ИН4С

ИН4С портал

Двери: Чанак, дијете комунизма, наставља свој рат против народа и Цркве

1 min read
Од када је почело ванредно стање у Србији, које је прогласила власт поводом сузбијања заразе изазване корнавирусом, прекршена су скоро сва људска права, а све је запечаћено забраном присуства вјерника за Васкрс у Цркви,  казао је Предсjедник Покрајинског одбора Двери за Војводину Радош Пејовић
Nenad Čanak

Ненад Чанак

Од када је почело ванредно стање у Србији, које је прогласила власт поводом сузбијања заразе изазване корнавирусом, прекршена су скоро сва људска права, а све је запечаћено забраном присуства вјерника за Васкрс у Цркви,  казао је Предсjедник Покрајинског одбора Двери за Војводину Радош Пејовић

„Синхронизовани напади на Српску православну цркву и њене вернике имају много дубљу позадину од саме забране присуства на Литургији. Не постоји ниједан мрзитељ православља, а да се није огласио по овом питању. И они који су одувек мрзели Цркву, и они уцењени, и они који су се продали, и они који су морали, и они који су плаћени, сви. Сви су извучени из фиоке Српске напредне странке, као и миљеник те фиоке, највећа улизица СНС-а, чувени наследник комунистичке идеологије, антисрбин, антиправославац, обмањивач грађана Војводине, вечити председник ЛСВ-а, Ненад Чанак, каже Пејовић.

Ријалити политичар, додаје он, омиљени гост Пинка, научен да прича на звонце, открио је да је и он дио пројекта старе и нове Удбе у рату против јединог чега се плаше, а то је православни народ и слободан човек који мисли својом главом.

„Зато већ шездесет година траје убијање српског идентитета и духа. Треба им народ без вере, корена и упоришта, да лакше владају, а дете идеологије која га је створила, морао је да покаже своје право лице. Господине Чанак, знам да желите сценарио као у Црној Гори. И биће, само не онај Милов антисрпски, већ ће ходати литије пуне народа Србијом, након завршетка ванредног стања. Црква ће надживети све нас, људи ће се ослободити страха, а ви ћете увек остати упамћен као човек који је продао своју политику и ушао у канализацију са СНС-ом, човек који је остао без идентитета и политичког правца и човек који је у доба пандемије, пред највећи хришћански празник исказао мржњу и нетрпељивост“, каже Пејовић.

И нека остане записано, додаје он,  да су Двери једина политичка организација у Србији која је бранила не само Васкрс, већ слободу исповедања вјере свих нација и слободу мишљења у времену лажне демократије и борбе за људска права, када су сви ћутали.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “Двери: Чанак, дијете комунизма, наставља свој рат против народа и Цркве

  1. Svi smo mi deca iz doba komunizma ali ne mislimo svi isto i ne delimo iste vrednosti. Komunizam ne postoji nigde i krivce koji sada cine ne dela ne treba traziti medju mrtvima jer ih tamo ne cemo naci

    2
    2
  2. Ćaća mu bio rigidan komunista, doseljenik u Pančevo „vlakom bez voznog reda“ iz mjesta Čanci u Lici. Znači, geografski Krajišnik porijeklom. Fenomen je kako su najrigidniji Srbi komunisti baš iz onih mjesta gdje su ustaše za vrijeme ww2 počinili najstrašnije zločine, baš iz onih mjesta gdje su ustaši počinile najveće zločine Srbi su mahom i iskreno prihvatili ideologiju bratstva – jedinstva. Sam Čanak mlađi je jednom reka da su ustaše u njegovom mjestu pobile maltene komplet njegove pretke. Pretekao mu samo ćaća i još poneki predak saplemenik.

    Bilo kako bilo: crveno komunističko smeće je munjevitom brzinom metastaziralo u žuto globalističko smeće. To je nešto kao: crvenu zvijezdu petokraku su prefarbali u žutu zvijezdu petokraku. Neki i u bijelu. Što bi no „zlobnici“ rekli: crvena zvijezda petokraka je skinuta sa Kremlja, prenešena u Brisel i prefarbana u žutu boju. No, odo ja daleko jer riječ je o ovom krmku.

    24
      1. Мило је ономад био „вељи Србин“ па је прихватио политику Славка Перовића. Вучић је ономад био „велики Србин“ па је прихватио политику ганција Јовановића и овог масног Чанка.
        На овим просторима се незна гдје нешто почиње а гдје се завршава, на овим просторима се иде из крајности у крајност. Надреализам се састоји у томе што актери тих догађаја у суштини остају исти ма шта глумили и ма какву маску на лице стављали.

        14
        2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *