ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Вукићевић: Кривична пријава Симовић-Звицер „стручно самоубиство“ после којег би свако нормалан поднио оставку

1 min read

фото: фб

Основно државно тужилаштво у Подгорици је након извиђајног поступка одбацило лажну кривичну пријаву коју је потписала проф. др Весна Симовић Звицер, а којом се она толико дичила у јавности.

Очекујем да сада државно тужилаштво процесуира Весну Симовић Звицер због постојања сумње да је извршила кривично дјело лажно пријављивање из чл. 388 ст. 4 Кривичног законика Црне Горе, с обзиром да је пријавила да је учињено кривично дјело за које се гони по службеној дужности, иако је знала да то дјело није учињено„, написао је на свом Фејсбук профилу савјетник у Основном суду у Подгорици, Иван Вукићевић.

Вукићевић је казао да ово шенлучење Весне Симовић Звицер сада ће дебело платити грађани Црне Горе кроз трошкове поступка који се исплаћују из буџета, будући да је поступак пред тужилаштвом по њеној лажној пријави изискивао трошкове за вјештачења, адвокате и др.

Подсјећам да сам јавно тврдио да је крвична пријава коју је потписала Весна Симовић Звицер ПУЦАЊ ИЗ ПРАЗНЕ ПУШКЕ, што се наравно и испоставило. Толико о намјерама, а и знању, проф. др Весне Симовић Звицер која као таква покрива челну функцију у најважнијој институцији правосуђа – Судском савјету. Послије оваквог „стручног самоубиства“, свако би нормалан поднио оставку„, закључио је Вукићевић.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “(ВИДЕО) Вукићевић: Кривична пријава Симовић-Звицер „стручно самоубиство“ после којег би свако нормалан поднио оставку

    1. Mitre slazem se sa tobom da je ona najljepsa ne samo sutkinja no i profesorka univerziteta a i najljepsa doktorka pravnih nauka u Crnoj Gori a i sire. Ali je istovremeno i NAJGLUPLJA sutkinja profesorka i dr.prava ne samo u Crnoj Gori nego u regionu a mozda i u Evropi. Samo je zalosno sto ona nije svjesna koliko je glupa i neobrazovana. Svaki student prve godine prava je inteligentniji i vise zna od nje. A ovaj mladi sudski savjetnik Vukicevic je za nju pravi doktor nauka. Eto svi smo na ovome jednom primjeru vidjeli kakve nam DPS neznalice u Crnoj Gori dijele pravdu, biraju sudije i predaju na fakultetima, a sa druge strane imamo ovakve mlade pametne i strucne ljude ka ovaj savjetnik Vukicevic koga namjerno sikaniraju na poslu i nece da ga izaberu za sudiju iako ispunjava kriterujume, samo zato jer se suprostavlja ovakvima kao „Doktorki“ Zvicer.

      33
    1. Ćoćo i Ana četiri pištolja, pala sa kobile a nije još kako će... каже:

      Bila je u čistoću na Cetinje, pa se uda za kadra, pa je povukoše u Podgoricu, pa se poveza sa Vekom Kanarinkom, tako se napreduje u Monteprknu!

      43
  1. Zvicerki je najbolje da se sakrije u mišiju rupu, jer ju je ovaj mladi čovjek stručno dotukao u pravom smislu riječi. Znanje je moć, a ovaj čovjek je to pokazao našoj omladini.

    102

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *