ИН4С

ИН4С портал

Јоковић: СНП није искључила могућност бојкота избора, али смо спремни и за самосталан наступ

1 min read
Социјалистичка народна партија (СНП) спремна је за самосталан наступ на предстојећим парламентарним изборима, саопштио је предсједник те странке Владимир Јоковић, додајући да је СНП увијек за дијалог са опозицијом

Лидер СНП-а, Владимир Јоковић

Социјалистичка народна партија (СНП) спремна је за самосталан наступ на предстојећим парламентарним изборима, саопштио је предсједник те странке Владимир Јоковић, додајући да је СНП увијек за дијалог са опозицијом.

Он је рекао да састанак опозиције који је организован данас на позив СНП-а, а коме су присуствовали представници Грађанског покрета УРА, Радничке партије и Уједињене Црне Горе није успио.

Јоковић је навео да не жели да објашњава зашто остатак опозиције није дошао на састанак.

“СНП ће се одазвати свим позивима за разговор у опозицији. Остајемо отворени за разговор”, казао је Јоковић након састанка.

Он је рекао да СНП никада није искључила могућност бојкота избора, али да бојкот једне партије не значи ништа.

“Спремни смо и за самосталан наступ на изборима” казао је Јоковић.

Он је навео да је циљ СНП-а био да данашњим састанком покажу да је могућ дијалог унутар опозиције.

„Овдје није било наметања воље било које партије. СНП као партија није желио да преузме лидерску опозицију. Наш циљ је био само да сједнемо да разговарамо и да упутимо усаглашен став опозиције према Демократској партији социјалиста по питању изборног законодавства и одржавања парламентарних избора“, навео је Јоковић.

Он је казао да је очекивао долазак свих опозиционих партија.

“Они који мисле да можда овај састанак није добро припремљен, нека га припреме, нека позову, а СНП ће се одазвати”, казао је Јоковић.

Јоковић је рекао и да је СНП забринут због позивања митрополита црногорско-приморског у Центар безбједности.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “Јоковић: СНП није искључила могућност бојкота избора, али смо спремни и за самосталан наступ

  1. Da ih bude sramota! Pokojni Momir bi bio za jedinstvo a ne za ova strančarenja!
    Gospodo i drugovi Milo vas je više puta rasturio i zato je vreme da se ujedinite a posle se pravite pametni!

  2. Jokovic ne zivi od politike, iskreno je htio jedinstvo opozicije, i pozvao ih na dogovor o zajednickoj akciji koji je sad prijeko potreban. Ili svi u bojkot ili svi na izbore. Sve vrijeme je pokušavao da sarađuju, ali oni su to odbijali. Use i u svoje kljuse

    Jokovicu poslusaj me,mani se njih, nego medju narod.Od njih nikakve koristi nemas. Sujetni su. Vise ces glasova da osvojis sam nego s njima.Zato-u se i u svoje kljuse.

    3
    3
    1. Zanimljivo je da u komentarima gradjani ili spocitavaju SNP, ali i svim drugim opozicionim partijama, ili da su izdajnici, ili da su prava opozicija, ali niko ne insistira na sustini, a to je jedinstvo opozicije po svaku cijenu. Svaka opoziciona partija samostalno ne moze nista ostvarit protiv lopova iz DPS koji su za 30 godina toliko usavrsili kradju i prevare na izborima, da im u tome nema ravna. Samostalnim izlaskom na izbore, samo ce rezimu ponovo dati legitimnost, a nece uspjeti da poraze DPS. Ocigledan primjer razjedinjene opozicije, i rezultat toga smo vidjeli na proteklim izborima u Srbiji. Umjesto da se ugledaju na narod koji se u okviru nase Crkve ujedinio, tako da medju njima nema nikakvih podjela, ni na Srbe i Crnogorce, ni na partizane i cetnike ni na komuniste i antikomuniste, vec su svi koji odlaze u crkvu i ucestvuju u litijama VJERNICI ujedinjeni vjerom u Boga i zemaljsku pravdu i nista drugo. Pitanje svih pitanja za opozicione lidere i njihove partije je zasto se i oni ne mogu ujedinit ako cio narod to trazi od njih? Ako je razlog sujeta njihovih lidera, neka poziv na zajednicki susret i dogovor uputi neka neutralna i manja opoziciona partija koja je prihvatljiva za sve druge. Narod mora konacno vidjeti na djelu ko je od njih stvarna, a ko lazna opozicija. Naravno da niko ne treba da sumnja da su u svemu ovome prste upleli ljudi iz vlasti i ANB, preko svojih trojanaca, koji cine sve da ometu ujedinjenje opozicije, jer znaju da u tom slucaju oni sigurno gube izbore. Vec 30 godina vladaju na podjelama, i ako im opozicija dozvoli da to ucine ponovo, trakva opozicija nam ne treba, i trebamo ih smatrati pomagacima rezima.

      1. Bravo Ivo, svaka na mjestu. neka poziv na zajednicki susret i dogovor uputi neka neutralna i manja opoziciona partija koja je prihvatljiva za sve druge. Narod mora konacno vidjeti na djelu ko je od njih stvarna, a ko lazna opozicija. Evo Jokovic je uputio i nema nijedan razlog da ne dođu a da to nisu licne sujete koje nikog ne intetrsuju. Svi su za ujedinjenje, a niko da se pokrene.

  3. e sta ti uradise kolege opozicionari…plac
    Mene zanima gospodine Jokovicu, Vi kao uspjesan NK biznismen, koliko se uplatili-donirali sirotinji NK…kada, koliko (1e, 2e, 3e)

    3
    14

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *