ИН4С

ИН4С портал

ДПС Никшић у „бунилу“ због учешћа љекара у литији: Бацили љагу на професију, параван за криминалце, не поштују НКТ

1 min read
Синоћња литија у Никшићу "родила" је и нове хероје одбране светиња. Режимској похлепи и бунилу одупрло се и 50-ак никшићких љекара, који су на одушевљење свештенста и вјерника СПЦ стали на чело литије.

Никшић, љекари и медицински радници предводе литију

Синоћња литија у Никшићу „родила“ је и нове хероје одбране светиња. Режимској похлепи и бунилу одупрло се и 50-ак никшићких љекара, који су на одушевљење свештенста и вјерника СПЦ стали на чело литије.

Тако лијепо, и тако природно. Људи задужени да воде рачуна о нашим животима – вјерују и у живот вјечни. Осим Хипократове, положили су заклетву да ће чувати светиње. Хуманисти НА ДЈЕЛУ су поручили да „нове невоље рађају нове силе“, и позвали да „будемо људи“.

И био је јуче са њима, као и много пута раније, Никшић и снажан и човјечан. 

А као такав, наравно да није по вољи локалних власти које су се, након синоћњег „нок-дауна“, огласиле саопштењем.

Ово хистерично реаговање, које преносимо интегрално, нови је доказ да се ДПС све теже и спорије опоравља од „удараца“ вјере и здравог разума.

„Синоћња литија у Никшићу донијела је нешто што је вјерујемо већини грађана Црне Горе дјеловало немогуће и невјероватно. Наиме, 26 љекара добровољно је пристало да буде параван за оне који су прошле недјеље предводили литије у Никшићу, а то су опозициони лидери и појединци са богатим криминалним досијеима. Но, то је њихов избор и нечија жеља да циркусања по нашим улицама, добију неко умивеније лице, да се прикрију главни организатори и предводници.

Али овим чином бацили су љагу на своју професију, не из разлога што су пошли за онима који атакују на државу у којој љекари представљају један од најбитнијих сегмената, него што су се оглушили о мјерама НКТ-а о заштити здравља грађана Црне Горе. У групи, без маски, не поштујући ни своје, ни здравље својих пацијената, ни свих Никшићана, нијесу испоштовали мјере и препоруке струке и својих колега, који улажу надљудске напоре како би заштитили здравље грађана Црне Горе.

Пристали су ови људи да буду изманипулисани, а што је горе пристали су да струку погазе зарад неких других циљева. Но, на срећу свих нас много више је љекара у нашој земљи који даноноћно показују и доказују чињеницу да да би био добар здравствени радник потребно је осим факултета и Хипократове заклетве имати још нешто, а то је да си у сваком моменту и у свакој ситуацији прије свега љекар, тј. онај који брине о здрављу народа коме припадаш. Овим путем још једном исказујемо дубоку захвалност и поштовање великој већини здравствених радника, који свакодневно ризикују своје животе како би сачували животе грађана Црне Горе.“, закључили су из Општинског одбора ДПС Никшић.

Прочитајте још:

https://www.in4s.net/progon-i-tiranija-bez-granica-i-obzira-priveden-mitropolit-amfilohije/

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

33 thoughts on “ДПС Никшић у „бунилу“ због учешћа љекара у литији: Бацили љагу на професију, параван за криминалце, не поштују НКТ

  1. Процес националног освећења, кроз који су узгред речено прошли сви народи Балкана, неминовно трче и код Срба у Црној Гори. Тај процес неће стати сам од себе, и он мора дати резултате. Резултат може бити: нестанак Срба као у Хрватској, Косову и Федерацији БиХ, али ако се узме у обзир ко ће онда остати у ЦГ јасно је да љикари у Никшићу неби имали кога лечити кад би Срби отишли.

    7
    1
  2. Овога би се и Балкански шпијун постидио???
    Је ли могуће да има оваквих мозгова???????????

    22
    1. Najzalosnije su onih par jadnica što su aplauzom dočekali majbah iz kojeg izlazi pancir na pokretnom čiviluku. Svaka vam čast,pokazali ste da je narod uz vas,a onim koleginicama pokazali gde im je mjesto. Kakva je to dvolicnost sistema. Onaj krtolas izadje i nafali vas do neba,a sutra glasa da vam se plate ne povećaju 15%.

      65
  3. Па нека нам објаве листу подобних љекара да се код њих лијечимо, да нас не побију ови неподобни??????

    74
    1
  4. Prvo ste pretjerali da ih je 60, a ima ih malo više od 30. Pa onda da su ljekari, a ima i stomatologa što je privatna praksa nezavisna od državne službe. A ispostavilo se da ima dosta i medicinskih sestara. …

    1
    120
    1. Има и љекара и сестара и још ће нас више бити.Нећемо дозволити да јефтина политика вријеђа ни наше знање ни интелект!!!!

      93
    2. Hahaha, ovakvih debila ka sto je bot Komlen iz ANB nidje nema. Iako stalno odje na portalu dokazuje koliko je glup, ovaj put je prevazisao sebe tvrdnjom da stomatolozi koji rade privatno nijesu ljekari. A sto su glupavi Komljenu neg ljekari,nijesu valjda bravari hahaha

      63
    3. nema milovom ludilu kraja, kao i njegovim poslusnicima. Ali doci ce i to vrlo brzo i taj trenutak. Kada dodje sve bespravne objekte poltrona srusiti u cugu i naplatiti im to rusenje, naravno uz enormne penale zbog bespravne gradnje. Eto CG para

      53
    4. А шта рече умни Комлене да стоматолози нијесу доктори,а још им је звање „приватна пракса“јер их је овај систем изопштио из здравственог система те сад морамо и то папрено плаћати!За тебе је удбашки коњу ветеринар или каква баба врачара!

      41
  5. Кажу “ без маски“… Састављају саопштење,а не знају да маске напољу нијесу обавезне…Какво ужасно саопштење,не заслужује коментар…

    123
    1
  6. Objasniti nepismenoj i poslušničkoj sto… Iz dps (namjerno malim slovima) da ti ljudi nijesu skakali jedni na druge, da se nijesu ljubili i grlili, da se nijesu pljuvali i da nema naučnih dokaza da se COVID-19 prenosi duhovno. Ovo piše neko ko se svakodnevno bavi tom nepoznanicom u referentnoj ustanovi. Avetinje jedne maloumne. A vama kolege dužno poštovanje.

    149
    3
  7. Види се да су састављали Ашанин и Митровић,стручњаци за подметања и манипулације.Ово су испред цркве све угледни и љекари и људи,то је њима засметало.Види се да је ДПС у хаосу,кад састављају оваква приземна и примитивна саопштења,умјесто да понешто и прескоче,кад виде да су надјачани.

    196
    2
      1. Пацијенте Лука,
        Узимајте редовно вашу дозу и не користите интернет у већој мјери, јер знате добро вашу историју болести и да вам претјерано коришћење интернета појачава шизофрене епизоде из којих произилазе епилептични напади.
        Дакле, понављам: редовне дозе, не мијешајте пилуле и правите се да сте нормални.

        158
      2. Мучи изроде.ВИ секта сте подобни.Све сте уништили.Вреднији је нокат Анин но све подгузне муве ваше секте.

        119
        1
      3. Pridjev crnogorski se pise sa malim c, za pocetak. Oni koji su zaista ozbiljni pacijenti idu da se lijece u Beograd jer ovdje nemaju uslova za ozbiljno lijecenje; vi koji „volite“ CG ocerupaste je koliko god ste mogli. Nemaju najobicnije aparate… Bravo za doktore.

        32
      4. Religija i profesija su osnovna ljudska prava , svako ima pravo na religijska ubjedjenja i cuvanje tradicije. Za nekoga je to pitanje duboke vjere,za nekog nivo osobne i narodne kulture. Ne vidim razlog zasto to povezivati, i zasto doktori ne bi bili profesionalci u svom poslu ako postuju svoje korijene. Korijeni su svakom narodu temelj. A bez temelja svaka gradjevina je lratkog vijeka, postaje skalamerija. No, jednostavno je pogledajmo oko sebe, u CG je prosjecna plata 300-400 evra, profesionalci iz vlasti se voze u Hamerima,Porseima…gliserima, cesto ih se sjetimo kao vrlo losih djaka iz skole, otkud da su tako postali sposobni naknadno? Od njihovih sposobnosti trese se Evropa, kavacki,skaljarski,zagoricki…i onda jos oni da nas lijece? Pa i ovako su nas “ ovjerili“.
        Ako su vam oni ugledni gradjani,onda je i onaj Miras sto oblaci maskirno odijelo pop, a ne kako ga djeca u Kotor na maskare zovu “ Deda mraz“…

        4
        1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *