ИН4С

ИН4С портал

Вучуровић: ДФ је у потпуности спреман за договор са парламентарном већином

"Што се тиче преговора предсједника странака парламентарне већине, на последњем састанку је закључено да је неопходно да ДФ и Демократе постигну договор који су спремни сви остали да прихвате. Ура је саопштила да је за њу то прихватљиво уз услов да се не дира у споразум Кривокапић, Бечић и Абазовић, од 9. септембра прошле године".

Јован Вучуровић

Јован Вучуровић, посланик Демократског фронта у републичком парламенту, истакао је да је овај политички савез спреман да разговара, и уложи максималан напор у циљу постизања договора представника парламентарне већине.

„Што се тиче преговора предсједника странака парламентарне већине, на последњем састанку је закључено да је неопходно да ДФ и Демократе постигну договор који су спремни сви остали да прихвате. Ура је саопштила да је за њу то прихватљиво уз услов да се не дира у споразум Кривокапић, Бечић и Абазовић, од 9. септембра прошле године.

Очигледно је да долази вријеме када се треба договарати и веома је важно да се испоштује закључак.

ДФ је у потпуности спреман за договор.“, истиче Вучуровић.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С

Прочитајте још:

Вучуровић: ДПС и „друга фамилија“ се плаше пописа јер знају да је претходни био лажиран

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

11 thoughts on “Вучуровић: ДФ је у потпуности спреман за договор са парламентарном већином

  1. Ovaj put ste kulturno odigrali. Niste se eksponirali, mudro ste „ćutali“ i niko ne može ništa da prebaci. Strpljenje je vrlina. Koliko je samo vremena i strpljenja trebalo jevrejima da ostvare san..

  2. Df je jedina opozicija u CG, ali prava i dalje, svi ostali saradjuju.. kome to nije jasno… Demokrate pomazu stari sistem oko tuzilastvu i suda, a ura oko policije i anb, svi imaju svoja zaduzenja i onda se ko bajagi napadaju… Pa niko nije sisao vesla… Kada se Demokrate nakane na promjene u tuzilastvu i sudstvu bice to novi Sekulovic iBrdjanin, a evo zivi bili pa vidjeli….

    12
    1
  3. jole vucurovicu ako cete vi da predjete preko ovoga i da se dogovarate sa abazovicem i ne odrzite obecanje i nadanja naroda koji vam je da glas i da smijenite ovaj izdajnicki dvojac iz vijesti i cie sekulovica i brdjanina a imate i fotografije jole pomazu li vas oci onda jole morate da polazete racune narodu jer ako ste mislili da ce narod preci preko ovoga a to je najvece krivicno djelo u jednoj nezavisnoj drzavi pokusaj drzavnog udara a sve je bilo spremno za to potpomognuti potpresjednikom za bezbjednost e crn vam obraz kome ste ga dali i njegovim ministrom mupa i direktorom u.p brdjaninom onda jole dajte kolektivnu ostavke jer ce narod brzo izaci ispred skupstine i zahtijevati ostavke svih vas jer cijelu godinu dana vi ste nagrdili gradjane jos vise nego predhodna vlast . micite gov.a iz vlade . imam preporuku ako ima neko neku drugu neka kaze . medojevica u bezbjedonosni sektor jer je sve ama sve pogodio sto se radi i ko je odgovoran a vidjeli ste ono sto je napravio i stijovic sa plantazama , dalje knezevica ili marka milacica na mjesto mupa , voja lakovica na mjesto direktora policije umjesto brdjanina momo koprivica ministar pravde prof lekic ministar inostranih poslova a umjesto milovoga ministra za urbanizam mitrovica treba traziti resenje normalno treba naci ministra rada i socijalnog staranja i resor turizma i posebno ministarstvo kulture i jods dva potpresjednicka mjesta u vladi krivokapica . ovo su vam izvanredni kadrovi i jednou ministricu za javnu upravu jer ova stvarno nije sposobna da vodi nikakav resor . ako krivokapic nece ili ura i demokrate onda koalicija za buducnost da trazi odmah tehnicku vladu dok se ne izvrse izborne reforme i zakon o pebivalistu i drzavljanstvu . tu vise ema perice df , dosta ste popustali a najaca ste snaga na politickoj sceni crne gore . prenesite im ovo novinari .

    11
    1
  4. Jedan kanap a u tri pravca ga vuku !.
    Niko ne popušta !.
    To samo u Banana Republici Montenegro ima !.
    Nema u CG sloge, nece je ni biti dok god Srbi ne stanu pod jedan kišobran !.

  5. Poslije verbalnih politickih ratova, dobro je da se napravi korak ka konsolidaciji . Mislim da ce ovakva vlada i dalje biti nestabilna, s obzirom na to da male partije, tipa Ure, previse mogu da ucjenjuju premijera prijetnjom da ce mu srusiti vecinu. Krivokapic bi zbog toga trebao ostaviti otvorena vrata za odnose sa Df, Snp i demokratama…

    15
    1
  6. У потпуности сте спремни да раширите г…ве пред Уром, као и прошли пут? Да Абазовић постане премијер, то сте већ нудили. И ко ће вам бити крив кад поново добијете мачка у врећи?

    Ма Срби немају кога да гласају, то је цијела истина и док се то не промијени, џабе смо кречили, увијек се враћамо на исто, да смо сатјерани у ћошак, да морамо да бранимо голи опстанак.
    Изложени смо, рањиви смо, не знам докле тако мислимо?

    Не може се без аутентичних политичких представника Срба, без стабилних личности и политичарима од заната, родољубима на првом мјесту, направити резултат.

    Овакви „представници“ су застиђе, губитници који читав један народ вуку на дно.
    Ништа боље нису Демократе, СНП и остали паразити на српској грбачи, да ме неко не прозове да имам неке фаворите, како то обично тупсони прво закључе.

    Нема, па нема Срба родољуба у политици ни у цркви ни у државним администрацијама Србије, јер да има, нешто би постигли у ових 30 година.

    9
    5

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *