ИН4С

ИН4С портал

Штајнакер: Забринута сам због ситуације у ЦГ, покушај државног удара бивше власти

Бивша амбасадорка Њемачке у Црној Гори Гудрун Штајнакер саопштила је данас да је врло забринута због ситуације у Црној Гори.

Бивша амбасадорка Њемачке у Црној Гори Гудрун Штајнакер саопштила је данас да је врло забринута због ситуације у Црној Гори.

Њену поруку је путем Фејсбука пренио орнитолог Дарко Савељић.

„Драги Дарко, врло сам забринута због ситуације у Вашој земљи. Слобода вјере је врло важна, али сам увијек била критична према Српској православној цркви (СПЦ). Оно што се сад ради од стране бивше власти је покушај државног удара. Европска унија (ЕУ) мора да реагује“, поручила је Штајнакер.

Прочитајте ЈОШ:

ДФ: Кривокапић нас је током ноћи обавијестио да је у току државни удар, да су неки отказали послушност, дали смо му подршку да се примијени Закон!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

16 thoughts on “Штајнакер: Забринута сам због ситуације у ЦГ, покушај државног удара бивше власти

  1. Samo nas ti nemoj branit, kumim te bogom. Vidjesmo mi kako nas vi iz zapadnih ambasada odbraniste za ovih 30 godina. Steam ih bilo oni su sve ovo smislili i tajno potpomigli, a sad kad im nije uspjelo izcvlace se i ostavljaju izvodjaca radova Milasa ka g…o na snijegu.

    27
    1
  2. Večina su foliranti koji su došli da lagano zarade penziju. Treba ignorisati sve osim onih koji stvarno imaju neke ozbiljne stavve tokom svojih mandata, kakvi god oni bili.

    21
  3. Треба ли опет да очекујемо бомбардовање, ви овдје другачије не умијете да реагујете…

    18
  4. Због својих ставова и активности против СПЦ док је још била амбасадорка, ова госпођа је још тада МОРАЛА бити проглашена персоном нон-грата, али није. Врана враби очи не вади.

    46
    2
  5. citajte sve sta je rekla, ne samo ono sto vam se svidja.
    али сам увијек била критична према Српској православној цркви (СПЦ)
    dakle?

    43
    4
  6. Šta znači bila sam kritična prema SPC? S kojim pravom? Zbog čega? Što čuva veru, tradiciju, istoriju, porodične vrednosti i narod. Uvek poziva na mir i ljubav. Draga, licemerni ste, a ovim pominjanjem državnog udara perete ruke i svedočite umešanost u antisrpsku histeriju.

    61
    1
  7. Бивша амбасадорка Њемачке у Црној Гори Гудрун Штајнакер саопштила је данас да је врло забринута због ситуације у Црној Гори.

    Њену поруку је путем Фејсбука пренио орнитолог Дарко Савељић.

    Progledala i ova,a nekadse brinula za Baljese na Skadarskom jezeru kad su bile demostrcije u Podgorici .
    Znaci proslo je Miovo jedna po jedna ambasada kazu sta misle jedinos e Srbija ne oglasav a kako ce kada nam je ambasdor istjeran e gerota bas mi je zao?

    24
    6

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *