ИН4С

ИН4С портал

Рама: Уклонићемо границе, Драч ће бити косовска* лука

"Наша амбиција је да уклонимо границу између Албаније и Косова*. Верујем да је важно за министарства унутрашњих послова обе државе да појачају свој рад како би омогуц́или контролу граничних прелаза у реалном времену, што би нам омогућило да коначно отворимо границу без губитка и једног центиметра на бојном фронту против илегалних активности и против било ког облика злоупотребе слободе кретања“, рекао је Рама
Rama

Еди Рама

Он је то рекао на почетку седнице албанске и косовске владе која се одржава у Конгресној палати у Тирани, преноси портал Репортери.

Наша амбиција је да уклонимо границу између Албаније и Косова*. Верујем да је важно за министарства унутрашњих послова обе државе да појачају свој рад како би омогуц́или контролу граничних прелаза у реалном времену, што би нам омогућило да коначно отворимо границу без губитка и једног центиметра на бојном фронту против илегалних активности и против било ког облика злоупотребе слободе кретања“, рекао је Рама, преноси „КосовоОнлајн“.

Споразум који ћемо ускоро потписати за олакшавање царинских поступака између две земље води нас до одредишта, трансформације луке Драч у де факто луку Косова*„, рекао је Рама.

Како се наводи, приштинска делегација је у Албанији дочекана уз највеће почасти, али у њој није било министара из Српске листе Горана Ракића и Далибора Јевтића.

Очекује се да ће након састанка бити потписана три споразума о царини у Драчу, железничкој линији и хидроелектрани за Косово* која ће бити изграђена у Албанији.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

29 thoughts on “Рама: Уклонићемо границе, Драч ће бити косовска* лука

  1. Pa nek idu Albanci u Albaniju.A svoju granicu će Srbija da utvrdi, a ne ovaj margarin. Mile će ukinuti granice sa Srbije sa Srpskom i ćao.

    7
    1
  2. Маштај шипац маштај на крај ће бити Велика Србија,Скадар је Црногорски

    11
    1
  3. Значи Србија излази на море,афером!Ђе су сад монтенегрини са лелеком е ће Србија Црногорско,што би кад има своје.Питајте Раму ако не верујете!!!

    12
    1
  4. РАМА ЈЕ ЦИНЦАР,КАО И ТОМА ФИЛА И МНОГИ ДРУГИ ШИРОМ БАЛКАНА! НИШТА НИЈЕ СЛУЧАЈНО!

    9
    2
  5. ljudi ima li ko kakvu blizu informaciju o ovome sumarskom presjedniku, pa na ovaj intervju kod ovog bosanca maruceni normalno djukaj je bio u odijelo kosulju i kravatu da li je djukaj nosio kakvu kragni nijesam dobro vidio . rece jedan da je ima sudar na petrovacko brdo a da se ne zna kako je drugi vozac . niko nista nije objavio . znam da je na prvi intervju iskolaciva oci nije mu nesto bilo dobro i nije nosio sat zabrinuo sam mu se za zdravlje .

    14
    1
  6. Само се надај . Добијате сигурно к. Колико вас гадова се нађе на малом террну. Смраду глибави.

    25
    1
  7. LAPRDANJE JEDNOG NARKOMANA,I NECEMO MU DATI POGLAVNIKA ZA LUCKOG KAPETANA,ON CE NA OPORAVAK U SPUZ,JER JE MENTALNO TESKO OBOLIO.
    GOOD BAY CHARLI.

    44
    2
  8. Pogledajte ovu fasisticku nakazu. Tudu zemlju otimas.banditu.gadni.Da nijeste vi arbanasi izgradivali Kosovo i 1500 srpskih svetinja. Mars pogani, mars

    86
    4
    1. Kakva i da je faca vidis kako misli na svoju bracu na Kosovo ,i Drac ce im dati,granice maknuti, a nasi fasisti da mogu zabetonirali bi granicu prema Srbiji i Srpskoj a Luku Bar bi prije dali ovom Rami nego sto bi Srbiji pristup pruzili.

      38
      1
    2. Ma kakvi, ti manastari su oduvek bili njihovi, sve je bilo njihovo nikad srpsko. Evo tako sad i Bosnjaci u Sandzaku govore kako su oni starosedeoci Iliri a Ras je stara ilirska prestonica a manastiri isto njihovi, sve su to Srbi oteli sebi

      10
      4
  9. Добро вели овај Вучићев страначки колега Рама.
    Прави мини шенген.
    Још када Зорана дигне повољни кредит из ММФ, па им направи аутопут и железничку пругу.
    Па још када Србија плати одштету зато што их је бомбардовала са Нато авионима и осиромашеним бомбама.
    Само напред у нове радне победе.

    56
    13

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *