ИН4С

ИН4С портал

Терориста Храдинај поручио: Потребан нам је предсједник вриједан суочавања са агресивним противником – Србијом

1 min read
Предсједник Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај рекао је да се предсједник Србије Александар Вучић осjећа моћно, јер се тренутно слаба личност налази на мјесту предсједника Косова*.

Фото: AP Photo/Visar Kryeziu

Предсједник Алијансе за будућност Косова Рамуш Харадинај рекао је да се предсједник Србије Александар Вучић осjећа моћно, јер се тренутно слаба личност налази на мјесту предсједника Косова*.

Харадинај је на Фејсбуку реаговао на Вучићеву изјаву да „ако Косово покуша да се придружи некој међународној организацији, чекаће га многа изненађења“.

„Потребан нам је предсједник који се залаже за (тзв.) Косово и који је способан да се суочи са агресивним противником Србијом“, написао је Харадинај на Фејсбуку.

Он је рекао и да ће, уколико буде изабран за предсједника, у току његовог мандата лажно Косово постати члан НАТО.

„Ово је кључ безбједности и мира у региону и најбољи одговор на Вучићеве провокативне изјаве“, рекао је Харадинај.

(Извор: Косово онлине)

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

9 thoughts on “Терориста Храдинај поручио: Потребан нам је предсједник вриједан суочавања са агресивним противником – Србијом

  1. Sa ljudima koji ne poznaju istoriju Kosova i Metohije uzaludno je polemisati,tako da bi neki mogli malo da se dohvate knjige i da ne drze vakelu o necemu o cemu nemaju pojma,Kosovo i Metohija je DNK srpskog naroda,polje gena,tako kad neko lupa gluposti o tome kako su Srbi doslu u tudju kucu i kazu ona je nasa, sta reci nego zaplakati,pitam ovog Srbi lazni narod da mu okupiram imanje i istjeram ga iz kuce kako bi me dozivljavao,sigurno ne kao okupatora vec u skladu sa svojim stavom o situaciji na Kosovu i Metohiji,to je moje jel tako pametnjakovicu?!

    6
    3
  2. sramota za novinari, koju jos stoji mrznje prema albancima. Ali opet na zalost albanci ima dobro srce i veliku dusu za svih nacija i vjeri , ne postoji mrznje . Sram vam bilo

    3
    15
  3. ДА НИЈЕ ОВАКВИХ НА КОСОВУ,ЗАЧАС БИ СЕ СРБИ И АЛБАНЦИ СЛОЖИЛИ! МАЂАРСКА И СРБИЈА ТАКО НЕГУЈУ ПРИЈАТЕЉСТВО СА МАЊИНАМА! И ЈЕДНИ И ДРУГИ ИМАЈУ ОБА ПАСОША,ВОЉА ИМ МАЂАРСКА,ВОЉА ИМ СРБИЈА! И СВИ СРЕЋНИ И ЗАДОВОЉНИ! ТО ИСТО МОГУ И АЛБАНЦИ СА КОСОВА И БОГ ДА ИХ ВИДИ! МАЛО АЛБАНИЈА,МАЛО СРБИЈА…

    23
    4
    1. u potpunosti se slazem sa tobom. albanci su poznati kao gostoprimljiv narod i vjerujem da bi se lako dogovarali sa vama svaki put kada biste im posli u goste. gost je za albanca najveca svetinja i imali biste kraljevski tretman. jedini problem je kod albanaca sto goste koji im kazu da je njihova kuca srpska zemlja dozivljavaju za okupatore i neprijatelje ?

      5
      22
      1. Значи ли то паметњаковићу, да ако одеш у Тузи и Улцињ и кажеш да је то црногорска земља, аутоматски постајеш окупатор и непријатељ ?. Обрати ти мало више пажње на те пријатеље но на српске непријатеље.

        22
        2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *