdjani, Hercegovci, Rašani, Krajišnici, Ličani, Vojvodjani, Šumadinci i svi ostali Srbi i svi oni koji se osijećaju dijelom Srbstva! Samo složno braćo i sestre, samo složno i bez straha, Boga još niko ne porazi!

    23
  5. Е овако да појасним неученима јер видим да има доста потурица, били овде тирци 500 година а био је и данак у крви па је тако свако прворођено мушко дете лепог стаса одведен у Турску војску и он тамо одрастао па нешто радио турским женама и од чијег гена сте ви потурице настали, ко вам био прадеда?!

    25
  6. A što drugo možete očekivati od Ćamila i sličnih njemu. Njihov ideolog i „otac“ nacije Islamskoj deklaracija kaže:
    „Nema mira i koegzistencije zmeđu Islamske vjere i neislamskih političkih i društvenih institucija“ Alija Izetbegović Islamska deklaracija

    34
  7. @Pravda
    Da ratovali smo sa svakim ali nikoga nismo kao prvi napadali, niti smo svatove ubijali, niti mladi nenaoruzane rekrute iz zasede ubijali niti decu , zene i starce dirali.
    Niti smo istinu prepravljali.
    Nit smo starce bombardovali koji su traktorima bezali.
    Bilo je i idiota i manijaka na sve strane.
    Mi smo platili, i zrtvama i zatvorom.
    Jel ste i vi „angeli“ platili za svoja necovecanstva?
    Gde su se vasi junaci posakrivali.
    A posto nas „svi“ mrze, puna Srbija gostiju, naucnika, umetnika, sportista, raznih svetskh firmi, pomazu nam Kina, Rusi, EU.
    Covece , gde ti zivis?
    Pogledaj malo preko svog horizonta!.

    41
  8. Да се којим случајем Ћеле Кула налази у Монтепркну Мило би је срушио да се не ремети суживот и још би се извинио Турцима што су морали да крваве јатагане и муче се да узиђују лобање.

    46
  9. Нешто нијесам вдио одушевљење код нас овим неким мини Шенгеном као га назваше.Нам није уопште потребан нити видим да некоме недостју било Албанија или нека друга држава с овквом популацијом ,траже џадау за Срајево као да је до сад била забрањена,Сарајлије су ионако весли њиховим присутвом тамо таман, колико Зпадним хрецеговцима у Загреб или сплит или ови наши Монтегрини у Београд.Само није ми јасно што не селе за Тирану или Скадар када су саздани на истим жељама и планови а и близу би нам били за сваки лсучај,они сви зајендо а у заједници је лакше а и нама би било лаше ако крену да се ослобдимо гована једном.
    Интресантна је појав да ови квази вјерници и национални људи када окрену на те стрне радо мијењају име о вјери ћуте бар муслимани , једино када се овамо довуку показују своју нациналну и вјерску неку истину у стври примитивност.Једнак је јдан Санџаклија са једним из Посујша ил са Цетиња,мало се разликују у говору од екавице из Санџака до ноцрногрског говора и херцоговгог далматинског нарјечја постоје нек потешкоће тако да је једина та опаснот измећу њих да их повезује један матични језик,а и из мржње прем њему је једина опсаност да се посваћају међусобом ,зато вјероватно да би то избјегли и оснивају неке језике које зову боснским хрватскими црногрским ,мржња је иста код сва три измишљена језикаи нације која ће им доћи галве кад тада, једнако као што коронавирус у четвртом стадију себе убија, тако ће и они баш у овом стадијуму мржње да нестану и нико их никада помињати неће.

    32
  10. Ima jos prostora da se predsjdnik Dukanovic _ dokaze ,nap. da 1912 god, (bal,rat ) proglasi kao osvajaccki rat kij je voden po zelji Srbije , Mene to ne bi iznenadilo i time podrzi \\uedinjene \\Sandzaka

    37
  11. Na jade ste sto ne možete vise zlocine da cinite,niko vas u regionu ne voli,ratovali ste sa svakim,a NATO je svudje oko nas.Mir će biti,osim ako nećete da nas opet bombarduju,pa izvolite braćo,guslajte.

    3
    55
    1. Milo je u znak „zahvalnosti“, podigao spomenik fašistima u kasarni na aerodromu Golubovci, u Tološkoj šumi je postavio spomenik „savezničkim“ pilotima koji su razorili Podgoricu, kod Blažovog mosta naperio je bistu zlikovcu Brozu, koji je upravo tražio od tih engleskih „saveznika“ da bombarduju gradove u Crnoj Gori i Srbiji, i još mu samo fali da podigne spomenik nekom sultanu ili paši…
      P.S. Podizanje spomenika „savezničkim“ pilotima u Podgorici, koji su do temelja razorili taj grad, i ubili hiljade stanovnika, bilo bi isto kao da podignu u Murini spomenik „savezničkim“ NATO-pilotima, koji su pobili onu nesrećnu djecu… Kakav je karakter ove vlasti, ne bi me začudilo da to i urade…

      50
      1
        1. Ivo (vrano)@, kamo sreće da je više Srba poput mene koji „služe fašističkom režimu“, jer bi nam u tom slučaju druge ‘tice pjevale – Crna Gora bi bila srpska država, uostalom, kao što je bila i kroz vjekove, sve do dolaska komunista na vlast…
          Ako višedecenijsko glasanje za opoziciju (NS, SNS, NSD, Front), kao i učešće na svim opozicionim mitinzima i demonstracijama, predstavlja „služenje režimu“, onda, priznajem, od mene nema većeg „sluge režima“… Pozdrav!?

          14
          1
    2. Hahaha, a ko to vas voli. Srbiju mrze zato sto je “ mala Rusija“, a vas mrze zato što ste „mala Srbija“. Niko vas ne voli, a NATO vas voli ko gazda slugu. Podjarmiste se bez borbe po prvi put i vičete živela sloboda.

      39
    3. Правда@Ви Дукљани сте у очима Хрвата,муслимана и Шиптара у овом тренутку само корисни идиоти који забијају нож у леђа Србији.Толико вас воле да ћете од њих на крају добити шут у гузицу кад обавите прљав посао.Живи били па виђели!

      40
  12. А што се наш Гојко П. стално нешто правда и извињава Миловој држави, кад год нас она нападне и настоји да понизи?

    30
    1
  13. Je li ovaj Damjanović prije par dana izjavio da Crna Gora ima najgori zdravstveni sistem u Evropi? Kad ono ispade da je crnogorski zdravstveni sistem – superioran. Sad bi trebalo da se pokrije ušima i da šuti jedno duže vrijeme.

    38
    1. СРБИ СУ СЕ КОМЛЕНЕ МОЛИЛИ БОГУ И ОКАДИЛИ ЦРНУ ГОРУ! ТАМО ГДЕ НИСУ МОГЛИ…

      37
      2
  14. Ćamile budaletino ova pjesma je iz vremena kada su se Srbi oslobadjali govana… Ili se ti nalaziš u pesmi… Ne moraš Ćamile i ti si naš… tvoj se dedo poturčio

    87
    2
      1. Pa Ćamile, šta reći a ne zaplakati od smeha. Ako su turci silovali samo srpkinje, a ne i vaše preobraćene, dobra je šansa da si čistokrvni Srbin. Genetski. A da bi bio pravi srbin moraš da imaš onaj prkos u sebi da posle 500 godina se na. ebeš turcima matere i vratiš ih u malu aziju. E taj nivo Ćamile nećeš dostići dok se ne vratiš veri pradedovskoj. Inače si 600 godina pod turcima.

        34
        1
        1. Da a imali ste i pravo prve bracne noći hahahahahah vas dnk vodi u banderabas i čudite se sto se crnogorci gade kad im kazu da su isti kao i vi

          15
      1. A otkud vam poturice jado. Što su menjali veru ako nije bilo turaka. Zar nisu menjali Crnogorci veru iz koristi ili iz straha od turaka. Dok su se Srbi od Crne Gore na Lovćenu dogovarali o borbi protiv poturice gde su bili Crnogorci od Crne Gore, da kažu :braćo Srbi, uz vas smo.
        Ili tada nije bili Crnogoraca od Crne Gore, il su tada crnogorci bili poturice i katolici. Kako onda, tako i sada.

        45
        1
        1. Srbi su na Lovćen i u Cetinje dosli 1997 god prvi put do tada su samo ojedini turisti iz Srbije dolazili da vide odakle su postali i od koga.

          30

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *