ИН4С

ИН4С портал

УСВОЈЕН ПРЕДЛОГ: Ђоковић почасни грађанин Никшића

Иницијативу да се то значајно признање Никшића додијели Ђоковићу недавно је покренуо предсједник Општине Марко Ковачевић, а потом је већином гласова прихватила Комисија за додјелу јавног признања – почасни грађанин.

Ноле

Одборници Скупштине општине (СО) Никшић на данашњој сједници усвојили су предлог одлуке да се најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић прогласи почасним грађанином града под Требјесом.

Иницијативу да се то значајно признање Никшића додијели Ђоковићу недавно је покренуо предсједник Општине Марко Ковачевић, а потом је већином гласова прихватила Комисија за додјелу јавног признања – почасни грађанин.

За овај предлог гласали су одборници Демократског фронта, Демократске Црне Горе и ГП УРА.

Амбасадор Божовић: Сад нам је Ноле још више ближи

Амбасадор Републике Србије у Црној Гори, др Владимир Божовић, честитао је прошлашење Новака Ђоковића за почасног грађанина Никшића.

„Честитам градоначелнику, мојој општини рођења Никшићу и нашем јунаку и витезу Нолету. Сада нам је Ноле још више ближи чиме се пказује ново лице и ширина слободарског Никшића на који ће неки који су га до сада водили морати да се угледају и навикавају. Срећно Никшићу, Новаку, Марку и свима нама“, поручио је амбасадор Божовић.

Принтскрин
Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте ЈОШ:

ИН4С САЗНАЈЕ: Лукшић потписао а Марковић платио 29 милиона евра по незаконитој гаранцији

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

10 thoughts on “УСВОЈЕН ПРЕДЛОГ: Ђоковић почасни грађанин Никшића

  1. Mnogo ste fini,pogotovo kao leglo današnjih komita. Bolje da ste protjerali komite,nego što Djokovića proglašavati za počasnog gradjanina.

  2. Ноле! Један и једини!
    Никшићани то одавно желе, коначно је и то завршено.
    Ноле достојан, ја поносан.

    9
    1
  3. Обожавам Ђоковића. Сјајан и човјек и спортиста. Нова власт у Никшићу се бави небитним стварима. Врло важно, хоће ли Ђоковић бити почасни грађанин било којег мјеста. Он је грађанин свијета. Брините ви како направити услове да сиротиња никшићка осјети правду и какав-такав бољитак. Маните се популизма и глупости.

    10
    2
    1. Upravo tako. Dnevno političke igre sa ugledom Novaka Djokovića. U ovakvoj CG,sramota je biti počasni gradjanima u bilo kojoj opštini.

  4. Богатији он од Никшића па и није нека почаст. Само ће бити сморен ако ту буде морао долазити збиг тога. Но за Србство добра ствар.

    4
    7
  5. Не знам,свака част Никшићу али ово је требало на државном нивоу да иде.
    Свака част Ковачевићу,ипак није геноцид:-)

    12
    1
  6. Достојан.
    Никшић, … град феноменалних људи чији ћеш убудуће бити украс.

    17
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *