ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Албански хулигани испред Богородице Љевишке узвикивали „Косово је срце Албаније“

1 min read
Приштинска „Газета експрес је објавила да су они тако реаговали на, како се наводи, узвикивање групе Срба „Косово је Србија“, која је јуче око 15 сати посетила цркву, фотографисала се испред ње и „певала провокативне песме“

Приштинска „Газета експрес је објавила да су они тако реаговали на, како се наводи, узвикивање групе Срба „Косово је Србија“, која је јуче око 15 сати посетила цркву, фотографисала се испред ње и „певала провокативне песме“.

https://www.facebook.com/arpagjiktpz/videos/2803374503243711/?t=36

Саобраћај је за то време, око 15 минута, испред цркве зауставила косовска полиција, потврдили су очевици за „Газету експрес“.

Припадници косовске полиције непрестано чувају цркву Љевишку, која се налази у историјској зони Призрена.

Ова црква је претворена у џамију, а затим поново у цркву, подсећа „Газета експрес“, а преноси Танјуг.

Прочитајте ЈОШ:

(ФОТО) Комиташење диљем Црне Горе: Скупило се 13 барских „комита“

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

19 thoughts on “(ВИДЕО) Албански хулигани испред Богородице Љевишке узвикивали „Косово је срце Албаније“

  1. Blago Albancima sa takvim društvenim nivoom.
    Imaju oni sve…i puške,i kamen oko vrata, i pištolje, i bombe, i kamen oko vrata, i noževe, i boksere, i… je’l sam spomenuo da imaju kamen oko vrata… i da na kamenu piše „Отето=Проклето“, razumeju oni to, nego ne veruju…. Je’l sam spomenuo da oni NE VERUJU… tj. i ono u šta veruju zapostave, zbog kamena, jer kamen im je draži…. jer je tuđ, a tuđe je njima slađe…….. I opet ne shvataju da žive u evropskom Jerusalimu….. Džaba pričati, kad obraz u njih ni poljupca ne vredi. (čast poštenim, i humanim, časnim Albancima, jer ja VERUJEM da ih ima dosta…)
    Ne damo svetinje.
    ??⚪??⚪??⚪??⚪??⚪????

  2. Gamad I prokletnici! Tesko onom ko udari u svetinju! Mnogo su se zaleceli, ali mislim da im ovoga puta nece proci.
    Molimo se za nase svestenstvo I pravoslavni narod na Kosovu.?

    13
  3. Prethodne su im generacije bile mnogo zilavije, brzo trce i dugo trce, sve pobacaju pa zaždi… Ovi mladi su im nekako svileniji, hranjeni nato hlebom, primaoci apanaža… Siguran sam, neće uspeti da trče ko djedovi i očevi… A onaj momak u hramu, bog mu dobro dao, e, taj im je problem, shvatiće…

    19
  4. Ova situacija sa Kosovom je isto kao da Srpska vojska udje na teritoriju Albanije i da okupira Tiranu i kaze da je njena .Albancima nista sveto nije samo se zatupljuju sa ideologijom velike Albanije koja ako krene da se siri bice smanjena i za ovu teritoriju sto sad ima .Kosovo je Srpsko bilo i ostalo i opet ce za koju godinu vojska na Kosovo pjevat Hriste Boze .Siptari ce bit svedeni na minimum a Srbi vraceni na stara ognjista.Preporucujem da svi procitaju prorocanstva oca Tadeja i da vide da su glavni Balkanski problem Albanci.

    18
    1. ОНИ СВЕ ПРИСВАЈАЈУ ЈЕР СВОЈЕ НЕМАЈУ! БОЉЕ СЕ РИМУЈЕ КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ,СРЦЕ СРБИЈЕ!

      19
  5. Kosovo i Metohija je srpski DNK,polje gena,a sta smo mi bez nase svete zemlje,sta je covjek bez svoje proslosti?!tTamo nam je sve,nasi manastiri,crkve,groblja,sve ono sto smo bili i sto jesmo,neka znaju da se mi nikada necemo odreci Kosova i Metohije jer je ono dio nas,nas temelj i polazna tacka.

    27
    1
  6. Запамтите их.
    Брзо ћете видјети шта ће им се дешавати даље у њиховом животу.

    26
    1
    1. Svjesno prave scenario za progon i ono malo Srba i Crnogoraca…imaju vecinu imaju Nato imaju pare….a mi….imamo Vulina….i tetku

      4
      1
      1. Novi Sad,
        Bez obzira što je tema teška, slatko si me nasmejao. Hvala ti brate što me podseti da imamo tetku. Pravi epitet za dotičnu… tetku.

  7. Хулигани које НАТО брани мора да су најјаднији од те сорте 🙂 🙂 🙂

    36
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *