ИН4С

ИН4С портал

ДФ: Антисрпске резолуције ујединиле Ђукановића, Кривокапића, Бечића, Куртија, Тачија и Харадинаја

1 min read
"неке посебне разлике нема, а све их снажно спаја мржња према Србији, Републици Српској и српском народу."

Фото: Волим Подгорицу

Резолуција о Сребреници коју су усвојили албански есктремисти из лажне државе Косово свједочи о томе да се ради о смишљеној акцији у региону и нападу на Србију и српски народ, који се координира из добро познатих кругова, саопштено је из Демократског фронта (ДФ).

Како наводе, након што су Мило Ђукановић, Алекса Бечић и Здравко Кривокапић у скупштини Црне Горе усвојили једну сличну антисрпску резолуцију, није се дуго чекало да то ураде и њихови партнери, Курти и остали, са којима предсједник ЦГ, предсједник Владе и предсједник Скупстине гаје изузетно присне односе.

„Да брука буде већа, таква резолуција је прво усвојена у Црној Гори, у којој је сваки трећи грађанин српске националности, а центри моћи су баш то и жељели – да и они за које су гласали Срби, попут Кривокапића и Бечића, први ударе на Србију и српски народ. Требало је направити такву ситуацију да антисрпска политика у региону отпочне управо од таквих особа. Упозоравали смо у старту да се ради о акцији која треба да изнова сатанизује српски народ, Србију и РС, да се Србима удара жиг геноцидног народа, али нас нису слушали ови који су гласали срамну резолуцију у ЦГ, а сада су спали на то да буду друштво есктремиста из јужне српске покрајине“, наводи се у саопштењу.

Они су упитали, у чему се након свега разликују Ђукановић, Кривокапић, Бечић, Курти, Тачи, Харадинај…

Како додају, „неке посебне разлике нема, а све их снажно спаја мржња према Србији, Републици Српској и српском народу.“

Из ДФ-а истичу да, остаје срамота да је Црна Гора потрчала да ову бруку направи чак и прије албанских есктремиста.

„И питамо се да ли је могуће да се у Црној Гори појавио неко ко је овако бацио под ноге историју и традицију, Вучји До, Фундину, Брегалницу, Скадар, Мојковац, и овако издао своје славне претке и сврстао се уз политичаре који су настали из нарко банди и терористичких организација, који су вршили најмонструозније злочине над Србима деведесетих година прошлог вијека. Сигурни смо да се ова болест усвајања лажних резолуција наставља, што свакако неће обесхрабрити ниједног Србина, од Косовске Митровице до Суботице, од Подгорице до Бања Луке. Овакви моменти су само шанса да будемо што јединственији, јер само сложно и заједнички можемо пружити отпор противницима и њиховим налогодавцима“, поручују из ДФ-а.

Прочитајте још:

Лидери ДФ-а посјетили породицу Риста Јовановића: Поносни на Риста сви ми који држимо до косовског завјета

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

22 thoughts on “ДФ: Антисрпске резолуције ујединиле Ђукановића, Кривокапића, Бечића, Куртија, Тачија и Харадинаја

  1. Da li se Krivokapic i Becic ponekad osete posramljeno, kada vide sa kakvim su drustvom spali da igraju igru? Ne zelim da ih vredjam, mozda su i njihova osecanja na pravom mestu, ali su izigrani i iskorisceni zbog njihovog politickog neiskustva i naivnosti. Ipak, rezultat im ostaje. Kako mogu da se pogledaju u ogledalo, a da ne osete barem trunku srama?

    19
    3
  2. Посланици из УРЕ и Демократа су знали у шта улазе и за шта гласају, тако да су свјесно оборили ову владу! ДФ једино замјерам што и даље преговарају са њима о новој влади, јер и ако у неком случају дође до договора, мада сумњамо влада ће бити пуна издајника!
    Реално, сада када демократе имају иза себе ДПС да им чува леђа, зашто бих преговарали са ДФ! Од толико битних ствари они су одабрали баналну ствар, само да би тестирали живце јединој Српској листи! Попис, темељни уговор и чиста бирача, ништа то није у интересу анти-срба, па не видим да ће ишта бити од тога! Пљује се Мандић и Кнежевић, а да нису ни једном били у прилици да одлучују, очигледно од плаћеника, на интернету познатих као Ботови! Тек када буду били на власти, што сада нису, моћићемо да кажемо јесу ли поштени или лопови, а ово сада је једино покушај обарања њихове популарности! Много је се појавиоло пљувача у задње вријеме, да не бих посумњао у демократе. Чим мораш плаћати некога да пљује друге, и то из вјести у вјест, знај да је то хоштаплер!

    20
    2
  3. Krivokapica i Becica ne mogu da razumijem, znaju da nije bio genocid ali od sebe ipak napravise majmune.dritana Razumijem i to nije problem, to samo govori ko mu je blizi ali i nama je sve rekao…

    19
    3
  4. Добра је ова игранка!Ми срби свете српске земље сада знамо ко су нам непријатељи.Ипак је нас 85 посто правих Црногораца спремних стићи и утећи.Полакоте монтегрингоси,шачицо проданих душа.Станите док је вријеме!

    63
    5
  5. Milo može sa partnerima iz BiH i sa Kosova da otvori bescarinsku zonu za prodaju bureka, bakLjava i tuLjumbi …Biće novih radnih mesta za Cetinjane.

    58
    5
    1. Тако је, нисмо ми баш толико луди. Дф ови посланици су гласали а не Кривокапић. А сад се праве сви луди,

      8
      12
  6. SAMI STE SE UPECALI SA REZOLUCIJOM , SAD SU VI DRUGI KRIVI , NIJE NIKO NO VI I GOSP. LEPOSAVIC . MOJI MOMCI IGRATE IGRU SA GUJOM ZATO MALO VISE …

    21
    68
    1. Halo Trepča,
      Nije bio genocid. Zločin da i Izvršioci su saradnici suda
      A ne oni kojima joće da stave Kukavičije jaje.
      Relevantan je izvještaj Međunarodnog komiteta za Holokaust.
      A ne političke presude Haškog tribunala. Koje će kad tad doći na reviziju Ti vaši sa iri mogu svaki dan donositi takve Rezolucije narod Republike Srpske ne na sjeda na vaše provokacije. A koja mržnja jadni vi… Ili zaštita kriminala i novca koji imate stečen prljavim poslovima.
      Oteta imovina od Srba dobre su vam kuće i njive njihove.
      To treba vratiti…. Vlasnicima
      Sve ugovore kupoprodajne za nekretnine poništiti od 1945.
      I uzti popis Turski 1455. Albanski kuća bilo 46 na Kosovu. U 23 sela.
      To je polazna tačka za Kurti i Vjosa Jel bješe tako ime.

      14
    2. Biće da i Kurti ima nekog Leposavića, nemoj molim te fore demokrata da nam prosipaš što si prepisao sa mreže. Iste demokrate su prije 7 mjeseci odbile istu deklaraciju a pošto su im ambasade zavrnule uši onda su glasale za.

      11
      1
  7. Направише од Кривокапића и Бечића мале мајмуне, убеђивањем да се ова криминална Резолуција донесе у Подгорици. Овај гест је рушење ове Владе и искоришћавање и ове народне воље за промоцију Милових идеја против грађана Црне Горе, у корист усташа и шиптара.

    74
    5
  8. A gdje je u toj listi vaš kandidat za premijera Lekić?

    Njegovo glasanje za rezoluciju vam ne smeta?

    Ali ste na spisak dodali Krivokapića koji za rezoluciju nije glasao.

    Gubite se braćo, svaki dan sve više.

    34
    50
    1. Кривокапић је смијенио Лепосавића због Сребренице, уз помоћ ДПС, тако да је и он умијешао своје издајничке прсте. Тако да се ти губиш, па узми један већи сендвич од Здравка.

      63
      15

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *