ИН4С

ИН4С портал

„Достојан наследник блаженопочившег Митрополита Амфилохија“: Карађорђевићи са митрополитом Јоаникијем

1 min read
"Било нам је задовољство да у Цетињском Манастиру посјетимо изабраног Митрополита црногорско-приморског Јоаникија. Његова мудрост, доброта и љубав према Црној Гори и свим њеним грађанима чине га достојним наследником блаженопочившег Митрополита Амфилохија. На многаја лета, Владико",  написао је принц Филип на Твитеру.

Карађорђевићи са митрополитом

Принц Филип и Даница Карађорђевић наставили су обилазак Црне Горе, а  данас су на друштвеним мрежама објавили да су се састали са митрополитом Јоаникијем.

„Било нам је задовољство да у Цетињском Манастиру посјетимо изабраног Митрополита црногорско-приморског Јоаникија. Његова мудрост, доброта и љубав према Црној Гори и свим њеним грађанима чине га достојним наследником блаженопочившег Митрополита Амфилохија. На многаја лета, Владико“,  написао је принц Филип на Твитеру.

Твитер

Принц Филип је на својим званичним профилима на друштвеним мрежама објавио да је са супругом посјетио гроб краља Николе.

„Поклонили смо се сенима мог претка, Краља Николе I Петровића Његоша. Нека је вјечна слава државнику, реформатору, пјеснику и господару Црне Горе“, истакао је принц.

Прочитајте ЈОШ:

Принц Филип Карађорђевић љетује у Црној Гори: Поклонили смо се сjенима мог претка, Краља Николе I Петровића Његоша

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

3 thoughts on “„Достојан наследник блаженопочившег Митрополита Амфилохија“: Карађорђевићи са митрополитом Јоаникијем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *