ИН4С

ИН4С портал

Мехмед Коларевић на „рубу егзистенције“: Враћам кредит за стан мог сина на Менхетну

1 min read
Бизнисмен Мехмед Коларевић огласио се поводом тврдњи коалиције "Црно на бијело" да његов син Един у Њујорку посједује стан на Менхетну, вриједан 900.000 долара.

илустрација

Бизнисмен Мехмед Коларевић огласио се поводом тврдњи коалиције „Црно на бијело“ да његов син Един у Њујорку посједује стан на Менхетну, вриједан 900.000 долара.

Коларевић је појаснио да је стан купио на кредит узет код Хyпо Алпе Адрија Банке из аустријског Клагенфурта, 23. априла 2006. на период од 30 година. „Кредит уредно враћам и остало је још око 40 одсто да се врати. Неистине, конструкције и инсинуације у тексту објављеном 21.08.2020. су срамне“, казао је он.

„Ана Ђукановић, тада Коларевић, је уговарач за узети кредит и ја Мехмед Меша Коларевић, и то она само формално, а ја кредит враћам, што се може видјети из извода банке преко које плаћам, ако некога интересује“, истиче Коларевић.

Прочитајте ЈОШ:

Ухапшен „шкаљарац“ У Шпанији: Осумњичен за покушај убиства једног од виђенијих „кавчана“, саучесник побjегао

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “Мехмед Коларевић на „рубу егзистенције“: Враћам кредит за стан мог сина на Менхетну

  1. Misli li taj Kolarevic zajedno sa dinastijom Djukanovic da je narod Crne Gore nepismen i da niko ne poznaje prilike i bankarsko poslovanje u Americi i Njujorku, pa nas tako bezobrazno laze i vrijedja nam inteligemcijju. Tek ce se otvorit pitanje ovoga stana i porijeklo impvine kojom je placen. Ako odje mogu falsifikovat dokumentaciju u USA je to nemoguce

    13
  2. 900K za stan. Plus za porez, svaki mesec verovatno 5K-7K ako ne i vise, poznavajuci kako su skupe nekretnine i zivot u „Big Apple“. Plus „condo fee“ ili Vam taksa za odrzavanje zgrade gde je stan, verovatno 4K-7K mesecno. Sto znaci: Mortgage+property tax+condo fee+ New York living tax $ some? mesecni isdaci izmedju 15K do 20K dok trepnes!.
    Cena stana je 900K it to je jedna stvar ali porezi i izdavanja za stan mogu biti veci nego mesecna rata „mortgage“ za stan u New York-u. Dici kredit na 900K je jedna stvar, a placati ostale dazbine na 30 godina menja cenu sa 900K na verovatno 3M-4M dolara ako ne i vise!!
    Ove je konzervativni proracun.

    18
  3. На основу чега ти је Хипо Алпе Адрија банка дала кредит, када је тих година требало физичко осигурање кредита три пута са веће од одобреног износа кредита. Са чим је породица Коларевић гарантовала тај кредит. У то вријеме је и ујак Ацо Ђукановић купио Прву Банку за 6 милиона Еура, па ме занима са чиме сте сви успјели да осигурате те кредите. Да сте Цити Кварт у то вријеме имали, не би вам било довољно за све кредите. За све ће се одговарати, само полако.

    38
  4. И Меша ка му бивши шура узима кредите у иностранству,тамо не траже средства обезбјеђења-вјерују на ријец!!!

    41
  5. Ajte, Crnogorci, pokažite malo filantropije i solidarnosti. Prekinimo kreditne muke našeg Mehmeda, bivšeg Meše, i otplatimo tom siromašku ovaj nesnosni dug za sinovljevu konzervu na Menhetnu!

    39
  6. za odobrenje kredita od 900 000 dolara potrebno je dokazati da prihod korisnika kredita ili ziranta iznosi najmanje 300 000 dolara godisnje i to zaradjenih „легално“ na teritoriji Crne Gore. Takodje je potrebno dokazati da su te zarade stabilne i dugorocno odrzive. Prosjecna crnogorska zarade (prije oporezivanja) iznosi negdje oko 12000 dolara godisnje. Koga farbate Mehmede? Narod ili sebe?

    48

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *