ИН4С

ИН4С портал

Режим покушава да ангажује подгоричке агенције за обезјеђење, будванске не желе да учествују у сукобима са суграђанима

1 min read
Како сазнаје ИН4С, режим покушава да ангажује више агенција за обезбјеђење из Подгорице и других градова за Будву, јер многи из локалних агенција за обезбјеђење одбијају да учествују у сукобима са суграђанима

фото: скриншот

Како сазнаје ИН4С, режим покушава да ангажује више агенција за обезбјеђење из Подгорице и других градова за Будву, јер многи из локалних агенција за обезбјеђење одбијају да учествују у сукобима са суграђанима.

Наиме, како сазнајемо, велики је отпор локалних фирми за обезбјеђење, које треба да се ангажују на обезбјеђењу зграде Општине Будва, услед актуелних дешавања у општини Будва.

Подсјетимо, приватно обезбјеђење прије пар дана ангажовала је „нова већина“ одборника у Општину Будва. Радници тог обезбјеђења тада нису дозволили одборнику Демократског фронта Ђорђију Вујовићу да уђе у зграду Општине Будва. Уједно су демонстрирали бахатост и непоштовање према окупљеним грађанима.

приватно обезбјеђење

Јавност је тада спекулисала да је ријеч о специјалној екипи  радно ангажованих у подгоричком предузећу „Секјуритис Монтенегро“, које је у власништву Дарка Перовића, иначе блиског црногорском МУП-у.

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

14 thoughts on “Режим покушава да ангажује подгоричке агенције за обезјеђење, будванске не желе да учествују у сукобима са суграђанима

  1. Шта им вриједи кад им се виде лица, иако образа немају. Ни сам Бог их неће спасити од гњева народа!!! Нека мисле на себе и своје породице, ти који мање маре за образ и похлепни су. Нека не срљају у обрану Мила који ће лако да побјегне са милионима евра… они ту остају. Оне што су тукли владику Методија и рушили манастир код Улциња смо запамтили. Нека се потруде да их не запамтимо!

  2. Хаха народ скапирао.Неће брат на брата.Пукли ови из демонске партије.Једино да доводи Учк.

    33
    1
  3. Pa naravno da normalni ne žele, pa stoga su prinudjeni da angažuju ove sa slike i slične njima, nabildane ,neotesane,nepismene budaletine.. galerija kretena.. iq 70..užas blagi!Performans od prije neki dan im je bio samo takav???.. posebno ovom glavonji??

    40
    1
  4. UZMITE DJAKOVICA
    I BOZENU FON JELUSIC,
    DA IH „GRADJANISTICKI“
    EDUKUJE KAKO DA SE PONASAJU
    U BUDVI, PRESTONICI TURIZMA
    I SVEKOLIKE OTMENOSTI I KULTURE.

    32
    1
    1. Da, ne daj Boze, da biju onako
      „kako Budvi ne prilici“.
      To nebi vise bila Bozenina
      Budva.
      Sto bismo mi,u prestonici turizma,
      bez nje ?!

      18
      1
  5. Најбезболнија опција је отказти неразумне наредбе неразумним властодршцима.
    Тако ће се избјећи даља заоштравања и сукоби.
    Лудк,а ко није скроз скернуо ће увидјети да остаје сам, и да курс којим иде није добар.

    45
    1
  6. Prije neki dan u policijskoj uniformi u BD snimljen je covjek sa CT koji je samo 2 dana ranije dosao sa robije iz Spuza. Radi se o Pidu Shovicu koga dobro poznaje Joco Markus jer su prve komsije . Znaci CG rezim je spreman da angazuje i kriminalce i Rosu i djavola crnog protiv naroda.

    56
    2
  7. Pa, naravno da Srbi sa područja srpskog primorja neće da se zameraju svojim Srbima Grbljanina, paštrovićkim Srbima, Srbima Mainjanima i ostalim primorcima!!!!!!!!!!!! A, neće htjeti ni Srbi iz doline Zete, naravno!!!!!!!!!!!!!!! Pa, ko onda hoće??????? Hoće samo malobrojno-minorni pripadnici teutine nacije crnogor-mal(lj)isor i tvrdo pocrnogorčeni Srbi janjičari; eto samo ti etnički petokolonaši hoće, da znate svi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    79
    4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *