ИН4С

ИН4С портал

СНП: Све најгоре је дошло у нашу државу захваљујући владавини диктатора Ђукановића

1 min read
Прича о великој Србији је још само у сновима и ријечима одлазећег диктатора. Чак ни један политичар у Србији не машта о овој идеји. Призива је човјек који нема више шта да понуди грађанима Црне Горе.

СНП

Прича о великој Србији је још само у сновима и ријечима одлазећег диктатора. Чак ни један политичар у Србији не машта о овој идеји. Призива је човјек који нема више шта да понуди грађанима Црне Горе.

Све најгоре је дошло у нашу државу захваљујући његовој владавини: нема дана да не осванемо у међународним извјештајима и на страницама свјетских новинских издања као земља корупције и криминала, нерасвијетљених убистава. Чувени смо и као држава која хапси и приводи свештенике и политичке неистомишљенике. Извозимо у Европу и свијет наше брендове у виду „Снимка“ и „Коверте“, новинари се пребијају и приводе, док се пале и ломе аута како представницима седме силе, тако и свештеницима. То је тренутна слика наше државе захваљујући владавини актуелног режима, којем Европа никада није била циљ, већ искључиво пуко остајање на власти, казали су у Социјалистичкој народној партији и додали:

Социјалистичка народна партија је сигурна да је вријеме за неку нову, богатију државу, са већим стандардом и бољим условима за живот. То је могуће само уколико смијенимо власт на челу са ДПС-ом. Једино решење за нагомилане проблеме је да дође до демократског изјашњавања грађана на изборима, који се морају одржати у фер и демократској атмосфери. Власт се коначно мора помирити са чињеницом да су смјењиви, као чињеницом да демократију и европску Црну Гору не могу зауставити ни полицијски кордони, ни репресија, политичка корупција, уцјене или притисци, наводе у СНП-у

СНП наставља са својим активностима, и свуда и на сваком кораку, свим демократским и легитимним политичким средствима боримо се да до промјена у Црној Гори дође. И даље сматрамо да је јединствен опозициони наступ побједничка варијанта.

Поручујемо и овога пута да, уколико не дође до тога, у потпуности смо спремни и за самосталан наступ, ако се створе могућности за одржавање избора. Наш задатак је да допринесемо да се власт промијени и да грађанима Црне Горе донесемо неки нови, бољи живот, стоји у саопштењу Социјалистичке народне партије

Прочитајте ЈОШ:

Кнежевић: Меденица одбила јавни пренос рочишта, плаши се шта ће бити презентовано у судници

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “СНП: Све најгоре је дошло у нашу државу захваљујући владавини диктатора Ђукановића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *