ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Пријетњама и забранама на вјернике: Полиција на Михољској превлаци хапси и легитимише

1 min read
Како су нам рекли, данас је традиционална литија Превлачких мученика која се одржава у 17:00 часова тиватским улицама а полиција је запријетила да ће ухапсити свештенство и да литији не смију присуствовати вјерници. Дакле, да људи не смију ни да изађу на улицу да поздраве литију.

Вјерници држе дистанцу испред Манастира на Михољској превлаци

Притисак и разрачунавање режима са православним вјерницима и свештенством не јењава – сваки додир вјерника са Христовом црквом широм Црне Горе се забрањује.

Наиме, како сазнајемо, јутрос је забрањиван прилазак манастиру на Михољској превлаци. Вјерницима који су дошли да испуне своје духовне потребе на пут су стале двије полицијске патроле, као и полицијски инспектори.

Према сазнањима ИН4С, полиција је јутрос на самом доласку привела троје вјерника и стоји на путу ка Превлаци и редом легитимише и уписује оне чија адреса становања није на том мјесту.

полиција на прилазу манастиру легитимише и зауставља вјернике

Упркос томе што су вјерници држали строгу дистанцу стајавши испред храма (на 10 метара квадратних по један вјерник на отвореном простору) и упркос томе што су они који су хтјели да се поклоне или причесте – то чинили у строго контролисаним условима – полиција је то спречавала и пријетила хапшењем свештенства.

Како су нам рекли, данас је традиционална литија Превлачких мученика која се одржава у 17:00 часова тиватским улицама а полиција је запријетила да ће ухапсити свештенство и да литији не смију присуствовати вјерници.

Дакле, да људи не смију ни да изађу на улицу да поздраве литију.

То је немогућност да се народ креће, без полицијског часа и без икаквих основа – полиција крши вјерске слободе и основна људска права грађана.

Прочитајте ЈОШ:

(ВИДЕО) Режим се опет обрачунава са православљем: Полицијска опсада Храма Христовог Васкрсења

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

33 thoughts on “(ВИДЕО) Пријетњама и забранама на вјернике: Полиција на Михољској превлаци хапси и легитимише

    1. Hauptman ili kapetan .Skitnjica dolazi u pozadinu i kaze da dolazi direktno od vrha i da ga salju da kontrolise stanje u pozadini,direktno od samoh vrha licno od Hitlera to upotrebaljava iako nema nikakv papir da dokazuje bilo cin ili identitete laznog kapetna,samo rijeci direktno od vrha,samog Hitlera je propusnica ovog ubice .
      Gledajuci snimke ispred Hrama u Pogorici da li policija smije da ulazi kako ih je volja a da pri tome ne pokazuje nikakav papir ,jer neko je morao to narediti,ili se policajac ponasa kao HAPUPTMAN i misli da dolazi direktno od vrha,ko je taj vrh u ovj drzavi ko moze to da naredi a da se kapetn policije ne predsatvi u cije ime dolazi i razlog posjete, jer samo ako ima nalog za pretres moze se ovako ponasati kao danas na prostoru Hrama u Podgorici .Da li mi vec jednim dijelom zivimo u vremenu i scenaruju ovog filma,prosudite sami!

      12
      3
  1. Nek neko pita ovu stoku sto brani zasto je crkva opasna za zarazu a pijaca , banka i prodavnica nije. Oni POCELI da primenjiju zakon OTIMACINA NA DELU KRIJU SE IZA ZARAZE.

    65
    2
        1. PAZI SE @Bodin … Ta cetnicka „bagra“ je zaduzila vase saveznike Amere, spasavajuci 500 njihovih pilota! I dan-danas joj se poklanjaju I zahvaljuju joj! I svake godine joj odaju postu! Cime ste ih vi zaduzili, osim sto ste njihovo „topovsko meso“?! … U predvodu, za njih ste – NIKO I NISTA! … Spusti se na zemlju, IDIOTE!

          28
          3
      1. По тебе је ипак најопасније кад укључиш мозак, прегрејава се брзо, уз велику шансу да ће прегорети

        14
        1
  2. Hoće li ova opozicija i narod probuditi šta se čeka da nam stave žute trake na ruke i ograde žicom!!! Dokle bre više ljudi ima li sramote i obraza među ovim policajcima koje taj isti narod plaća da nas štiti!!! Sloga biće poraz vragu!!!

    76
    4
  3. Лијепо ли је пострадати за вјеру Христову.

    Ајмо Бокељи,а Црногорци само нека раде свој посао.

    92
    5
  4. ОНО ЧЕГА СЕ ВЛАСТ ПЛАШИ , ДЕСИЋЕ СЕ НЕМИНОВНО! ПОРУКА ЗА ВЛАСТ ЈЕ ДА СРЕДИ СПОРНИ ЗАКОН СА ЦРКВОМ КОЈА ЈЕ НАЈСТАРИЈА ИНСТИТУЦИЈА НА ПРОСТОРУ ЦРНЕ ГОРЕ И ПРЕБАЦИ СВОЈУ ЕНЕРГИЈУ НА ЕКОНОМСКЕ ПРИЛИКЕ У ДРЖАВИ КОЈЕ СУ СЛОЖЕНЕ ПОСЛЕ ЕПИДЕМИЈЕ У СВАКОЈ ЗЕМЉИ ПА И У ЦРНОЈ ГОРИ!

    73
    3
      1. A od kog si ti nelaznog naroda Konvertitu.
        Konvertiti sa dijagnozom koja se zove Parapsihologija Konvertita a glavna bolest negiranje porijekla predaka.

        54
        4
      2. Који ли си ти народ? Ха, ха, ха.
        То нико не може да погоди.
        Бирај, ал ћеш у Крвате, ал у Шиптаре.
        Пошто си се одредио трећег избора немаш, џаба дижеш дреку

        44
        4
      3. lazni@ Sve ti je lazno! Od drzave,do tvojih istomisljenika i pameti! Samo se tjesi! Vatikan je otvoren za vas. Pa izvolite!
        NEDAMO SVETINJE!!!
        Brzo ces se uvjeriti u to!!!

        32
        4
    1. Свуда по улицама, парковима, излетиштима врве гомиле људи. Могу се направити стотине фотографија. Никшићким шеталиштима литије трају данима и никоме не смета.
      Говна су се дигла само на Цркву. Опасно је поштовати селективност.
      Сви на литије, па нека битанге хапсе. Добро је знати ко су ова говна (наследници најгорих тековина комунизма), људи без морала, достојанства, осјећаја за вјеру и светост, који користе удбашке, шпијунске, подметачке методе, који би на миг господара убијали, као што су им очеви радили.

      66
      4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *