ИН4С

ИН4С портал

Изопштен из православља Андрија Николић: Захарова још једном потврдила да је СПЦ инструмент за јачање руског утицаја у Црној Гори

Андрија Николић

”Јавила се Марија Захарова да нам још једном потврди да су политике Москве, Београда и званичне Подгорице на истој фреквенцији, и да је СПЦ инструмент за јачање руског утицаја у Црној Гори. Није новост да Русији одговара нестабилан регион, јер само тако у њему задржава озбиљнију политичку улогу”, написао је Николић на Твитеру.

Захарова је између осталог казала, да ”стварање хаоса и подјеле грађана, препознатљив знак Мила Ђукановића”, на шта је реаговао посланик Николић.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

19 thoughts on “Изопштен из православља Андрија Николић: Захарова још једном потврдила да је СПЦ инструмент за јачање руског утицаја у Црној Гори

  1. Вјетрови се стално смењују и на нашим просторима. Углавном сјевер и југ са одступањима мало источно или западно. Код нас одавно дува кривац са југо-запада и доноси јако лоше вријеме.
    Сад ће Николићу да окрене сјеверној вјетар, то јест сјеверно источни и да донесе љепоту на Балкану, у бившој Југи. А то значи Николићу да ће руски утицај преовладати на овим просторима врло брзо а да ће утицај запада (САД) скроз ослабити.
    То ће се и озваничили ускоро кад Американци напуште Бонстил, као Авганистан што су

  2. Pa zemljace reci ti meni sta nije tacno sto je ova dama izjavila.Ima jos nesta sto je istorijska cinjenica,a to je da nam je ta Rusija na berlinskom kongresu dala i staru hercegovinu sa Niksicem i Podgoricu da bi mogli ekonomski prezivjeti i licno Rusi su nam dali Ulcinj i Bar da imamo izlaz na more a englezi i bizmark i ostatak nijesu htjeli ni da cuju za to i sada to ti dobro znas su ulozili oko 10 milijardi u CG i kako im vracamo????????

    37
  3. Ovaj je izopsten i iz ljudskog roda. Družio se na Cetinju sa Monstrumomom, Prdnjavom, Vraginjom, Rankom i ostalim kvislinzima i ustasoidima, nije mu se čuditi.
    Koja je to Crna Gora sta je treba branit od ruskog prijateljstva osim ustasoidna i brozoidna.

    42
    1
    1. Šta su sve prinuđeni da rade ovi Milovi jadnici iz DPS-a zarad privilegija koje im je gazda obezbeđivao. Oni sad da im naredi,odrekli bi se i djece i roditelja i braće i sestara. Da im kaže žrtvujte porodicu,oni bi to bez pogovora učinili. To ti je kada prodaš dušu djavolu,i kad đavo dođe po svoje. Svi oni su deset puta gori,pokvareniji i jadniji no što je to i Milo ovakav kakav je.

      19
      1
  4. Marija Zaharova predstavlja svetsku silu i može slobodno da iznese mišljenje. Nije Marija Zaharova napadala ogradu ispred manastira i policiju na Cetinju, nije iznosila kamenje na magistralni put, nije palila gume na putu na ulazu u Cetinje. Niti su to radili vernici SPC u Crnoj Gori.

    Nego čiji instrument je DPS kom i Andrija pripada???
    Andrija sigurno nije instrument za ostvarivanje mirne i stabilne Crne Gore.

    62
    2
  5. Хахаха а замислите овог полтрона и послушника што се он нашао да коментарише Захарову, једну од најбољих руских министара која је неустрашива и врло се разумије у свој посао!

    56
    1
  6. Posto si bio voditelj..odakle tebi stan i odakle si situiran?A posto te covjek nemoze zacrvnjeti..Ni tebe ni one tri tvoje mlade kolege ..Simbole poltronsva,neznanja,primitivizma..Jednog dana ce tuzilastvo zakucati na tvoja vrata..I nadji sta znaci rijec maligradjanin.

    46
    1
  7. Nijesu vam u vremenu kad ste pljackali ovu napacenu zemlju smetali Rusi i njihov novac!!!Vrati se nesrećniče svom poslu, tamo si nesto i znao progovoriti, sada ne znaš ni kako ti je ime, kopirajući lik, djelo i pokrete svoga,, vodje“. Sramno

    50
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *