ИН4С

ИН4С портал

Медојевић пита власт: Смијете ли да се закунете да немате везе са убиством Дафне Галиција на Малти?

1 min read
Поводом ексклузивне информације водеће светске новинске агенције Реутерс да траг новца у егзекуцији малтешке истраживачке новинарке Дафне Галиција води у Црну Гору

Небојша Медојевић

Поводом ексклузивне информације водеће светске новинске агенције Реутерс да траг новца у егзекуцији малтешке истраживачке новинарке Дафне Галиција води у Црну Гору, предсједник Покрета за Промене (ПзП) и један од лидера Демократског Фронта, посланик Небојша Медојевић упутио је следећа питања Влади Црне Горе:

1) Да ли постоји и једно убиство или и један криминал на свијету, а да Црна Гора и њена власт и особе блиске влади и ДПС нису инволвиране?

2) Обзиром да је премијер Малте у моменту убиства Дафне Галиција, Џозеф Мускат, пред подношење оставке због убиства ове чувене истраживачке новинарке интензивно посјећивао Црну Гору и да за Реутерс тврди да је долазио само да би се видио са премијером и предсједником Црне Горе: о чему су они тако интензивно са њим разговарали непосредно пред убиство Дафне Галиција?

3) Да ли премијер Душко Марковић и председник ДПС и Црне Горе могу да се закуну да нису инволивирани у убиство Дафне Галиција?

4) Обзиром да је централни сведок оптужбе Миливоја Катнића у правосудној фарси вијека званој „државни удар“ 2016. године био и јесте почасни конзул Малте Тицијан Масу, да ли МИП Црне Горе може јавности Црне Горе да гарантује да овај конзул Малте није умијешан у убиство Дафне Галиција?

5) Да ли је СТД Миливоје Катнић пред убиство Дафне Галиција одлазио на Малту, кад и колико пута и са ким се тамо састајао?

6) Обзиром да је Џозеф Мускат, премијер Малте у моменту убиства Дафне Галиција, сада специјални савјетник предсједника Азарбејџана Илхам Алијева а да су предсједник ДПС и Црне Горе Мило Ђукановић и његов лични главни савјетник и високи функционер ДПС Милан Роћен у интензивној комуникацији са Алијевом: да ли влада Црне Горе може да јавности Црне Горе јавно грантује да убситво Дафне Галиција није повезано ни са једним послом, ни приватним ни државним, између Ђукановића Роћена и Алијева ?

Јавност Црне Горе има право да сазна одговоре на овако битна питања у моменту кад се после свих кокаинских и сличних скандала повезаних са криминалном влашћу ДПС у нашој држави часно име Црне Горе поново провалачи кроз најгорзоморнија убиства, попут овог познате истраживачке новинарке Малте госпође Дафне Галција. Одговоре на ова питања има право да сазна, после ове ексклузивне информације Реутерса, и унсрећена фамилија Галиција на Малти, наводи Медојевић

Прочитајте ЈОШ:

Радуновић: НКТ је медицински политбиро ДПС-а; Не вјерујете онима гдје и даље шаљете болеснике које не умијете да излијечите?

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

26 thoughts on “Медојевић пита власт: Смијете ли да се закунете да немате везе са убиством Дафне Галиција на Малти?

  1. potpuno si u pravu medo to su neosporne cinjenice ali ko ce ti odgovoriti na to od ovih kriminalaca niko a to ti je sve tacno , ali ti nama objasni milo raspisa izbore sma sa sobom 30 avgusta a vi tj opozicija se jos ne sastaste niti dogovoriste sto cete . damjanovic vam je juce ili prekjuce cini mi se obrazlozio da izbori nemogu biti raspisani bez novog izbornog zakona a inace je rok 18 oktobar vi se vidjite izmedju sebe sto cete i kako cete.

    14
    2
    1. Медо је требало да примјерак питања достави Ројтерсу.. нек се они тиме баве…

      12
      1
  2. Kada trideset puta izvršite ubistvo i onda se desi da neko ubije novinarku naravno da ste vi prvi sumnjivi.
    Ako država nije u stanju da razreši politička ubistva, u maloj Crnoj Gori, za čitavih trideset godina pa naravno da je država ili njen vrh glavni nalogdodavac. U CG se sve zna, stari Korleone je bar imao časti da se ne petlja u poslove sa drogom i ubijao je samo druge mafijaše I korumpirane policajce i političare, ovaj naš Korleone nebira, on čak, kad mu neko postavi neugodno pitanje, prvo što pomisli je da smakne istog.
    Na kraju, sve I da ovi naši satrapi nisu umešani u ovo ubistvo, ostaje gorak ukus da smo u svijetu prepoznati kao dobri, organizovani i temeljni, kriminalci, ubice i šverceri droge.

    28
    1
  3. СМИЈУ СЕ ОНИ ЗАКЛЕТИ У ШТА ГОД ХОЋЕТЕ. ШТА СОТОНАМА ЗНАЧИ ЗАКЛЕТВА?
    ? ? ?
    ПИТАЈТЕ ИХ, СМИЈУ ЛИ ПОТПИСАТИ, ДА ЋЕ, ОТЕТО И ПОКРАДЕНО ВРАТИТИ, АКО СЕ УТВРДИ ДА У ОВИМ РАДЊАМА ИМАЈУ УЧЕШЋА. АЛИ ДА ПОТПИС СТОЈИ КОД НАС!
    ДО ХРИСТОВЕ ПОБЈЕДЕ!
    ? ? ⚪ ??

    41
    1
  4. To što ga ne voliš tvoja stvar, ali ovako kad se povežu stvari ne treba biti previše inteligentan da ne vidi ovu čudnu koincidenciju, evo i četnik Rojters piše. Milijevo na Malti, konzul, “ držani udar“, Alijev, vjetrenjače, pranje novca…sve neke slučajnosti.

    47
    3
      1. Sta je smesno? Novinari Rotersa, ubistvo nesrecne zene ii trag koji vodi do Mila? Menije tuzno kada se CG spominje u ovom kontekstu, a vama smesno. „Smesno“ je bilo i sa Marovicem, kovertom, „vardar“ i „kap“ afere, kada su ojadili budjet CG… a vama sve smesno. I sad vi volite CG, a ja mrzm?! Ne znam da li vidite kuda vode CG vase gazde? U sunovrat, zavisnost, unistenje. Ako to ne vidite, vi zelite zlo CG, da nestane. Da li ste ludackim opravdavanjem Mila zeleli nestanak CG? Po onome kako branite kriminal i zlo u CG, nesumnjivo to i zelite i tako radite.

        47
        5
  5. Otkad satanisti novog svetskog poretka namecu svoje vrednosti, bruka vise ne postoji. Ako te neko jase, zbacices ga zato sto ti to smeta, a ne zato sto je sramota.

    59
    1
  6. Докле ћете ви да узимате плате и празнословите!
    А народ се о јаду забави!

    13
    69
    1. Само им вјерујем, ако смију да се закуну:са
      – Живота ми Миловог –

      27
      1
    2. Smije li ijedna soros nvo,Dan,vijesti il opoziciona grupacija I pomislit a kamoili izgovorit ovo, I bilo koje druge stvari koje ovaj covjek I DF godinama….Samo slusaju onog metuzalema satanistickog jer napanuli vlast ode po 1.500 mjesecno brojnim nvo.i naravno njegovom novom miljeniku calovicu I onom mladenu iz dana,I zelju I sekta koncernu vijesti,( odnosi se na vrh) ne na novinare. Dobro tu je balsa.b dosta je rec sin jevremov I odmah znas ko je

      8
      1
      1. Njih je najleše opisa mijo popovic boxer pisac , veli mijo u medije ovako za brkovice, otac spijun sin narkoman. I nikom nista .. i neka to no je sin, onakav zgodiśa, naguzio mariju perovic rtcg reziserku, cg je zaista eldorado 😉

        8
        1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *