ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Грубач: „Европски тим за Никшић“ – пљачкашки „ансамбл“ који „танцује на развалинама ЦГ“, кличући Крсту Зрновом

1 min read
Можете замислити да су се на развалинама Црне Горе, ти исти коју су је ограбили и попљачкали па чак и додатно безочно одрпали послије спознаје да су изгубили власт на државном нивоу - опет појавили назвавши себе, ни мање ни више него- “европским тимом”?

Дух фапистичког сарадника Крста Зрновог Поповића "бди" над представницима бившег режима

Коалицију коју чине Демократска партија социјалиста (ДПС), Социјалдемократе (СД), Либерална партија (ЛП) и Патриотско-комитски савез (ПКС), на локалним изборима у Никшићу, предводиће бивша министарка науке Сања Дамјановић.

Госпођа Дамјановић, у посљедње вријеме помињана по чувеном  „тим-билдингу“ у Сплендиду који је грађане Црне Горе коштао 50 хиљада евра, умјесто „слагања“ честица упустила се у „немогућу мисију“ слагања разочараних припадника бившег режима који су се, одвојени од државне „сисе“, за пола године претворили у шовинистички циркус који тренутно „кампује“ у граду под Требјесом.

Стога је и долазак „европског тима за Никшић“ био испраћен покличима о 1918. и слављењем фашистичког сарадника Крста Зрновог… „грађански“, „модерно“ и изнад свега, „европски“.

Политички аналитичар и колумниста ИН4С-а Војин Грубач примјећује да је јавности било веома интересантно посматрати и коментарисати необични спектакл током предаје одборничке листе ДПС-а и његових политичких сателита за предстојеће локалне изборе у Никшићу.

„Некоме је то сличило Балу вампира, потоњем перфомансу намах о закономјерно стрмоглављених чудака који необичним обликом аветлука покушавају додатно пројавити себе. Друге је асоцирало на скуп пећинских људи на чијем се челу нашла залутала госпођа Сања Дамјановић, која је признати научни радник али и опскурна особа која је себи нашла мјесто у режираној, приземној улози исто као и госпођа Драгиња Вуксановић Станковић, бивша врховна функционерка СДП- а.

Интересантно је да су обије госпође себи дале улогу да титулама покрију нешто што је испод сваког цивилизацијског нивоа а то су, бившим шефом режима Милом Ђукановићем и његовим скаредним идеолошким окружењем, пројектовани “комити” који су екгземплари идеолошког и етничког бесмисла сопственог постојања. Таквом људском ништавилу грађани су дали одредницу Милогорци, која није етничка и национална – већ одлијепљена од сваке реалности категорија, која сублимира посебни облик лудила и идеолошког тумарања у времену и простору.

Дакако, недекватни медији који су под контролом шефа бившег режима, попут Антене М, ЦдМ-а, Побједе, Аналитике и РТЦГ су ту смјехотресну представу предочили јавности у сљедећем облику: ”Уз црногорске заставе и пјесму: Европски тим за Никшић предао листу”?!

Црногорске заставе? Пјесму?

Можете замислити да су се на развалинама Црне Горе, ти исти коју су је ограбили и попљачкали па чак и додатно безочно одрпали послије спознаје да су изгубили власт на државном нивоу – опет појавили назвавши себе, ни мање ни више него- “европским тимом”?

Војин Грубач

Елем, ако ЕУ једног дана призна да су Авари и Хуни били „европски тимови“ историје, тада ће се ДПС моћи ставити у исту раван – баш таквих, „европских тимова“?!

И није толики проблем ненормални перфоманс ДПС-а у Никшићу прије неки дан, нити ултрашовнистички медији које бивши шеф режима и даље држи под контролом.

Проблем је у томе што ДПС, његови политички сателити и медији сваки моменат користи да, уз заставе и пјесму весело танцују на гробу државе – у којег су закуцали Црну Гору, показујући јавности да не представљају ништа друго до манијакалну политичку секту и тешко друштвено малигно обољење које нова власт, јавност и грађани морају хитно одстранити на свим нивоима ојађене државе и из свих области друштва.“, закључио је Грубач.

Прочитајте још:

ЦИРКУС и СКАНДАЛ опозваних амбасадора: Пајовић и Влаховић украли кључеве и печате амбасаде

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

18 thoughts on “(ВИДЕО) Грубач: „Европски тим за Никшић“ – пљачкашки „ансамбл“ који „танцује на развалинама ЦГ“, кличући Крсту Зрновом

  1. Da li vjerujete da je predjednik Opštinske izborne komisije (OIK) u Nikšiću i za ove izbore, Rade Perišić, penzioner a nekad je bio predjsednik Osnovnog suda. Taj uvlakač je već 20 godina predsjednik OIK-a, i niko od partija nove skupštinske većine nije se sjetio da pokrene proces da se taj poltron skloni sa tog tako važnog mjesta. On već ima uigrane metode krađa i prevara, 7000 Roma u Nikšiću ima prebivalište, više od pola ih je van CG ali Perišić i ekipa imaju sistem kako da svi njihovi glasovi odu za DPS…Nemojte se čuditi ako opet pokradu izbore u Nikšiću..Molim uredništvo portala da napiše tekst o Radu Perišiću, da građani znaju koliko je godina taj „stručnjak“predsjednik OIK u Nikšiću.

    23
    2
    1. Fočo, neka ga još ovaj put… želja će ga više bit’ da bude na toj poziciji…?
      P.S. Neka posle izbora otrči oproštajni počasni krug oko sjedišta OIK-a, i oko spomenika konju i kralju Nikoli? Da ne bude zabune, nijesam za Nikolu Petrovića rekao da je konj i kralj, već da je to svojevrstan spomenik konju/konjima, i jedinom crnogorskom kralju, naravno, neračunajući Bora Prvog Miranovića… A skulptor (Risto Radmilović) je tako sklepao spomenik da dominira konj, a ne konjanik?… vjerovatno je Rile bio pod dejstvom konjaka…?

      4
      2
  2. Vojine, odlično, kao i uvijek!
    Kad je naš Nikšić spao na ove tri opskurne osobe da predvode ovu listu, loše nam se piše. Znamo da će loše proći na izborima ali je poraz za naš grad da ovakvi uopšte postoje na političkoj sceni u 21. vijeku.
    Inače, mi Nikšićani znamo ko je Sanja, sjećamo se njene burne, mladalaćke prošlosti. Svaka čast njenom znanju i akademskoj tituli, ali je za naš narod nekada i MORAL bio mnogo važniji!
    Toliko.

    15
    2
  3. Ovo je tim koji je unazaddio, upropastio , opljačkao ovu zemlju u svalom smislu. 30 godina su gospodaroli. Više je dosta. Sada dolaze mlado snage koje će preporoditi Nikšić . Stiže nam sloboda

    18
    2
  4. Ovih pet isturenih komitkinja,sa bundicama,kaputima i torbicama od najmanje par hiljada evrića srediće finansije u Nikšiću!

    33
    2
  5. Тако је Грубач , браво !
    Браћо Срби из Никшића , сви за Даку Давидовиђа да гласате , то је једини исправан избор !

    19
    15
  6. ТВ је секта,у чијем дворишту је експериментална антена која има велики опсег Гхц,па је експериментално пуштају,или су плаћени за експеримент убијања 5г мрежом.Дакле,људима су се ужарили телефони који су у близини ТВ НК,када су укључивали АНТЕНУ.Под хитно ову ТВ секту.добро исконтролисати.И наравно порушити им антену.

    28
    3
  7. ТРАДИЦИОНАЛНОЈ ЦРНОЈ ГОРИ ОВАЈ АНСАБЛ ЈЕ ЧУДО НЕВИЂЕНО! ГЛАСАТ ГА НЕЋЕ И НЕ МОЖЕ !

    47
    2
  8. Шта би днас рекли Бироли и Нојбахер да чују лелекаче Евиве-Евива? Само се може обрадовати несрећни Секуле Д.

    46
    3
  9. A jeste ružna ebo je Milaš Djukaj.. Pa još i lopina, zato Nikšiću na noge i ovu bagru za vijek vijekove da pročistimo i da se nikada više ne vrate nasljednici komunofašista Jove Kapičića, Zrnova, Maksa Luburića, Mila(Ante) Djukaja olovke u ruke i bandu u kanalizaciju

    52
    3
  10. Браво Војине. Знају Никшићани са ким имају посла и одмјерићемо им 14. марта од шаке до лакта.

    53
    3
  11. U prethodnih trideset godina Nikšić je doživeo, po svim pokazateljima, takav pad da je to teško opisati. U ovom gradu grobari imaju mnogo više posla od matičara. Ali takav moralni pad kao sa ponuđenim trojkom Sanja Damjanović – Tanja Knežević – Jelena Marković, teško je zaista pronaći riječi za takav sunovrat svih vrijednosti. Zamislimo, hipotetički situaciju, Sanja Damjanović predsjednica, a Tanja Knežević i Jelena Marković potpredsjednice opštine, pa to bi bilo gore i od korone. Upozorio bih opoziciju da ne misli da će tako lako doći na vlast, jer ako za DPS glasaju samo partneri Sanje Damjanović iz devedesetih godina prošlog vijeka, onda će najvjerovatnije i dalje ostati opozicija.

    48
    2
  12. Све лицемјере,лопове,контравезне бизнисмене(лопове државног блага),партије у којима су глумци на штету српске ЦГ, дволичне личности,и све оне који помажу лаж против истине треба забранити или елиминисати из политичког живота ЦГ.

    34
    2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *