ИН4С

ИН4С портал

Ненаједени Воли: Наплаћиваће три евра паркинг купцима

1 min read
Можда направити наплатне рампе и између рафова у продавницама, па осигурати брзо "пролазно вријеме" и већу "проходност"?

Један од маркета "Воли"

Компанија „Воли“ одлучила је да купце изненади новом „понудом“ – наплатом паркинга испред своје радње Супер Воли! Из ове компаније овакав потез правдају „додатним комфором“, који ће се омогућити купцима.

Из „Волија“ напомињу да купци имају гратис првих сат времена паркинга, али да након тога иде наплата у висини три евра!

Подсјећамо да је пандемија корона вируса урушила економски систем, велики број људи је остао без посла, а грађани су последње финансијске залихе потрошили у великим ланцима маркета – самим тим и у Волију.

Такође, компанија „Воли“ је, поред редовног пословања са купцима у својим објектима, имала и велику наруџбину од стране Националног координационог тијела за пакете помоћи које дијеле волонтери Црвеног крста по Црној Гори.

Финансијски пресјек НКТ

Не смијемо заборавити и да је посебна повластица најављена великим трговинским компанијама и од старне ИРФ-а.

Како коментаришу овакву одлуку на друштвеним мрежама, најбоље осликава коментар: можда направити наплатне рампе и између рафова у продавницама, па осигурати брзо „пролазно вријеме“ и већу „проходност“?

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

22 thoughts on “Ненаједени Воли: Наплаћиваће три евра паркинг купцима

  1. Sat vremena gratis za kupce je dovoljno. Vjerovatno ima vozaca koji tu ostave kola po cio dan, pa oce da ih sklone ovako.

    6
    16
  2. Bojkot volija je bojkot Mila lopova!.
    Narode, ne trosite novac tamo gde se protiv vas upotrebljava!.
    Od svakog potrosenog evra u Voli, Djukanovic dobija svoj deo!.

    40
  3. Ajde bogati nidje proc ne mozes proz Titograd a 90 % se vozikaju bez ikakvog cilja i potrebe ! Sve to derat treba kao ovce ! Leba nema da jede a kupilo golfa i na dzadu po cijeli dan i kocoperi se i nadgornjava .

    30
    5
  4. Kod njih ne bi trebalo da se kupuje jer su prijetili zaposlenima otkazom ako budu isli na litije….ima i drugih marketa….

    81
    2
  5. Meni licno su dosta pola sata za najvecu kupovinu . Mozda je ovima koji tamo ostaju po pola dana i izlazak u Deltu i Voli dozivljavaju kao kulturni dozivljaj problem. Ili oni koji ostave kola po cijeli dan na tudjem parkingu a nijesu musterije .Prema tome sat gratis su dovoljni ili nek dodju biciklom to se za sad ne placa.Uglavnom je to i europska praksa . Nidje kola ne mozes ostavit da ne platis ili ti prikace socnu kaznu za brisac.

    19
    65
    1. СВИ ВЕЋИ МАРКЕТИ ИМАЈУ СВОЈ ПАРКИНГ КОЈИ СЕ НЕ ПЛАЋА. ЊИХОВ ИНТЕРЕС ЈЕ ДА СЕ БАШ ТУ КУПУЈЕ ! ТРЕБА ДА СЕ КУПУЈЕ ТАМО ГДЕ СУ СВЕ ПОГОДНОСТИ ПОВОЉНЕ ЦЕНЕ И БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ!

      54
      1
  6. Ко купује у Волију нека зна да директно помаже диктаторову кампању.

    94
    1
    1. Moj princip mi nebi dozvolio da udjem u voli,kod toliko ostalih prodavnica,radnji….
      Onaj ko ulazi neka se zapita koga finansira,a nastavljamo borbu za oslobodjenje Crne Gore protiv vlasti I njihov lopova.

      15

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *