ИН4С

ИН4С портал

Вебер Абазовићу: Цијенимо професионалан и одговоран приступ полиције којим су избјегнути већи сукоби

Вебер је указао да је Њемачка, као поуздан партнер и пријатељ Црне Горе, са великом забринутошћу посматрала протекла дешавања у Црној Гори, цијенећи професионалан и одговоран приступ црногорске полиције којим су избјегнути већи сукоби.

Вебер и Абазовић

Европски пут Црне Горе и даљи напредак у најважнијим поглављима 23 и 24, између осталог кроз наставак професионализације безбједносног сектора и испоручивање конкретних резултата у борби против организованог криминала и корупције, остају приоритет дјеловања у наредном периоду, закључено је на данашњем састанку лидера Грађанског покрета УРА др Дритана Абазовића и амбасадора Њемачке, др Роберта Вебера.

Вебер је указао да је Њемачка, као поуздан партнер и пријатељ Црне Горе, са великом забринутошћу посматрала протекла дешавања у Црној Гори, цијенећи професионалан и одговоран приступ црногорске полиције којим су избјегнути већи сукоби.

„Безбједносни сектор је, у мору области које Црна Гора треба да побољшава у наредном периоду, дао низ конкретних и квалитетних резултата, шта је најбољи показатељ да професионална и деполитизована полиција јесте једини исправан пут“, саопштио је потпредсједник Владе и лидер УРЕ др Дритан Абазовић.

Абазовић и Вебер сагласни су да је „европски пут Црне Горе једини исправан и да је неопходно вратити фокус на бројне друге области, које захтијевају снажне реформе“.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте још:

Изопштен из православља Андрија Николић: Захарова још једном потврдила да је СПЦ инструмент за јачање руског утицаја у Црној Гори

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Вебер Абазовићу: Цијенимо професионалан и одговоран приступ полиције којим су избјегнути већи сукоби

  1. SLUZBENIK AMBASADA SE SREO S GOSPODARIMA AMBASADORIMA BRITANIJE I NEMACKE DA IH OBAVESTI STA RADIO DA GA OCENE KAKO RADIO I DA DALJA UPUTSTVA STA DA RADI CRNOJ GORI U INTRESU NECIJEM DOBIJE.

  2. Nista me ne moze razuvjeriti da su iza sveg zla ambasade zapadnih i Nato zemalja koji je inace poznati sponzor terorizma u svijetu .Dolazak i lazna briga sbih ovih dusebriznika nakon necega sto nije ispalo kako su oni to planirali govori sam za sebe.

    14
    1
  3. Sada je sve jasno..ambasade izdaju domace zadatke Dritanu..Krivog sada zaobilaze jer hoce da smijeni njihove spijune…pojedine ministre.Pitajte Her Webera da neko podigne ruku da se pocese kada razgovara spolicijom odmah nja njega skacu po trojica policajaca i vezu ga a ovdje ruse Drzavu..bacaju sve zivo na policiju…guraju…bapadaju..a Weber neda besposobnog ministra

    16
    1
  4. ETO KOME SE RACUNI POLAZU KO OCENJUJE JER SU NIVOI OD AMBASADORSKOG VISI NEDOSTUPNI SLUZBENICIMA NARODA CRNE GORE KOJI ODLICNO ZNA I OSECA SIGURNOST ZAKONITOST BEZBEDNOST DAL GRADJANA BEZ IL S DOSIJEIMA

    16

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *