ИН4С

ИН4С портал

Омладина Никшића захвалила суграђанима: Знамо да су срца поносно куцала док нас је Ђед и са Небеса окупио у миру и љубави!

1 min read

На Божић у центру Никшића постављен је мурал блаженопочившем митрополиту Амфилохију чиме је Никшић прославио рођење Христа и рођендан.

„Драги суграђани и суграђанке, браћо и сестре у Христу, љубав према нашем Ђеду нас је сабрала и учинила да нам овај Божић буде за незаборав.

Знамо да су срца свих нас поносно куцала у грудима, док смо се у мислима захваљивали Ђеду што нас је, и са Небеса, окупио у миру, слози и љубави!

Доказ за то су и небројени наши суграђани који су се, пролазећи улицом, заустављали испред мурала, да се поклоне лику нашег митрополита Амфилохија.

Хвала вам свима што сте били дио овога, што сте омогућили да нашем граду подаримо најљепши поклон за ове благе дане! Посебно хвала станарима зграде у улици ВИ Црногорске Т-12, без чије подршке ово не би било могуће реализовати.

Драга браћо и сестре, поздрављамо вас најљепшом реченицом којом нас је Ђедо водио, да нам иста буде путоказ и за даље: „До Христове побједе“!“, објавио је на свом Фејсбук профилу Алекса Канкараш у име омладине која је поставила овај мурал у част Митрополиту.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

8 thoughts on “Омладина Никшића захвалила суграђанима: Знамо да су срца поносно куцала док нас је Ђед и са Небеса окупио у миру и љубави!

  1. SVAKA VAM CAS CESTITA I PNOSNA OMLADINO SVETIG VASILIJA !!! CRNA GORA SE PONOSI SA VAMA. SVE VAM ZDRAVO I VESELO BILO AMIN BOZE DAJ !!!!!!!!!

    35
    2
  2. Најкасније у мају, уочи Светог Василија, туда ће проћи литија. Какав ће то призор бити.

    54
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *