ИН4С

ИН4С портал

(ЕКСКЛУЗИВНО) Мајка Огњена Мијатовића, жртве полицијске тортуре, открива детаље његовог мучења у ЦБ Пљевља: Тукли га свезаног и пљували

1 min read
У мају мјесецу ове године полиција је брутално претукла младића Огњена Мијатовића из Пљеваља који је заједно са својим суграђанима изашао на улицу у знак револта због хапшења епископа будимљанско-никшићког Јоаникија и више свештеника СПЦ.

брутално пребијање Огњена Мијатовића

У мају мјесецу ове године полиција је брутално претукла младића Огњена Мијатовића из Пљеваља који је заједно са својим суграђанима изашао на улицу у знак револта због хапшења епископа будимљанско-никшићког Јоаникија и више свештеника СПЦ.

На једном од снимака се види како га више полицајаца са опремом за разбијање демонстрација удара пендрецима, рукама и ногама, док је лежао на улици.

Нашем порталу обратила се Огњенова мајка, Сања Мијатовић,  која нам је испричала шта се дешавало те вечери. Она је казала да је оно што се видјело на снимку само дјелић тортуре над њеним сином, те да су га мучили и злостављали и у ЦБ Пљевља.

Њено писмо прослијеђено нашем порталу преносимо интегрално

Уважени,

Обраћам Вам се као мајка младића Огњена Мијатовића (рођен 15.2.1999. год. на Цетињу) који је “извршио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене радње из члана 376 Кривичног законика Црне Горе“ (како је наведено у једином одговору који сам добила-поред силних обраћања из Управе полиције од начелника одјељења Петра Крстајића).

Мој син, који никад није био у сукобу са законом, је учествовао у спонтаном и непријављеном протесту, поводом утамничења Владике Јоаникија и седам Никшићких свештеника у Пљевљима 13. маја 2020. године.

По наредби начелника ЦБ Пљевља Драгана Славуља , командира полиције Милана Јовића и командира Интервентног вода Славенка Бајића, спроведена је акција удара на грађане хемијским средствима (бачен је сузавац и шок бомбе). Грађани Пљеваља, најприје су сатјерани на гомилу у простор између стамбених зграда у улици Краља Петра, одакле им је практично онемогућено разилажење, да би потом без непосредног повода била примјењена сила. Огњен је стајао у првим редовима за вријеме протеста, а на снимцима (више снимака од те ноћи који круже интернетом) се јасно види да је голорук и да мирно стоји .

Наиме, после баченог сузавца, Огњен је кренуо пут куће. Имао је јаку главобољу, мучнину, пекле су га очи, лоше је видио, био је у шоку и под великим стресом .

Код НЛБ банке је стао и трљао очи, када су му пришла тројица полицајаца машући пендрецима пут њега, а из позадине је неко од полицајаца рекао “неће овај ништа да уради”.

Један полицајац га је руком свом снагом одгурнуо у предјелу леђа, други га је јако ударио пендреком у потиљак, од чега се затетурао. Остали су пришли, њих десетак и наставили да га ударају више пута у предјелу леђа пендреком и песницама, крошеом у предјелу главе – носа и усана, наставили су да га бесомучно ударају пендрецима и песницама, ногама и рукама, по читавом тијелу. Ногом су га више пута ударили у предјелу грудног коша, а и по глави пендрецима. Тукли су га иако ни једног тренутка није пружао отпор и био је голорук. Када су се уморили, направили су кратку паузу, када је један полицајац који га је такође ударао, подигао десну руку, као знак колегама да се престане са даљим ударањем. (ту је крај снимка, али не и крај батинама)

Тада је направљена кратка пауза. Славенко Бајић (командир интервентне-који га је такође ударао)  питао је Огњена -“ Шта хоћеш”, намигнуо осталима и наставља се тортура – односно батињање.

Један полицајац му је поставио ногу, примијенио неки џудо захват и оборио га на асфалт. И тако обореног су наставили да га ударају 2-3 минута. На леђа му је неко ставио ногу док су му стављали лисице и рекао му да устане. Огњен није могао да устане што им је и рекао, па су га они подигли. Убацили су га у марицу, која је стајала у мјесту једно десетак минута и повезли га у ЦБ Пљевља.

ПСИХО ФИЗИЧКА тортура над мојим сином се наставља и у просторијама ЦБ Пљевља. Намјерно и свјесно му наносе физички и психички бол са циљем добијања информација и застрашивањем. Злостављају га и понижавају – понашајући се нечовјечно и нехумано.

Службеник полиције, Дино Хрковић га удара песницом, везаног лисицама, из све снаге у предјелу грудног коша, пљује 2 пута, удара 2 пута пута токи-вокијем по глави и обраћа са „слино“. Све то у присуству двојице инспектора (Жара Газдића и још једног службеника у чији идентитет нијесам сигурна). Насиљем је полиција спроводила НКТ мјере против јавног окупљања, а сама није поштовала те мјере. У ЦБ нису носили маске, и још пљују ухапшене.

Није упознат са својим правима (накнадно му је речено да може да обави позив-када је већ мене видио), лисице су му биле тако везане, да су се трагови видјели и након мјесец дана. Био је читаво вријеме у одјећи контаминираној од сузавца, није могао ни да се умије. Одведен је у болницу на моје инсистирање, приликом разговора испред ЦБ Пљевља са инспектором Голубовићем.

Још већу монструозност овом злочину даје нељудско, нехумано и крајње непрофесионално понашање дежурног љекара Опште болнице Пљевља др Сабрине Хаџиосмановић. Докторица изигравајући режимског судију у свом извјештају наводи да је пацијент напао полицајца (што су јој полицајци рекли). Не описује масивне повреде које је добио од батинаша (извјештај бр. 2054). Враћа га у бетоњерку.

Тек након објављеног снимка, Огњена воде други пут у болницу а после дјелимично обављеног прегледа др. Сабрина  Огњена упућује код хирурга ради описа повреда, правдајући се полицији што је уопште обавила преглед. Сваком лаику је јасно да лице из инцидента љекар мора прегледати од главе до пете и унијети најмању повреду у извјештај, јер је то судски документ, што докторица није урадила. На хирургији обављају коректнији преглед , задржавају га у болници на даље претраге.

После бруталног пребијања, и страшног малтретирања како физичког, тако и психичког, од стране појединих полицајаца, које је настављено и у станици полиције, непроспаване ноћи и обављених појединих снимања, преживљеног шока и силног стреса, са ужасном главобољом, нагоном за повраћање Огњена са хирургије воде у тужилаштво, да да изјаву.

Конвенцијом против мучења и других сурових, нељудских и понижавајућих казни и поступака, када осумњичени за кривично дјело буде изведен пред истражног судију или државног тужиоца тврди да је злостављан од стране полиције, судија или тужилац треба да унесе те наводе у писаној форми , одмах нареди преглед од стране вјештака судске медицине и предузме кораке како би се осигурали да се ти наводи на одговарајући начин истраже. То у случају мог сина није учињено.

После давања исказа у тужилаштву, (гдје је Огњен давао изјаву у таквом стању), пуштају га да се брани са слободе. Ја и Огњен се враћамо у болницу, на одјељење хирургије. Он остаје на опсервацији. Одрађено је још претрага.

Савјет за грађанску контролу рада полиције је дана 15.5. 2020. године (закључак савјета број: 67-20) донио закључак да су службеници ЦБ Пљевља у поступању према грађанину Огњену Мијатовићу прекорачили овлашћења због чега је дошло до повреде права. Савјет је такву одлуку донио на основу скраћеног видео снимка гдје недостаје почетак, на коме се јасно види да је именовани голорук и не пружа отпор . Недостаје и завршни дио снимка на ком и након подизања руке једног од присутних, остали полицајци праве незнатну паузу, након чега опет настављају батињање. У закључку савјета тачка 4 имају и примједбе на поступање према мом сину у полицијском притвору.

Поражавајућа је чињеница је да се унутрашња контрола умијешала у свој посао под притиском јавности, како ми је речено на разговору, 8. јуна 2020.год?! Шта је са одговорнима који су наредили прекомјерну употребу силе?

Упутила сам низ притужби, на кршење закона и прекомјерну употребу силе полицајаца и неетичког и несавјесног поступања љекара.

О поступању према мом сину Огњену и “правилној”примјени средстава принуде полицијских службеника , који су очигледно “испоштовали”:

-Кодекс полицијске етике

-Европску конвенцију о заштити људских права и основних слобода

-Конвенцију ЕУ против мучења и других свирепих, нехуманих или понижавајућих поступака или казни,

-Устав Црне Горе – који јемчи неповредивост физичког психичког интегритета човјека,његова лична права (са којима Огњен накнадно упознат), НИКО НЕ СМИЈЕ БИТИ ПОДВРГНУТ МУЧЕЊУ ИЛИ НЕЧОВЈЕЧНОМ ИЛИ ПОНИЖАВАЈУЋЕМ ПОСТУПАЊУ –

– Закон о унутрашњим пословима (полицијски послови)

-Правилник о начину обављања одређених полицијских послова и примјени овлашћења у обављању тих послова

-Универзалну декларацију о људским правима

-Међународни пакт о грађанским и политичким правима итд.

Обратила сам се у више наврата:

Савјету за грађанску контролу, Министарству унутрашњих послова, Унутрашњој контроли МУП,Омбудсману, унутрашњој контроли у Пљевљима – Сретен Јоксимовић.

За примједбе на поступање др Сабрине Хаџиосмановић обраћала сам се :

Љекарској комори ,Директору опште болнице у Пљевљима – Ердуану Лаловићу, Заштитнику права пацијената у Пљевљима и Здравственој инспекцији у Подгорици-Вишња Орбан.

Сања Мијатовић

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

80 thoughts on “(ЕКСКЛУЗИВНО) Мајка Огњена Мијатовића, жртве полицијске тортуре, открива детаље његовог мучења у ЦБ Пљевља: Тукли га свезаног и пљували

  1. Prva stvar po preuzimanju vlasti koju treba uraditi je čišćenje policije, to je leglo kriminala,nepravoslavne policajce premjestiti na poslove koji im budu ponudjeni ukoliko se nisu oglušili o zakon(batinanje pravoslavnog većinskog naroda)i svesti taj br na procenat koji odgovara etničkoj strukturi stanovništva po istinitom a ne lažiranom popisu . Nedamo svetinje sloga biće poraz sotoni

    6
    1
  2. To što smo se obracali postojecim institucijama ne znaci i da vjerujemo u njih. Neke procedure moraju da se ispostuju da bi pocinioci bili procesuirani…

    1. СВАКА ВАМ ЧАСТ МАЈКО, ХЕРОИНО!
      БОГ БЛАГОСЛОВИО ВАС И. ВАШУ ПОРОДИЦУ!
      ДО ХРИСТОВЕ ПОБЈЕДЕ, А ЊИХОВОГ ПАДА!
      ? ? ⚪ ??

    2. G-đo, Vaš sin je , dobrim dijelom vašom krivicom, sada registrovan kao prestupnik- napad na službeno lice, tj. napad na državu. To je oficijelno, a ljudski bićete obilježeni kao izdajnici svoje domovine. I ovo će proći, a crkva će dobiti svoje mjesto koje zaslužuje. I vi takođe. I to isključivo po zakonu, prvi bih bio protiv da je drugačije.

      1. Da.u pravu ste. Osjecam krivicu śto živim sa svojim sinom u drzavi razorenih vrijednosti. Urušenoj pravnoj drzavi. Zemlji organizovanog kriminala. Krivi smo sto je doslo do nedemokratskog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti u Skupstini CG,pa imamo obespravljeni narod u veličanstvenim litijama,gdje su ljudske duše povezane naklonoscu, ljubavlju i sa dobrim ciljem. Draže mi je biti medju progonjenima nego da smo u ulozi progonitelja.

        12
  3. A samo mi nije jasno kako je Ognjen vidio da je Bajic namignuo u toj guzvi dok ga je tuklo toliko policajaca… A i ona stangla sto mu je ispala na pocetku snimka, to mora da mu je butna kost ispala kad su ga udarili

    2
    12
    1. Монтепркно, крени пут Доброте, можда ти ипак још није касно. МОЖДА!
      ???

      8
      1
    2. Pazljivo citaj. Zaustavi li su se da predahnu. Malo odmore, zaboljele su ih i ruke i noge. Mozda doticni ima neke tikove pa su ga kolege pogresno razmjule, pa svi junacki nastavise.

      8
      1
    3. Ove botove koji se kriju pod laznim imenima necu udostojiti vise nijednog komentara. A OGROMNO HVALA svim dobronamjernim ljudima ,i Vasa podrska nam mnogo znaci. Hvala Bogu da ste vecina.
      NE DAMO SVETINJE

      9
      1
  4. Komlene gnjido jedna raspala. Ti da pominjes Milosevicev fasizam i pises gadosti o momku kome nisi dostojan ni ime da pomenes!

  5. Маслим да се ова докторка дјевојачки презива Ашанин. Запало је. Али сат куцка ТИКА ТАКА…..

  6. Мајко Огњена Мијатовића велика је Ваша мука и бол за злостављаним сином од стране обијесних режимских пандура који су као керови насрнули на Огњена. Све Вас разумијем али видим да сте прилично наивни у многим стварима.
    Институције које сте на крају побројали а којим сте се обраћали за помоћ су исто што и полиција. На њих се можете ослонити као на кору од банане.
    Славуј је најобичнија избјегла из Хрватске шврака, као и министар Пажин, којима није стало до нашег народа ни мало већ су ту да би ушићарили.
    Командир Јовић, син манитог Пера Јовића из Бобова, је најобичнија будалетина која би г..на јела ра рачун Ђукановића.
    Савјет за као грађанску контролу полиције је такође режимска институција којој је дужност да баца народу прашину у очи у оваквим случајевима.
    Доктори, још ако су исламисти као у овом случају, из државних болница су такође посвећени заштити постојећег режима.
    Госпођо то дијете пошаљите у Београд код љекара, жалите се међународним активистима и организацијама за људска права, подигните тужбу против злостављача па ће се по њој судити кад ова злочиначка власт падне а брзо ће се то догодити.

    14
  7. Све је то дио западне демократије и људских права

    10
  8. Ima li ova porodica pravnu pomoc? Ovo zlo mora da se istjera do kraja.
    Dragi Ognjene dusa me je boljela dok sam sve ovo citala, gledala… Molim Boga da te
    iscijeli od svake rane koju su ti
    monstrumi zadali. A njih da stigne sva bol tvoja i tvoje porodice.

    17
    1
    1. Imamo advokata. Znamo svi u kakvoj je sprezi policija sa tuzilastvom,pravosudjem a evo i sa ljekarima. Ovo su policajci koji su „osvjetlili“ obraz Crne Gore ,a stecene „vjestine“( sa 1/3 snimka ) koje su primjenili omogucavaju im da sa „ponosom „stanu rame uz rame sa policajcima drzava Evropske unije. Hvala Vam gospodjo na savjetu, uporni smo i ( sada kada se Ognjen oporavio ) mnogo je lakse da nastavimo borbu. Odustati necemo jer ne zelimo da se ovo desi vise ijednom djetetu,niti roditelju.

      10
      1
  9. Zoran Lazović resmi olarak Organize Suç ve Yolsuzlukla Mücadele Sektörünün ilk adamı. 2015 yılına kadar ajan olarak görev yaptığı Ulusal Güvenlik Ajansı’nda (ANB) kariyeri boyunca, Lazoviç’i tartışmalar izledi ve medyada en son suç grubunun hedefi olarak belirtildi.

    02/06/2019 – 9:12

    Andjela Djikanovic

    7.439. En yaygın

    Emniyet Müdürlüğü üstünden gelen kaynaklar, Lazović’in gelişinin bu departmanda iki akım oluşturacağını, Lazović’in UP Veselin Veljović’in ilk insanının çalışmasını engellediğine dair spekülasyonlar göz önüne alındığında şaşırtıcı olmadığını ve Duško’nun güveninden hoşlanan bir adam olarak görülmediğini söyledi. Markoviç. Ayrıca, kilit araştırmacı eylemlerinin yönetiminde değişiklikler olacağı bildirilmektedir. SDT’nin himayesinde Özel Takım tarafından önemli eylemlerin yürütüldüğü belirtilirken, belirtildiği gibi, Lazović’in gelişiyle bu bölümde bir değişiklik olacak, bu nedenle en ciddi suçlar için ekip Emniyet Müdürlüğünün yetkisi altında kalacak.

    Lazović, Safet Kalić’in Rožaje’deki düğünden gelen video ortaya çıktığında kendisini medya spot ışığında buldu. Tartışmalı video yarım saatten biraz daha uzun sürüyor ve diğerlerinin yanı sıra polis ve ANB yetkilileri Ljubisa Mijatovic ve „Surcin klanının“ eski başkanı Ljubisa Buha Cuma’nın diğer temsilcileri, „Zemun klanının“ temsilcileri ve Darko Šarić.

    1
    1
  10. Ognjene dragi…ja…znam i tebe i cijelu tvoju porodicu.i mogu da porucim svima da si dobar momak..i svi tvoji…sportista…luconosa…dobro i vaspitano dijete.Zelim ti svaku srecu u zivotu a ‘batinasima’…da nadju mir..mada ce tesko ici..sigurna sam.

    22
    3
    1. „Cetvorostruka majko,hvala na lijepim rijecima.Meni je prosto neprijatno pisati o Ognjenu i njegovim uspjesima.Pokusali su ga pojedini mediji prestaviti i kao narkomana . Koji apsurd a on Student Difa, košarkas..Sam nacelnik se nasao u cudu kada su radili sve „provjere“ ..i njegovog telefona izmedju ostalog. Ali ideja im nikada ne fali. Citav logisticki tim je do desavanja u Budvi bio skoncentrisan na podmetanje „dokaza „.

  11. Ej, da se ja zovem Petar Krstajic (sa naglaskom na prezimenu), ja bih se javno objesio na prvu krivu vrbu ispred policijske stanice i tako, bar djelimicno, sprao ljagu sa svog prezimena. Sada je, istorijski gledano, jasno kako su nastale poturice. Dobili malo ljepsu njivu i prodali sviju vjeru.

    22
  12. ОГЊЕНЕ БРАТЕ , БОГ ТИ ДАО СВАКО ДОБРО И СРЕЋУ А МАЈЦИ ТВОЈОЈ ЗДРАВЉЕ И РАДОСТ !!!
    БРАВО ЗА МАЈКУ ЧО’ЕК – ЖЕНА КА’ СТАРЕ НАШЕ МАЈКЕ ШТО СУ БИЛЕ И САЧУВАЛЕ ЦРНУ ГОРУ !!!

    О ОВИМ НЕПОМЕНИЦИМА САМО : СРАМ ВАС БИЛО, РЂЕ ЉУДСКЕ !!!

    31
  13. Ta doktorka neće više moći da radi ni kod veterinara da drži koze za rogove! Ta je završila…od 1 septembra će pa-pa iz bolnice!
    A Pljevljaci,pamet u glavu…vise vas je a muslimani vam komanduju..klali bi vas samo da im moze biti!

    43
    1
  14. U poslanici Rimiljanima Sveti apostol Pavele kaže: ,,Onima dakle koji su trpljenjem djela dobroga tražili slavu i čast i neraspadljivost, život vječni. A onima koji se uz prkos suprotne istini a pokoravaju nepravdi, nemilost i gnjev.“ Amin, kažem ja. Svima po zasluzi, pa i “komentatoru“ potpisanom sa znakom pitanja.

    32
  15. Госпођо,са нана је Господ и Свети Василије.Како ће да плате кукала им мајка.Поздравите сина,нашег хероја који је од Бога заслужио сваку срећу овога свијета и добиће је.Задња је Господња,свако ће добити плату по заслузи!

    56
  16. Kunem se Bogom i Svetim Vasilijem Ostroskim, da su ovi Plevaljski kriminalci, napravili MOME SINU, da NIKADA VISE , NIKOME NEBI NAPRAVILI .
    IMALI OGNJEN KOGA OD RODA, izuzev MAJKE.GONITE GADOVE DO STRAZBURGA, pa i dalje.

    80
  17. Čitao sam, a i slušao sam da su ovakvi ka Sabrina su za vrijemes pljevaljske bitke sa pendžera poljeali borce vrelom vodom i Talijane i Nijemce dočekivali cvijećem. Posle ih je uz dva svedoka masa proglašena prvoborcima

    78
    2
    1. Zaboravio si četnike grbaljske Jordane!
      Ivo Ćuk Lazarević je uteka za USA!
      Odstupiše prestupnici, pazi da i ti ne prestupiš!
      Oko Crnogorsko sve vidi!

      6
      23
    1. Naravno da ima. Uz njega je otac ,kao i bliza i sira rodbina. Narocitu zahvalnost dugujemo Pljevaljskom odboru za odbranu svetinja koji je uz našeg sina od samog početka. Sto se tiče doktorice ona nije bila u stanju da stane iza sopstvenog izvjestsja. Po isti me je slala u upravu policije ili da odem u bonicku upravu,konsultujuci se putem telefona „da li smije da majci da izvjestaj za Ognjena Mijatovica“. U njenu zastitu je stao i zastitnik pacijenata Jasmin Nabodovic,kao i direktor Opste bolnice u Pljevljima. Usmeno su potvrdili i bili zgrozeni“ponasanjem“ iste,ali kada je partija stala iza njene „profesionalnosi“ i „humanosti“ i oni su promijenili misljenje. Ne kriju svoje divljenje prema istoj ,ne negirajuci navode iz moje prituzbe . Iz opstinskog odbora Dps -a , su pokusali da napisu citav esej o doktorici…navodeci da je Pljevlja pamte kao djaka generacije i da je prepoznatljivs po profesionalizmu. Ocigledno je doticna u medjuvremenu dozivjela metarmofozu,a 13.maja kada je moj sin doveden na pregled…na sva moja pitanja samo je profesionalno slijegala ramenima. SVAKA ČAST NA PROFESIONALIZMU. I ukazuju da priznaju jedino podjelu na ljude i one druge. Neosporno je da je njima mjeyto medju onim drugima. A ja bih dodala da postoje ljudi koji su osjeti bol i oni drugi koji ce tek osjetiti.
      „KAD DOKTOR NE MOZE UCINITI NISTA DOBRO,MORA SE SPRIJECITI DA URADI NESTO LOSE-„-HIPOKRAT

      10
  18. Nedaj Bože da moga sina kreteni ovako nagrade…doktorica bi bila prva Nedamo svetinje sloga biće poraz sotoni

    89
    2
  19. Takvi fasisti nemaju sta da traze u
    drzavnim institucijama !!!.
    To neskolovano drustvo odmah otpustiti i suditi !.
    Ti su gori nego gestapo !!!.

    90
    3
      1. Šta je on radio u maju u Pljevljima? Zar nije neđe na fakultetu? Blago majci sa njim. Nije on kriv nego roditelji, da ima roditelja ne bi visio po ulici i tukao se sa policijom, nego bi studirao.

        6
        159
        1. СИКТЕР, АВЕТНИ КОМЛЕНЕ!!!
          КО СИ ТИ, ДА ТИ СЕ ПОЛАЖУ РАЧУНИ, ГДЈЕ ЈЕ И ЗАШТО, НЕКО У СВОМ ГРАДУ! ? ? ?
          ДО ХРИСТОВЕ ПОБЈЕДЕ!
          ? ? ⚪ ??

          101
          3
        2. Ti si glupi kreten. Šta da je tvoje dete tako prošlo magarče?
          Montenegro je afrička banana država nasilja, laži, užasa, podela, siromaštva, bede…Crna Gora ponovo mora biti normalna država.

          71
          2
        3. Komlene balijo, primjecuje se po tvojim komentarima koliko uzivas kad komentarises napade i terorisanje pravoslavaca, bez obzira bili oni djeca zene ili starci. Za tebe su uvijek oni krivi samo zato sto su pravoslavci. Cak i kad se na snimcima kao u ovom slucaju jasno vidi da je policija prekoracila ovlascenja, cak i kada procitas da je komisija za civilnu kontrolu policije utvrdila da se policija prekoracila ovlascenja i upotrijebila prekomjernu silu, ti poslije svega pravdas policiju a napadas prebijenog civila samo zato jer je pravoslavac. Koliko neko ka ti mora bit bolestan od mrznje prema pripadnicima druge vjere i nacije pa da pise ovakve sovinisticke komentare? Iako tvrdim i znam da ovakav stav nema vecina pripadnika muslimana i Bosnjaka u Crnoj Gori, cinjenica je da su u najvecem broju ljekari, policajci, politicari koji ovako govore i postupaju u velikoj vecini pripadnici Bosnjacke i Albanske nacije. Komlene, dugorocno nema srece u bolesnom iskazivanju mrznje prema nekome samo zato jer je druge vjere i nacije. Iako si ovdje kao bot angazovan od ANB po zadatku, i za to dobijas nadoknadu, za razliku od nekih drugih botova, primjecuje se da ti uzivas o ovome sto radis jer te hrani mrznja prema komsijama pravoslavcoma. Imam osjecaj da bi ti pristao da ovo radis i bez naknade jer uzivas u tome. Jesam li u pravu?

          36
          1. Hajde objasni mi gdje si ti vidio mržnju? Zar đeca ne bi trebalo da su u školi umjesto na ulici, pa još da se biju sa policajcima? Normalna đeca iz normalnih porodica čiji roditelji vode računa đe su im đeca, šta rade, da li dobro uče, nikad ali baš nikad ne mogu doći u situaciju da se na ulici biju sa policijom. Kad se nađeš u takvoj situaciji to je jak signal o zapuštenoj đeci i disfunkcionalnoj porodici. Svaki takav slučaj bi morao biti predmet pažnje socijalne službe. A ti mi dokaži da nije tako.
            Ja nijesam musliman, iako imam i komšije i kumove muslimane sa kojima imam odlične odnose. Pominjao sam da su se moji pretci borili za ovu državu od Vučjeg dola, preko Skadra do partizanskih jedinica. I ja sam se borio protiv Miloševićevog fašizma, kao što vidiš uvijek smo na pravoj strani istorije. I moje ime je vizantijsko, za razliku od tvog koje je katoličko.

            3
            36
        4. Komlen ti nisi pročitao tekst (mada dovoljno jedan viđet snimaka) koliko je ljudskih prava povrijeđeno djelovanjem policije brutalnim iživljavanje krda policajaca na golorukog mladića, ali zato izigravaš pristrasnog sudiju dokazuješ samo da nemaš trunke pravde ili ljudskosti u sebi, a što se zlu raduješ to će te i dočekati ne brini i ako nemaš svijesti o tome što činiš

          28
          1
        5. Ocigledno je da si student. Ali nisi upoznat sa NKT mjerama i novim pravilima studiranja preko interneta. A Pljevlja su zaista nekada bila lijepa u maju. I opet ce biti. A Ognjenovi roditelji su jako ponosni na njega, i blagosloveni sa njim.

          22
      2. Драга госпођо, не обазирите се на коментар, ових пар плаћених идиота, који су на порталу, само да би нервирали људе. Што им не успијева.
        Посветите се ви вашем сину и борби за истину и правду. Да се што прије звијери пандурчине и „докторка“ која није ни чула за Хипократа, а камо ли да му се заклела, нађу тамо где треба да буду. Свој усташлук, скупо требају да плате!
        НИ МЕТАР МАЈКО! ПУНО СРЕЋЕ ВАШЕМ СИНУ И ВАМА! ?

        116
        1
        1. Апсолутно није проблем бестидник који се потписује као „Комлен“, већ онај ко му дозвољава да се овдје овако оглашава и да вријеђа српски народ.

          51
          1
      3. UZMI ljevor pa po njima oni su samo 8 sati policajci ne 24 CASA za to ti nemogu nista ni policija ni sud sacekas ga ispred Dje živi ta junacina pa po nogama neka onda skakuta to ni Turci nijesu radili

        46
        2
      4. poštovana gospođo , dobili ste odgovor: “извршио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене радње из члана 376 Кривичног законика Црне Горе“ , drugim riječima – ako ćeš da se biješ s policijom , uvijek izvučeš deblji kraj

        5
        27
        1. Божија је посљедња и људима се по правилу враћа неправедно поступање у оном облику које су злурадо подржавали.

        2. Da . 30- godisnja tradicija se nastavlja. Kada policija pretuce nekoga,obavezno je on nasrnuo. Od žrtve prave nasilnika

          13
        3. Da.da nije bilo snimka po njihovim riječima on je nasrnuo na 10 policajaca?i to su samo oni vidjeli?!!!samo Sud može utvrditi kk je izvršio krivično djelo.ali kada to ne znaju u unutrašnjoj kontroli ne morate ni vi.

    1. Смраду насилни, јасно је из твог коментара, шта би радио, да теби неко падне шака.
      Ови насилници и „ уважена др“ ???ће морати научити, како се поштује посао и закон. Такве треба у бетоњерку, наравно по закону! За своја недјела МОРАЈУ ОДГОВАРАТИ!
      ДО ХРИСТОВЕ ПОБЈЕДЕ!
      ? ? ⚪ ??

      89
      2
    2. Narod policija ne može da bije ako je složan.
      Nisu svi policajci životinje. Onaj deo koji jesu, odgovaraće. Neće ih od suda spasiti nato pakt, u koji se uzdaju takvi kao ti. A kad dođe do suda i do Spuža, onda ćeš gledati te silne junačine kako postaju manji od makovog zrna, pevajući o svemu i svakome.

      30
      1
  20. У последње вријеме је више него очигледно и јасно су се искристакисали заштитници Мале , разноразни ухљеби , почев од љекара , просветара, па завршно са комуналцима , муслимани, Албанци и Роми не бирају средства којим показују приврженост Малој !
    Дежурна докторка , муслиманка , полицајац који је највише понижавао Огњена, муслиман, да ли је то случајност , не није случајност ако се и дјелимично погледају друштвене мреже , највећи чувари лика и дјела ове корумпиране власти управо долазе из мањинских народа и скоро да је и правило да се они залажу за протјеривање православаца са ових простора , утирање вјере, одузимање цркава и сл.

    163
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *