ИН4С

ИН4С портал

Трамп: Нећу ићи на инаугурацију 20. јануара

Како су раније најавили организатори инаугурација изабраног предсједника Џозефа Бајдена укључивац́е "виртуелну параду широм Америке" у складу са ограничењима окупљања током коронавируса

Фото: EPA-EFE/ Chris Kleponis / POOL

Предсједник САД Доналд Трамп казао је да неће иц́и на инаугурацију изабраног предсједника Џозефа Бајдена.

Тиме ће како преносе свјетске агенције прекршити дугогодишњу америчку традицију.

„Свима који су ме питали, нец́у иц́и на Инаугурацију 20. јануара“, написао је Трамп на Твитеру.

Како су раније најавили организатори инаугурација Бајдена укључивац́е „виртуелну параду широм Америке“ у складу са ограничењима окупљања током коронавируса.

Након церемоније полагања заклетве на Дан инаугурације, 20. јануара, на западној страни америчког Капитола, Бајден и његова супруга Џил Бајден придружиц́е се изабраној потпредсједници Камали Харис и њеном супругу Доугу Емхофу, учествујуц́и у друштвено дистанцираној смотри на предњој страни Капитола. То је војна традиције током које ће Бајден извршити смотру спремности војних трупа.

Бајден ц́е такође добити традиционалну предсједничку пратњу са представницима свих родова војске од 15. улице у Вашингтону до Бијеле куц́е. То ц́е, како саопштава Предсједнички инаугурациони комитет, такође бити спроведено уз друштвено дистанцирање, док ц́е „америчком народу и свијету бити пружене историјске слике изабраног предсједника који иде у Бијелу куц́у без прављења велике гужве“.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “Трамп: Нећу ићи на инаугурацију 20. јануара

  1. Када се све сабере и одузме искредно добро да је уопште жив!Читава та нека како је зову Дубока држава која је више широкао него дубока је била скоро преманентно 4 године против свега што се покушало или се урадило.Изборе је добио али је изгубио на крађи,интересанто као да смо то негдје видјели,гурање Радијатора није било случајно,јер како је Југосавија била експермиентална джава која је могла да успије али се одлучило другачије ,нешто слично је са УСА,која је вјештачка нација а до јуче се предствљало као неки модел за будућност,Покушај Трампа да промијен и саси државу није успио јер је више оних који губе у тој како је зову Дубојкој држави боље рећи мафијашким банкарским односима.Да се Предсјенику бришу коментраи на фејсу као кажу до сада је могло само на РТЦГ али ето кад може на нациналној Монтегрини зашто не може на Фејсу.Доказ само колико капитал контролише пионе у УСА и ЕУ политици,мада је и код других земаља мање више једнако али те се земље као Кина Индија Русија не убише доказивајући како су лидери демократије!Јуче мртви у Капитолу а инагурација Бајдена ће по свој прилици сличити Наполеоновој гдје Он сам ствио круну на главу не од Папае као је био уобичајено ,једино ако Бајден може да се орјенитише у простору и времену .Политика УСА ће се покушати мијењати тако што ће УСА обновити стари ситем непријатељства по Бежинском а противу Русије ,и Кине ограничено,очекује се поновно договр с Ираном и Турском па да се покуша старим стазама,само колоико је то реално у оваквој једној ситуацији.
    Ратови више не доносе новац а Русија је донијела нову одбрамбену стратегију о праву на превентивно дејству ако се процијени да је угрожена, а контрола деривата временом прелази на преорјентацију аутомобилске индустрије на друге погонске изуме умјесто бензина и нафте.Не иде то брзо али камен темељац је ударен а ту УСА само губи јер највише су они имали зараде од нафте!
    Бајден вјероватно неће моћи издржати мандат до краја кави су планови када дође до пуцања ситема и монетарног краша сви ћемо бити свједоци о неограниченој „моћи“ Америке која се може поново распаднути и потонути у Грађански рата.Ту земљу ништа не веже више заједно сем УСА $ који као вредност парктично и не псотоји иако има неку своју вредност зансовану на сили и страху од БИВШЕ МПЕРИЈЕ.УСА се данас налази на оном нивоу као када је Рим под Калигулом 37-42 после Христа,скоро ево 2000 година од тада,животиње данас у свијету коме припада и УСА више воде рачуна него о људима,нијесу постале Сенатори мада ни Инцитатус није али имају углед као да јесу,док је Калугаула наредио својим сенаторима да им се жене и кћери курвају а све да спаи државну касу ,овдје то ради Холивуд ево скоро један вијек али и тај бизнис је пропао одавно .

    17
    1
  2. Gasom su pokusali u prvom ratu da sprece poraz u drugom su mislili da ce gasnim komorama uspeti i sad su krenuli od usa gde su gasom sa korona otrovom pokusali da ostvare hiljadugodisnji cilj unistavanja slobode ljudi

    17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *