ИН4С

ИН4С портал

„Ово је MNE“, „Мило је један“: Варварско понашање ДПС активиста у Андријевици – запалили и демолирали аутомобиле

Фото: Вијести, приватна архива

Синоћ око 21 сат у Андријевици је запаљен аутомобил власника Чеда Јелића, док је јутрос у селу Грачаница у Андријевици освануо демолиран аутомобил Перице Перовића, на којем је наводно остављена порука “ово је Монтенегро”.

„Вијестима“ је из беранске полиције незванично речено да је због паљења Јелићевог аутомобила приведено више особа и да се ради на расвјетљавању случаја.

Перица Перовић из Андријевице казао је „Вијестима“ да је аутомобил његовог сина синоћ демолиран и да су на њему исписани уврједљиви графити, који, како тврди, јасно указују да је напад политички мотивисан. „Сломљена су оба вјетробранска стакла, ретровизори, избушене све четири гуме и исписани графити. Уврједљиви. На хауби је написано: ‘Перице п**и га, ово је МНЕ’, а на крову ‘Мило је један’. На сваком дијелу лимарије написано је слово М“, казао је он.

Перовић је данас дао изјаву у полицији, а чека се да надлежни обаве увиђај, пишу Вијести.

Тврди да напад има везе са њиховим учешћем на литијама, али да је сигуран да је главни мотив слава Нове српске демократије на којој је прије пар дана био домаћин. „Прије неколико дана био сам домацин славе Нове српске демократије, мислим да је то главни мотив, јер сам са свима у добрим односима, гледам да помогнем колико могу. Графити јасно указују да је то мотив“, казао је он.

Прије неколико мјесеци у Андријевици је запаљен и аутомобил Милије Асановића.

Сва три власника аутомобила тврде да је напад на њихову имовину мотивисан њиховим учешћем на литијама, које су одржаване прошле године у знак протеста због доношења Закона о слободи вјероисповијести.

Полиција ОБ Андријевица и ЦБ Беране се овим поводом није званично оглашавала.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

21 thoughts on “„Ово је MNE“, „Мило је један“: Варварско понашање ДПС активиста у Андријевици – запалили и демолирали аутомобиле

  1. Nije se cuditi pravoslavcima „Crvene Hrvatske“ i „Velike Albanije“ Dps-a u Pg, Nk i primorju, koji su minorna-ogromna manjina u Cg-pravoslavlju . Ali na sjeveru..? Pa na Bioce ih treba zaustaviti, a po gradovima na sjeceru se moraju popisati i izolovati od trovanja postenog stanovnistva. Pravoslavci u Dps-u se moraju marginalizovati u cjelokupnoj zajednici jer ih je mizeran broj na citavoj teritoriji Cg. Celnike sa sirim familijama, koji su im pomagali u pljacki, pohapsiti pod optuzbom pljacke i ubistava, a ostatak koji je podlegao propagandistima popisati i raditi na njihovoj resocijalizaciji i opismenjavanju bar do nivoa srednje skole.

  2. Jel ono neko u Crnoj gori zeli da vidi turiste? Dok je bezbjedonosni sektor u rukama Dritana a ne Pipuna i Meda zaboravimo na turizam.

  3. Ovo je rezultat kohabitacije sa DPS. Zakon je isti za ne sve, osim ako drugačije ne naredi Dritan. Ne treba se čuditi, a još manje iznenaditi ovakvim postupcima. Ovo je produkt rada ministra (aposloa) Sekulovića.

    24
    1
    1. е баш си погодио, да се сраме …они су и без срца, и без душе и без мозга, слепи послушници и припадници мне култа

      35
      1
  4. Iza, svega ovoga stoji policija u Andrijevici, jos uvijek policiju vode kadrovi Veselina Veljovica, narod mora da shvati da ima posla sa opasnom kriminalnom organizacijom koju vodi Milo Djukanovic.Na, zalost, nemusti, i nesposbni premijer, Krivokapic koji je zahvaljujuci Srpskim glasovima dosao na vlast, na sve ovo gleda sa podozrenjem.

    86
    6
  5. Јасан потпис УДБ-е и криминалаца из анб-а у покушају да још једном застраше Србе , не играјте се са ватром милогорци ако ми опет будемо излазили нећемо се враћати , а неће бити рупе у коју ће се сакрит , псета усташка !!!

    93
    2
  6. Све је речено…Вјероватно дјеца… Мило је заиста један ,таквога је немогуће наћи на овој земаљској налози. Је.о вас он !

    81
    1
  7. Narkoklan dps na celu sa narkovodjama bracom djukanovic ce uskoro biti doveden k poznaniju prava.. Samo polako,narkodilerima se steze obruc, prvo im je Turska konfiskoval 200kg KOKAINA na ratnoj mornarici vojske CG pa zatim Njemacka diktatoru konfiskovala 500kg cistog KOKAINA na drzavnom brodu barske plovidbe, pa KOKAIN na brodu banana za Voli pa 50kg KOKAINA u diplomatskoj posti drzave CG po narudzbi brace narkobossova i diktatora.. Sada polako ali sigurno ulaze u metastazu kada narkosima djukanovic nema spasa. Samo napred braco,huskajte svoje divlje pleme jos koji dan na posteni narod,SVE CE VAM SE USKORO OBITU O GLAVU, SVIJET I EVROPA SU VAM OKRENULI LEDJA KAO I SVAKOJ POTROSENOJ ROBI I PREVAZIDJENIM POLITICARIMA..

    84
    2
  8. Fasisti Nato montenegro nasrcu na Crnu Goru.
    Vlada i Policija moraju brze reagovati hapsiti.

    Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora Srpska.
    Sloga bice poraz vragu…

    71
    2
  9. Komitska mržnja svakodnevno pokazuje svoje divljačko i primitivno ponašanje. Njihova sreća što nema revanšizma. Ipak su Srbi civilizovanog narod. Policija da reaguje a najveća kazna neka bude novčana u visokom iznosu. Na dzep su svi osjetljivi.

    61
    1
  10. A ČUŠ DRPSOVCE iz Andrijevice MONTENEGRO U ANDIJEVICU , a dje su im tradicionalni koalicioni partneri iz VELIKE da i njih I ŠURU M. nalože malo .

    55
  11. Pocinioce osuditi na najvecu mogucu kaznu . Ako su zaposleni odmah urucit otkaz .Nije mi jasno da kod toliko paljevina niko nista ne primijeti .Kao da je Njujork.

    73
    2
  12. To nije nikad bio montenegro no JUNACKO SRPSKO LEGLO i najvece Srpsko pleme u vaskolikom srpstvu. Ako nijesu ,,djeca,, kao oni sto su oskrnavili crkvu u Tuzma , dobro ih ispratite u montenegro na cetinje.

    89
    3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *