ИН4С

ИН4С портал

Анела Чекић на челу „плавско-гусињског комитског батаљона“: Прочитајте имена припадника Ђукановићеве „лаке пјешадије“

1 min read
Према нашим сазнањима, на јучерашњим протестима на Цетињу, у овом "батаљону" који је дао изразити допринос свеопштем расулу Ђукановићеве пјешадије, није био ниједан припадник православне вјероисповијести

Анела Чекић, предводница "плавско-гусињског" лажикомитског батаљона

Сцене варварског понашања Ђукановићевих „дивљих хорди“, које су се својски потрудиле да изазову инциденте и доведу у питање свечани чин устоличења митрополита црногорско-приморског г. Јоаникија, обишле су регион.

Кадровско језгро, свакако, чинили су Цетињани, међутим, не бисмо смјели да запоставимо и допринос побочних „герилских батаљона“ ове необичне параполитичке армије.

Читаоци нашег портала доставили су нам списак „комита“ из Гусиња и Плава, а које предводи, ни мање ни више, него предсједница општине Гусиње Анела Чекић.

Поред уважене предсједнице, у „батаљон“ су примљени и  Адел Дамјановић – предсједник младих ДПС Гусиње, Шериф Фератовић – бивши директор ОШ Гусиње, Амар Дервишевић, Салих Челић из Националног парка Проклетије, Алмир Пуповић, Амар Пировић – секретар ОШ Гусиње, али и многи други.

Према нашим сазнањима, на јучерашњим протестима на Цетињу, у овом „батаљону“ који је дао изразити допринос свеопштем расулу Ђукановићеве пјешадије, није био ниједан припадник православне вјероисповијести.

Ко је Анела Чекић?

Анела Чекић је доспјела у ширу жижу јавности кроз аферу „Дневник„.

Ријеч је о личним списима предсједнице Чекић, који су настали у сусрет парламентарним и локалним изборима од 16. октобра 2016. године. У личном „Дневнику“ она је биљежила све своје партијске активности.

Међу активностима налази се и налог да запослене у Пошти треба да зове правник и шеф ОО ДПС-а Рожаје Бећир Калач, а људе у Пореској управи премијеров савјетник Миодраг Бобо Радуновић, како би их притискали да гласају за ту странку на изборима.

Према записима у дневнику Анеле Чекић, потребно је обавити разговор са власницима кладионица, маркета и посластичарница да притискају раднике да гласају за ДПС.

Планирано је и да се породицама осуђеника обећа да ће они бити ослобођени, а да се преко начелника ЦБ Плав једном гласачу ДПС-а врати пиштољ.

Дневник открива и да у Гусиње треба да дођу министри из реда ДПС-а како би обећавали новац за пољопривредне пројекте. Како је предвиђено у дневнику, у школи ће бити реализовано строго партијско запошљавање, а сва имена која се помињу у тим шемама налазе се на страницама дневника.

dps-3

Као једну од мјера Чекићева у радном дневнику помиње и то да преко запослених у Амбасади Црне Горе на Косову треба притискати одређене гласаче, уз вршење притиска на власнике фабрика и маркета да преко Центра за социјални рад и његове директорице притискају гласаче, обећавајући послове геронтодомаћица.

Занимљиво је да је у дневнику Анеле Чекић третиран и Савез пензионера. Наводи се да то удружење у Гусињу има 250 чланова. Циљ је да 90 одсто пензионера гласа за ДПС, а то ће се, како се наводи у дневнику, остварити ако се успије завршити да 50 одсто њих на изборима гласа путем писма.

Међу документима се налази и списак студената из општине Гусиње који студирају у Црној Гори. На том списку се налазе 43 студента , а наведени су градови у коме студирају, као и износ од по 30 еура да дођу да гласају за Демократску партију социјалиста. Укупна сума износи 1.265 еура.

dps2

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте још:

(ВИДЕО) ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ СА ЦЕТИЊА: „Комиткиња“ псује Исуса Христа!

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

35 thoughts on “Анела Чекић на челу „плавско-гусињског комитског батаљона“: Прочитајте имена припадника Ђукановићеве „лаке пјешадије“

    1. Meni je hit što su se stavili pod komandu dr.Veljovića koji je 90-ih htio da riješi problem klempavosti kod Pljevaljskih muslimana.Valjda mu je to bilo za seminarski…

      13
  1. Bosnjaci su najveci remetilacki fakror u Crnoj gori i izazuvaju zlo gdje god stignu a kad ih zlo stigne djavo ce im biti kriv.Otpocetka sve ukazuje da se iza komita oni kriju i ba na svim mjestima izbijanja nereda su brojcano najbrojniji.Vreme je da ih neko upozori da su procitanu.

    22
    1. Po ovim i drugim vašim komentarima, đe svoje rodoljublje izražavate psovanjem, uvredama i mržnjom prema onima koje ste pokušali u nekoliko navrata etnički očistiti, mirne duše mogu riječ srbovanje prevest kao odvratnu mržnju prema svakom u okolini pa čak i prema Srbinu ako nije kao vi!
      E sad vam je jasno zašto Bošnjaci više vole i turskog osvajača nego vas prve komšije!

      2
      22
      1. Pa ako je tako,zašto onda vi Bošnjaci obožavate Veljovića koji vas je 90-ih u pljevaljskoj opštini učio kako se voli CG,a još više volite Mila koji vam je izručivao bosanske muslimane Srbima u Bosni?

        12
  2. Ах, то је тај међунационални склад, највећа вриједност … бла бла бла.. Све више ми се чини генијалним онај момак са бјелопољског подвожњака, са двије кофе монтенегринског парфема

    17
  3. Simpatična napaćena ženica, baš mi se dopada.
    Volio bih je DOBRO upoznati, malo se zanimati oko nje.
    Promjenila bi pogled, stranu, filozofiju, korpus …

    22
  4. Morate da znate i shvatite da vas mi Muslimani ne mrzimo.
    Gluposti su da je nama drago sto se Pravoslavci svadjaju medjusobom. Kome to odgovaraju nemiri u drzavi, u kojoj mozemo svi da zivimo normalno?
    Dajte da se okrenemo normalnom zivotu, ekonomskom napretku, jer moramo zivjeti jedni sa drugima, kako god se okrene.
    Politickih ulizica je uvijek bilo i bice, oni nemaju ni vjeru ni naciju.

    82
    4
  5. Zamisli bagru, ona krenula da brani ustoličenje srpskog mitropolita!
    Sram je bilo, navlači grijeh na familiju, časni muslimani to nikad ne bi uradili.

    87
  6. A sta bi bilo da se sad mi pokupimo pa da ne damo imamu da udje u dzamju,da trazimo da se izmjesti u Sarajevo. E Bog ce vas kazniti sram vas bilo. Izazivate gradjanski rat olosi.

    113
    3
  7. Овог, да муслимани бране Србима да дођу у свој манастир,нема у РС.

    103
    2
  8. Za sve je kriv samo DF koji je smisljeno predlozio Mandicevog advokata Bulatovica znajuci da to nece proci. Da tuzilacki savjet radi sve bi bilo drugacije a ovako DF po nalogu radi kao i uvjek.

    17
    96
    1. Zsto je Mandicev advokat? drzi li ga mandic u dzepu?rodio ga? inace Covjek je bez mrlje i ne pripada nijednoj stranci!znaju Demokrate i Ura zasto ga nisu izglasali, znaju dobro!

      54
      4
  9. To, vi je prepisan spisak, onija sto su po Velici izvrsili pokolj 44. godine.Nista novo, kad su u pitanju nase komsije Plavljani.Moja pokojna baba je u tom krvnickom pokolju, izgubila 23. clanova porodice.Ja dobro znam, sta mi misle ovi sa spiska, i njihov vodja Milas Djukanovic.

    135
    2
    1. Jesi li pitao babu da ti kaže imena tih što su napravili zločin pa da ih danas javno kažeš? Je li ti rekla baka da su u zločinu učestvovali i četnici? Bez njih ni jedan zločin ne može da prodje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *