ИН4С

ИН4С портал

„Комитска је туга преголема“: ПКС – Очекивали смо апсолутну побједу али нас надјачала својеврсна окупација Никшића

1 min read

ПКС; фото: РТЦГ

Патриотско комитски савез захваљује свим грађанима Никшића који су свој глас на протеклим локалним изборима дали „Европском тиму за Никшић“, чији су коалициони дио.

Они су заједно са ДПС-ом постали политичка прошлост у овом граду, гдје су након пораза у августу, доживјели и пораз у родном граду предсједника ДПС, Мила Ђукановића.

Не кријемо да смо, бар ми у ПКС-у, усљед пробуђене црногорске енергије, очекивали апсолутну побједу. Али притисак великосрпских центара моћи, актуелне власти, својеврсна окупација града од стране разних емисара, криминалних група, куповина гласова и гласање на самој ивици, с једне, и недостатак јаче подршке од бројних црногорских удружења, покрета, институција и појединаца, с друге стране, условили су да, иако са сјајних 40% подршке, не можемо вршити власт. И то су чињенице”, поручују из Савеза.

ПКС у свом саопштењу, између осталог пита и, како кажу, оне несрећнике што су гласали УРУ, зар се радују „нестанку“ једне старе и увијек црногорске партије, каква је била Социјалдемократска партија?

Иако у другој колони, ни једном часном патриоти није драг лош изборни резултат СДП-а у Никшићу, осим онима који су били мали и у пеленама, када су се ти исти социјалдемократе бориле за ову државу! О пендрековим сновима како му Мило и ДПС падају, заиста не треба трошити ријечи-како су они, са једним тешким мандатом, јачи од укупно 18, то само виша сила зна протумачити. Међу колима је и мандат ПКС-а”, наводе у саопштењу.

Из Патриотског савеза су најавили да тек предстоји борба за европску и црногорску Црну Гору.

“Идемо даље! Борба за нашу европску и црногорску Црну Гору се наставља. Никада се нећемо уморити, никада се нећемо предати. Црна Гора је Црногораца, причао је стари краљ -и тако је било и тако ће бити! А свим њеним негаторима и мрзитељима, „у земљи и иностранству“ поручујемо: Један живот. Један дом. Један грб.Једна застава.Једна химна. За вијек вјекова”, закључују у саопштењу.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

61 thoughts on “„Комитска је туга преголема“: ПКС – Очекивали смо апсолутну побједу али нас надјачала својеврсна окупација Никшића

  1. У шуму шта вам друго преостаје. Мислим мјеста за ухљебе више нема на државним јаслама, па да се беру печурке, чајеви, шумско воће. Исплати се.

    77
    2
  2. samo me zainteresova ovaj izraz stari kralj . budite sigurni onaj stari kralj kad je vidio sto je napravio od crne gore pokupio je svo blago sto je koga pokupiti i pobjega je iz crne gore i kad je umira nije ima kinte nego ga je ova njegova kci jelena savojska mrtvoga prebacila u san remo i odakle su ga dopremili njegove kosti na cetinje . pa napravih jednu paralelu sa ovim komitskim zrdjalim kraljem milom djukajem mislim da je poslije ovoga poraza kad je bio uprega svu masineriju i citavo podzemlje i mafiju i kra glasove po niksicu na ocigled policije ostara jedno 10 god. preko noci . ne vidjesmo ga ljudi sinoc nijednoga rukovodioca iz dpsa osim blaza zvanog minihidroelektrana. ali poslije poraza nestade i on samo se pojavila ona damjanovicka zadihana usplahirena prepadena i onda se obratila narodu tj. svojim pristalicama sa usiljenim osmjehom ali cudo jedno da nikakoga nije bilo u stabu nikoga ne prikazase . dje je nesta jefto krmak ni njemu traga ni glasa . ni rudonji simovicu ni saronji grbovicu i lale nikcevica kuku lele za dpsom i za komitama . odjezdio milas na konju krilasu za dubaji i u emirate da se sretne sa bratom vucicem . i nakraju niksicani i svi u crnoj gori zapjevajte ou nasu nek se cuje do nebesa nema vise dpsa . jadni crni komitasi sto dozivjese krah . nema vise sendvica ni goriva ni pranja para ni dilovanja itd itd .

    70
    1
  3. Mos stric ja poginuo kao Komita, ali on je bio junak, nije bio dupelizac kao vi Milovi poltroni!
    On se borio za Crnu Goru, a vi izpačeni kreteni, vi se borite samo za neke bijedne privilegije.
    Pi!

    115
    1
  4. https://youtu.be/-rTH_GMhu-w
    Korumpirana policija obezbeđuje kupovinu ličnih karata u Nikšiću od strane DPS aktivista, sve isto evo 30 godina! Kupovinu l.karata vrši direktor jedne osnovne škole. Evo, kako nam radi nova vlada CG, čudi me da DrPS opet nije uzeo još više glasova na ovaj sramni i fukarski način. Neka DPS zahvali vladi CG i ministru policije što im interventna jedinica obezbjeđuje mjesto na koje se kupuje bijeda i nikšićka sirotinja…

    100
    4
    1. КОМИТЕ у преводу прдњаве кажу да су се куповале личне карте и да су избог тога изгубили власт у Никшићу . Ајвани па није полиција чувала куповину личних карата ни ФРОНТА ни ДЕМОКРАТА но штаб ДПСа који је то радио . СДП је завршио мисију у Црној Гори
      . Кривци што ТРОБОЈКА није државна застава , што СРПСКИ није званично језик у ЦГ и осталих усташких одлука . Није их могла ни она што се ПРЧИ спасит пропасти . Да су спискови уређени и сређени , не би сте имали ни 20 посто . Да сте толико јаки ка што причате што не изађосте сами на изборе . Ај полако , мило вас је звао да спашава своју гузицу тј да не расипа гласове .

      85
      1
  5. Grad po grad dok ne oslobodimo cijelu crnu goru a saberite sve glasove prosrpske i demokrate eto 58 posto glasova pa vidite djeste komite i ustase

    93
    1
  6. Колатерална штета, навукао их ДПС, посјетили их Анђела и Стеван, *ајали на звијезде, поздрављали из унутрашњости, мували се, … кома мозга !!!

    72
    1
  7. Svi izdajnici i neprijatelji samo vi patriote. Izgleda da je CG samo vaša. Kukate za njom jer nemožete više da je pustošite i pljačkate

    115
    1
  8. Milutine, trepni ako su te oteli! Ili mahni repom.
    Nekad su DPS i SDP bili u koaliciju, kad je Suklepina vikao Bitangi, poslije izbora, kako tutnjimo preko mosta…

    75
  9. Što oće ova šaka jada koja sebe naziva starim srpskim imenom za jurišne odrede- komiti???
    Sdp je dps pojep za doručak a vas će da nabode na čačkalicu?

    91
  10. Evo suze mi krenule …
    Tuga je njihova pregolema!
    Leeleee …Leeleee, leelee komite, ništa od vaše pite, leleee!
    Kada bi budala zaćutala svijet bi se obrnuo na glavu, naopako!
    Budala je pametnome korektiv.
    Leeleee, leleee komite …

    87
  11. Vele ove evivaske ustase da je Crna Gora crnogorska. A cija bi i bila izrodi ljucki no crnogorska. A da je bilo do vas Milovih podguzica iz DPS dio Crne gore ne bi vise bio crnogorski no bi postao kineski. Opasnost jos nije prosla ali se nadam da se to nikada nece desit. Vidjeli smo svi za ovijeh 30 i kusur godina kako ste vi voljeli i stitili drzavu od spoljnoga i unutrasnjeg neprijatelja do zadnjega eura. Dovoljno je da procitamo sto su cinjeli po drzavnim firmama posebno u Plantaze na celu sa patriotkinjom Maras, pa da sve bude jasno.

    120
    2
  12. А ђе би Милутин поже ли ви ишта овога пута? Џаба сте га, из’леда, селили тамо-амо.

    81
    1. sad ce u Herceg Novi da ga prebace, da im tamo bude prvi na listi. Pokazao je da zna da gubi, a takvi iskusni kadrovi im trebaju.

      61
  13. Репринтовати старе новине из НК да будале виде да су им преци били великосрби. Те новине су Невесиње и Оногошт с краја 19.в.

    88
  14. Ovdje svi nacionalisti su ostali razocarani ,ipak je nadjačala ta “ gradjanska opcija”.Uzdizanje mir je naša nacija i pad DF- a koji nije očekivao ni sam DPS.

    42
    32
  15. Na zadnjim izborima u Nikšiću, od dva kandidata, koji su učestvovali, DPS i SDP, ovaj drugi, tj SDP, je uspio doći do trećeg mjesta, jer je broj nevažećih listića bio veći! I onda, takav SDP, priča o uvjek crnogorskoj I staroj partiji!?

    86
    1
  16. Јел то-„један живот. Један дом. Један грб.Једна застава.Једна химна. За вијек вијекова,“важи и за Албанце,Бошњаке и Хрвате у Црној Гори? Ако се и њи пика ондак додајте још редом ,једна територија,један народ и један вођа и на крају тога зиг хајл, било би вам приличније и да баш буде здраво истинита она бисерна изјава са РТЦГ да је политика Црне Горе антисемитизам.. Свакаких сам се луда нагледо у животу ,ал оваки из тог комитета тј. комите-рнисте треба баш у вр листе турити.

    102
  17. Pao je FASIZAM Nato montenegro.
    Niksic je SLOBODAN.
    Zivjela Njegoseva Crna Gora Srpska Sparta.
    Sloga bice poraz vragu…

    115
  18. Sto ste na nas digli hajku komistsko vam ustasku **** *****. ??? Kakva je to ekipa nesrećnika maloumnih, 21 vijek bave se komitama, krstom fašistom itd… i smisljaju pjesmice, stihoklepci maleni… pih dje zivimo u kakvo blato

    88
  19. Влада Црне Горе се мора почети свим снагама борити против нациста и усташа у Црној Гори јер је други свјетски рат завршен прије 76 година побједом Срба, Руса, Американаца, Француза, Кинеза итд. Такођер Влада Црне Горе мора омогућити свим граћанима Црне Горе а који живе у регији да остваре своје гласачко право у Црној Гори. Док се појединци боре против неке замишљене Српске окупације имамо на терену тиху нацистичку окупацију

    74
    1. Други светски рат је завршен војно, али идеолошки рат идаље траје (проф С. Аврамов)

      16
  20. Ko bi rekao da Niksicu 40 posto proustaskih sektasa ima Dps ,a ovamo sve šuplja priča dje si brate što činiš kako si komšo ljubi brat i druge otrcane fraze od sad na nauk

    98
  21. Lako je Evropi a ne nama kad se ovakva inelektualna elita bori za njene vrijednosti.Kakvo znanje, kakvo obrazovanje za rubriku I TO SE DESAVA.Da nije vec vidjeno, bilo bi tuzno, ovako da se coek sit sitan ismije.

    45
  22. Šta je bilo ovo na kraju? „Ein Volk, ein Reich, ein Führer“ ?
    Mnogo mi liči baš na to.
    Ne samo da se kopira italijanske fašiste i hrvatske ustaše, nego se kopira i nacistička Nemačka. Pa da bude sve komplet.

    71

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *