ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Новинару Лековићу угрожена безбједност: Поднио кривичне пријаве због бруталних пријетњи на друштвеним мрежама

1 min read
"Управо сам изашао из зграде Управе полиције. Био сам принуђен да дођем ту и да пријавим Инстаграм групу "Никшић живи" и Василија Марковића са Цетиња кој су ме изложили јавном линчу и бруталним пријетњама по мој лични и професионални интегритет", казао је Лековић

Зоран Лековић

Новинар Радио-телевизије Црне Горе Зоран Лековић поднио је кривичне пријаве против једне Инстраграм странице и Цетињанина Василија Марковића због, како каже, угрожавања личне безбједности.

„Управо сам изашао из зграде Управе полиције. Био сам принуђен да дођем ту и да пријавим Инстаграм групу „Никшић живи“ и Василија Марковића са Цетиња кој су ме изложили јавном линчу и бруталним пријетњама по мој лични и професионални интегритет“, казао је Лековић.

пријава

На разне начине су, каже он, покушали да угрозе његову личну безбједност.

“ Тако да од овог тренутка одговорним за своју безбједност сматрам Управу полиције, Василија Марковића и и све оне који стоје иза групе на Инстаграму „Никшић живи“, рекао је Лековић.

Он је појаснио да су поменути крали његове фотографије, постављали на својим профилима, и да су пуне „пљувачине и пријетњи“.

„Истовремено сам упутио и допис једној од политичких партија, будући да се ова Инстаграм група позива на то, да су симпатизери те партије, па их стога позивам да се ограде од тих навода или да их потврде“, појаснио је.

Истиче да свему овоме подстрек дао Јавни сервис који је недавно „објавио један од најсрамнијих прилога у историји националних јавних сервиса и то о свом колеги који је запослен на Јавном сервису“.

Извор: ФБ

„Ово што сам урадио тиче се свих новинара у Црној Гори. Не плашите се, пријавите све пријетње“, апеловао је Лековић.

 

 

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

12 thoughts on “(ВИДЕО) Новинару Лековићу угрожена безбједност: Поднио кривичне пријаве због бруталних пријетњи на друштвеним мрежама

  1. Zorane imate podršku novinara Boke. Ove protuve koje Vam prijete su pretpostavljam iste one „patriote“, ali na papiru, koje naravno ne plaćaju poreze, izmišljaju , etiketiraju, bukaju, šićare itd, navikle na DRPS pogled na svijet. Uskoro novi Javni servis koji će odgovoriti na profesionalan način potrebama građana Crne Gore.

    28
    1
  2. Теа Горјанц Прелевић, Далиборка Уљаревић, она Вања с два презимена, Копривица с п.чком под пазуво, ајмо да вас чујемо сад!

    43
    1
  3. Monteprkno ima zakone samo za one koji nijesu dobri sa Monteprkno-tužiocima i Vekom Kanarinkom каже:

    Monteprkno nema institucije nego samo instalacije, na čelu kojih su poturene osobe odane Lopovu i nikom drugom. To se sve zavija u oblandu pa recimo Milaševa instalacija Veka Kanarinka sa kumama i drugaricama i ostalim blavorima se posprdno naziva Vrhovni sud. Slično je i sa ostalim instalacijama, posebno sa instalacijom Božo Smoto sa družinom, koju opet posprdno nazivaju Javni servis ili RTCG. Nije mi jasno kako Leković može da vjeruje u to!

    31
  4. DOK GOD SE NE KAZE DA SU PRISTALICE OVIH I OVAHVIH ISTAGRAM GRUPE FASISTI I JAVNO SE NE KAZE KO SU I KO STOJI IZA NJIH SVIMA NAMA CE BITI VRLO TESKO. PO KOMENTARIMA NAM JE VEOMA JASNO KO SU I STO SU. PATRIOTE I USTASE E TO JE OPANOSTVZA SVE POSTENE GRADJANE CG

    62
    1
  5. Lekoviću javna si ličnost čovječe, ne spustaj se na te grane da se raspravljas sa balavcima i skorojevicima, moras se maći malo s javnog posla, opteretili su te ovi iz RTCG sram ih bilo šta ne rade.
    Podrška ali malo vjere, istraj

    73
    7
  6. Dje su sad zaštitnici ljudskih prava i sloboda , tzv „nvo“?? Samo se čuju kad prifali para i da napadaju srbe !!!! Treba li da čekamo da još jednog novinara poput zorana lekovića ubiju?? Hoće li se sledbenicima dps fašizma napokon stati na kraj?? !!!!!

    102
    1. One sluze da jos malo prime koji $$$$$$ ostace ih par
      A sluze i javljaju se kad treba očuvati Srbe, vjeru , i nekad reda radi za bla bla
      …..oni da najgore urade novinaru politicaru,gradjaninu obicnom ne smiju se zucnut bez poziva. Sramni prevaranti koji na prevaru zive 15 g
      Sem Mans. Ostalo je poluga globalista

      63

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *