ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Комита из Шавника са пиштољем у руци пријети Абазовићу и Секуловићу и кличе Брану Мићуновићу!

Агресивна "новокомитска" мањина наставља са отвореним пријетњама и позивима на линч

Наоружани "комита" из Шавника (Фото: Принтскрин)

У редакцију нашег портала стигао је видео на коме извјесни Данило Јанковић из Шавника, са пиштољем у руци, пријети потпредсједнику Владе Црне Горе Дритану Абазовићу и министру унутрашњих послова Сергеју Секуловићу. 

Данило Јанковић

Наиме, у касним вечерњим часовима, пробијајући се кроз снијегом завијане путеве, Јанковић у друштву једне старије особе, држећи пиштољ у руци, шаље поруке пријетеће и увредљиве садржине за Абазовића и Секуловића.

У наставку видео записа, Јанковић пружа свесрдну подршку Браниславу Брану Мићуновићу и показује истетовирану петокраку на својој руци. 

Зеленашка дружина Данила Јанковића

Ово је још једна у низу отворених пријетњи и позива на линч од стране агресивне „новокомитске“ мањине. Међутим, овога пута су на мети високи државни функционери.

Погледајте!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

81 thoughts on “(ВИДЕО) Комита из Шавника са пиштољем у руци пријети Абазовићу и Секуловићу и кличе Брану Мићуновићу!

  1. ????? Prrrrrrrrss mali ?

    Inače, što se viđenog tiče, na potezu su policija i tužilaštvo, a vjerovatno i još neke ustanove zdravstvenog tipa.

    22
    2
  2. Пијани мишеви,сврби их гуица па мисле да им муда расту.Нека не препадају Вука јагњећом кожом олоши авмичке сељачине глупе.

    21
    6
  3. strasno. debilski.ovo nebi pijani majmun izveo sto je ovo nosato cudoviste koje se ne moze od ruznoce gledati. pi. ovo treba mokrim konopom po guzici da ne moze da sjedne godinau,e takva je v3ecina tkz komita., u nk na celu sa onom ustasicmom debelom iz zupe

    27
    6
  4. Pod hitno prepisat američki zakon o rezervatima i sve Montenegrine zatvorit tamo:

    1. Angažovat produkciju Velikog brata ili Farme da ih snima i prenosi da se zabavljamo.
    2. Bivše ministe, komplet DPS, SD, SDP, RTCG, Akademiju i profitere procesuirat i u Spuž.
    3. Za izlazak iz rezervata potrebno je Uvjerenje psihijatra da si normalan, test na droge i ostale opijate, poznavanje crnogorske istorije i tradicije. Uvjerenje tužilaštva da nisi diller, mafijaš i druga vrsta lopva koji je na grbači ovog naroda živjeo zadnjih 30 godina.

    20
    6
  5. E kakvih odje internet junaka kukala ti majka,sve momcina do momcine! A 99% vas ne bi smjelo to u oci da kaze ovoj dvojici nego bi cutali ko pi..ice! ?

    17
    30
  6. E nesretna crna goro sta si docekala da ubacaju ove blavore ,da izigravaju nekakve komite dok oni sto su opljackali crnu goru uzivaju gledajuci kako se narod svadja .Pokrali su na stotine miliona i zavadili nas muslimane ,crnogorce , srbe hrvate i sve ostale nacije koji zivimo na ovim prostorima stotine godina . To je radio prljavi dps preko db i anb i ostalih go*ana

    50
    4
    1. Govedina teska.Samo ih procesuirati po zakonu nista drugo.Oduzeti oruzje i debelo kazniti plus voznja u pijanom stanju.Mogle su te avetinje ubit nekoga na putu.

      38
      1. Каква су смутна времена дошла да потурица нас назива посрбицама… да лопови и убице постају хероји… да лопови постају „патриЈоте“…

        52
  7. Eo ih čekaju na Bandžovo brdo.Javili prije neki dan.Šavnik-Rožaje, drobnjačko-pivsko-vasojevićka transvezvala.E kad se udruže…..
    MJ kojaih je takve rodila.Pi.

    41
    2
  8. Ja mislim da su se već isplakali u policiji i rekli kako ne znaju šta im je bilo???
    Ovo se sa dva šamara rešava?

    71
    1
  9. Uh sav sam se naježio kad sam vidio ovu gospodu.
    Izgledaju jako opasno, vidi se da su kriminalci i strašni su!?
    Sreća jedino što su vezani, pa da ne ujedu koga, a i policija ih neće zaustaviti, jer pitanje je imaju li zajedno novca da plate kaznu za sigurnosni pojas! Uh kako su opasni!??

    65
    2
  10. Ha, ha, pameti …
    Ostaće bez pištolja i dobit krivične prijave za oružje, vrijeđanje i prijetnje …
    Vala, trebaće mu podebeo džep, osim ako ne uljigavi na sudu.

    70
    1
  11. Prvo ih treba prevaspitati i podesiti na ljudski mod. Ako se borite za državu i crkvu makar budite dostojanstveni. Crkva ne trpi ni pištolj, ni Čavoglave, ni umotavanje u zastave.
    Ali što reći nasljednucima Jova Kapičića, ljudima koji spajaju Krsta Zrnova sa šahovnicom. Slobodno dođite nedeljom pred bilo koji hram i vidite kako se iskazuje poštovanje i kako se postupa sa crkvom.

    36
    2
    1. Evo ja ću reći, da se ne muče. Kad stignete pred crkve umotajte se obavezno u trobojke jer u suprotom nijeste dobrodošli. E da, obavezno ikona i slika sa nekim iz DF-a.
      Lijepo bi bilo i neku pjesmicu o Kosovu prirediti, eventualno o slavnoj istoriji srba. Ako ne podijelite na fejsbuke, nijeste vjernici i to da se zna.
      Ajmo svi malo MOLIM VAS!

  12. A sve uz tonove mrzne ekavice i srbijansku muziku?
    Znate što… Da ove komite ima da povede neko učen, da su dostojni u svom postupanju, da imaju jasne ideje pa da čovjek razumije i neka se bore za svoja prava.
    Ali kad vidiš ko predvodi rulju, ko daje podršku, kako se ponašaju. Kao da su bili po torovima cio život.

    37
  13. Prvo čovjek izgleda mentalno oštećen. Ako pogledate ili čujete većinu njihovih pristalica vidite da se radi o mentalno oštećenim osobama. Pitate se kako je onda moguće ovakvo ponašanje. Jednostavno. Pustite im program RTCG , date pištolj, napunite rezervoar, i kupite flašu rakije i sendvič i to je to…

    72
  14. Чува Милаш 30 000000 000000 у банци Азије,које је опљачкао народу.Овим ја*арама гурне бурек са јогуртом како би се спашавао пролијвајући крв браће,комшија и пријатеља.Под хитно правити нови затвор да комите гаје прасиће и зелену салату.Ето бизниса за државу Црну Гору.

    68
  15. Masnokosi ministar policije bi radje uhapsio svestenika ili nelog iz litija no ova govna debilna montenegrinska. Sekulic je ili namjerno ppstavljen da nista ne radi ili je postavljen greskom. Na najbitnije mjesto je on onakav postavljen, tesko da je slucajno. Leposavic, Spajic, Bratic, ministsrka vojna, sve ciste kao bageri a ministar policije se ponasa kao neka stidna mlada.

    59
    6
  16. Kakve budale pijane sa pistoljem upaljacem,sta ovaj zna o pistolju a i na ovom crnogorsko-komitskom grbu ima masu TROBOJKI

    59
    1. Нема мајицу са српским обиљежјима. За гестапо само је то прекршај, за то хапсе, м….у им фашистичку.

      18
  17. Каква човјек мора бити БАЉЕГА да би потом био ,, КОМИТА “ . Замислите у Шавнику доплутало однекуд неко СМЕЋЕ КОМИТСКО .

    82
    1
  18. Od ovakvog su genetskog škarta nastajale ustaše, od ljudi bez mozga, sa dijagnozama, psihopata sa teškim poremećajima ličnosti koji žive po životinjskim instiktima.od takvih je ii poglavnik Dukljanović napravio nove crnogorske ustaše.

    121
    2
  19. Govna Montenigerska, tužilaštvo da reaguje i ovo da se skloni nedje u šumu izolovati od civilizacije, ovo nije ni za zatvor ovo je za obor

    95
    1
  20. Ovo pjano sagraila tako kako drži utoku ne bi moglo vola u gu*žicu da pogodi!
    Marva sa oružjem u rukama najopasnija je za sebe, pa tek onda za koga drugog i to slučajem.
    Ako ima koga da mu dobro misli oma ono gvožđe da mu otme i ‘itno vodi u ustanovu.
    Greota je da povredi sebe.
    p.s. Uzgred, bezmalo 80 posto regruta pred rat u Slavoniji koje pokriva novosadski korpus prvi put je držalo automatsku pušku kada su regrutovani i nije znalo da je upotrebi! S druge strane, u to vrijeme najveći broj pripadnika spec. policijskih i vojnih jedinica nijesu bili obučeni za upotrebu ap u pokretu!
    Zlo je oružje u neznavena čovjeka, ničemu ono.

    65
    1
  21. Ovo su produkti četničkih orgijanja po Crnoj Gori. Saranjem trobojke, nošenjem stranih zastava, paljenjem naroda oko kapele… Pritisli ste Crnogorce i logično je da će sve više ovakvih da se pojavljuju. Ovakvi su 90tih se pitali ne daj Boze da doje opet to vrijeme. Srbi ga prizivaju izgleda.

    6
    125
    1. Od tih sto će se „pojavljivati sve više “ već ih je četiri buzdovana , a sa tobom „dome“ – kozo , biće ih šestoro jer se ti pojavljuješ kao originalni crnogorski kentaur, pola „nešto“ što liči na čoveka i pola koza !

      70
      3
    2. A dome sto to veLis, opet te muve iju. Spreman si ti dome ali za Dobrotu, nece te ni krvati takvog. Opet cetnici partizani bijeli zeleni, rojalisti komunisti kurac palac a Kinezi lJetu na Mesec, gaetusu u ruke, 20e za bidon benzina i sendvic i pravac ispred Skupstine da branis zemlju od dusmana.

      47
    3. Овакви се ни деведесетих нису питали но су затворили шкуре кад се Аркан шетао Цетињем, да им се не омакне да их види.

      Срећно вам, ‘комите’ из Шавника (какве ли везе има Шавник са ЦГ?), овакви вађ сви били, а и јесу!

  22. Pa što ne slušaju pesme nekih Komitskih pesnika? Nego ove naše Srpske? Je*o li im pas mater bolesnu!

    90
    3
  23. виђели да на пријетње задњих мјесеци нико не реагује па осилили..јесте да су смијешни овако шкрбави и пијани,али треба их узети за озбиљно и не чекати да на неког запуцају па их онда хапсити..

    118
    4
  24. Nevaspitani pileci mozgovi, beskrupulozni, surovi i spremni na svako zlo.
    To su obozavaoci B. M. njeguvog lika i nedjela. Anahrono i tupavo.
    Ali nema vise dosao je kraj. Stigla im je jasna poruka na Badnji dan. Finito. Nema vise hajducije i nekaznjenog ubijanja i lopovluka.
    Vidjecemo vasu nrabrost kad budete privedeni. Kukavice.

    136
    2
  25. Može ovo lepo da im se napakuje. Slanje pretećih i uvredljivih poruka,nosiocima državnih funkcija. Još ako je oružje neregistrovano, barem godinu dana bi mogli da odrade.

    116
    2
    1. Ovo su produkti četničkih orgikanja po Crnoj Gori. Saranjem trobojke, nošenjem stranih zastava, paljenjem naroda oko kapele… Pritisli ste Crnogorce i logično je da će sve više ovakvih da se pojavljuju.

      4
      74
      1. Ništa onda, moramo vjerovati u državu i njene institucije da će ih adekvatno kazniti i sankcionisati. Nek je vječna!

        46
        1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *