ИН4С

ИН4С портал

Стоп прогону српског народа: Сјутра наставак суђења функционеру ДФ-а Радовану Ракочевићу

1 min read
Сјутра у 12 часова у Основном суду у Бијелом Пољу је заказан наставак суђења Бјелопољцу Радовану Ракочевићу, функционеру ДФ-а, због објављивања вијести са српског портала Ало.рс да је предсједник Мило Ђукановић заражен корона вирусом

Радован Ракочевић

Сјутра у 12 часова у Основном суду у Бијелом Пољу је заказан наставак суђења Бјелопољцу Радовану Ракочевићу, функционеру ДФ-а, због објављивања вијести са српског портала Ало.рс да је предсједник Мило Ђукановић заражен корона вирусом.

Прво рочиште је одржано 26. маја, и том приликом Ракочевићу су пружили подршку бројни грађани Бијелог Поља, који су носили транспарент “Стоп прогону српског народа“ и уједно поручили „Не дамо светиње„.

Јутрос испред Основног суда

Ракочевић је по завршетку суђења казао за наш портал да је одржано рочиште у Основном суду у Бијелом Пољу чист примјер политичког прогона над неистомишљеницима и српског народа у Црној Гори.

„Оптужница која је подигнута против мене је епилог моје дугогодишње борбе против овог режима и моје активно учешће у литијама које организује СПЦ против Закона о слободи вјероисповјести. Ово ће бити јединствен случај у Европи да је подигнута оптужница због подјеле са једног портала на свом фејсбук профилу, каже Ракочевић.

У наставку суђења, Ракочевић је казао да очекује све осим ослобађајуће пресуде, што ће бити уписано у најсрамније стране новије историје.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

2 thoughts on “Стоп прогону српског народа: Сјутра наставак суђења функционеру ДФ-а Радовану Ракочевићу

  1. Ovaj mladić je legenda.
    U slučaju neda Bog kakvoga rata, on bi bio jedan Peđa Leovac, ili kod nas jedan Peša, Mitar Maksimović Mando ili Ljubo Mauzer. On bi brabio Crnu Goru a ne kopiljan Brajan Brković koji glodarski parazitira po Novom Sadu i ne misli se vraćati dolje, inače sin ustašoidnog Balše i ustašoidnog mu đeda Jevrema Brkovića.
    SRBI BI BRANILI CRNU GORU, A NE MONTENEGRINI, MADA BI MONTENEGRINE ŠIPTARI A DA IM SE PRUŽI PRILIKA VRLO RADO POKLALI I PRODALI IM ORGANE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *