ИН4С

ИН4С портал

Мандић: Покрећемо иницијативу за формирање нове Владе

1 min read

Слика екрана

Андрија Мандић, предсједник Нове српске демократије, и дедан од лидера ДФ, казао је на прес конференцији да је за ДФ од данас готова фаза око реконструкицје Владе Здравка Кривокапића.

На конференцији са посланицима ДФ-а су и посланици Уједињене Црне Горе и Радничке партије.

Ово је важна конференција ДФ-а, процјењујемо да са њом почиње нова фаза политичког живота у Црној Гори. Претходних дана бли смо спремни да подржимо реконструкцију Владе Здравка Кривокапића. Имало је довољно простора, времена, снаге да сви који утичу на ову одлуку да нам дају позитиван одговор…

Нажалост дошао је тренутак да констатујемо да се због Дритана Абазовића што се тиче ДФ-а завршава ова фаза око реконструкицје Владе и покрећемо нову иницијативу избор нове Владе, новог премијера, нових министара, казао је Маднић.

Мандић је  је да су одавно незадовољни резултатима Владе.

Грађани неће трпјети због ове одлуке али не можемо трпјети да имамо Владу који нема подршку парламента. Зато је најважније да се отвори нови политички процес и позивамо све партнере из већине да се изјасне о нашем предлогу Пружили смо руку и око реконструкције и данас је пружамо ка људима из већине- додао је Мандић.

Ккао је истакао, све предлоге који буду стизали од Владе укључујући и буџет сматраће нелегитимним.

То је посао за нову Владу. Очекујемо добре одговоре и добре вијести за избор нове Владе која би имала подршку најмање 41 посланика- рекао је Мандић.

Мандић је рекао да неће данас одговарати на питања.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

110 thoughts on “Мандић: Покрећемо иницијативу за формирање нове Владе

  1. Onog trenutka kada se pomenu izbori i konačni pad ustaške oligarhije u rastočkoj varijanti ,krenu da gamižu iz svojih trideset godina gradjenih gnezda raznorazni rovci i bubašvabe i da prete ofucanim floskulama , o “ njihovoj razočaranoj familiji u DF“ za koji “ nikada više nece glasati“ , kao da su i do sada glasali za njih ,kao da ih neko prisiljava na to , i kao da su oni vredni tolike pažnje i da je sudbina Crne Gore u njihovim rukama !!! Plaši njih nešto drugo ! Kada se rasturi prvi ešalon crvenih ustaša od trastica , radijatorčica , orlica , petlica , katnica , doktorčica, purančica…šta onda ?!
    Stiže račun na naplatu , odnosno pitanje : šta smo imali pre trideset godina , a šta imamo danas ?! Logično je da se ovoj bratiji više dopadaju stare laži , nego nove istine , ali točak istorije se ne zaustavlja , ogromna vecina , osiromašenih , obespravljenih , pokradenih i poniženih je za promene !!!

    2
    4
  2. SMISLIO MANDA NOVI NAČIN OPSTRUCIJE VLADE I SKUPŠTINE SAMO DA SE NEBI DONIJELI ZAKONI ZA DOBRO NARODA I BUDŽET JER TO PRAVI LIČNU I POLITIČKU ŠTETU ZA DF A TI NARODE SVIRAJ I TRPI DOK DF TRGUJE.

    5
    2
  3. Скупштина одавно није резултат гласова грађана, већ грађана, амбасаодора и удба-фантома, отприлике по 1/3

    Није лако увести парламентарну демократију, али ДФ је на добром путу

    23
    22
    1. Ja bih čak rekao da je DF na odličnom putu. Nikšić pa Herceg Novi, još par takvih pobjeda i mogu da se prijave za ona manjinska garantovana poslanička mjesta, kao Hrvati.

      Svaka njihova izjava veseli CdM i Pobjedu, a više su otrova prosuli po ovoj vladi od izborne pobjede nego za svih 30 godina DPS vlasti.

      11
      13
  4. Апсолутна подршка и велико изненађење!!!
    Не смије се дозволити даља стагнација!!!
    Доље с трона лажни цар Шћепан Мали!!!
    Дато је и превише времена,а Јован без Земље је већ почео био да формира и свој доушнички и репресивни апарат!!!…

    40
    35
  5. Ovo je jedini mogući i iznuđeni potez. Pametan potez jer pametniji potez i ne postoji. Što drugo mogu do da ne budu i faktički više dio parlamentarne većine. Neće moći Dritanga, a ni Dritan-aga da dobiju više ništa. Ka i sa studentskim povlasticama, za koje je glasa Dukljanović sa sve Purom i Vraginjom, Krivi će sada dobijat podršku od veljecrnogorskih DrPS-fašista. Čisto da se vidi ko je đe.
    DF pokrenite narod. Nema čekanja više!

    34
    32
  6. За разлику од свих претходних, на новим изборима ДФ ће имати подршку Србске православне цркве, државе Србије, као и осталих институција србског народа.
    Не заборавите то.
    Знају то врло добро и демократе и Кривокапић. А, и они и он су прокоцкали поверење србског народа и србске цркве. Зато им и не одговарају избори.

    40
    41
    1. Imao je Df i na ovim izborima gdje im je Zdravko vodio listu podršku crkve i naroda ali na idućim ih narod posle ovakvog ponašanja neće podržat jedino da Manda sa 91 sađe na zasluženo 90 mjesto.

      4
      2
  7. Pitam se pitam zašto li je baš na dan kad je na vidjelo izašla dokumentacija PatriJotska pljačka Plantaža od 3 miliona eura pokrenuta inicijativa za formiranje nove vlade???
    Izgleda da se konačno taklo u osinjak!!!

    62
    15
  8. Vojvodo očito je da je moraš sa kumom, liderom DF-a rušiti. To jedva čekamo. Da još to dočekamo pa da se zapjeva širom Crne Gore, provešće se kolo…

    35
    20
  9. Када гребе луд збуњеног само је битно да не будеш збуњен… А ово без кила ракије не бих знао да растумачим 🙁

    19
    9
  10. Баш ме брига и за Кривокапића и за његову неспособну Владу, али имам Мандићу један захтјев за тебе:
    Буде ли на новим изборима на листи ДФ-а
    Бранка Бошњак која је гласала да су Срби геноцидни, и
    Бранко Радуловић, који прије неки дан изјави да би све нас који нисмо пелцовани изопштио из друштва (фашиста матори), на мој глас не рачунајте. Ћао!

    72
    9
    1. Од тога нема ништа. Остају декларисани црногорци, резолуционисти, уставоТВОРци на грбачи српског народа, захваљујући Мандићу.

      Кад је тако широке руке, што та 5 мандата не да омладини Нове да се искажу?
      ЖИли неким новим клинцима? Има доста младих и способних Срба који не могу доћи до шансе.

      33
      8
  11. Ne brojim novu vladu ako u njoj ne bude Aleksandre Poćernice-Vuković, Andrije i onoga drugoga Nikolića, Danijela i Sitovog malog, a vas na dan bezbednosti ako se sete…

    15
    19
  12. Ovdje vi je sva istina 115 godina parlamentarizama!?

    A prvi pravi i parlamentarni izbori jos nijesu odrzani!

    33
    1
  13. Ова „експертска“ гувнарија заузела Владу и државу на грбачи ДФ – и још нас зајебавају, спрдају се са нашим уставним правом на учешће у власти процентуално освојеним гласовима.
    Нова Влада, или избори, ови су и гори и неспособнији и покваренији од ДПС-а!

    53
    25
  14. Сруши ли ово ДФ договор са Демократама о реконструкцији Владе и гурну их опет у правцу УРА?

    Аматери…

    25
    32
  15. PUNA PODRSKA ZA DF,DO SADA STE RADILI SMISLENO,MUDRO I U KORIST NARODA, NE DOZVOLITE GORIMA DA VAS VARAJU,DOSTA STE CINILI USTUPKE RADI OPSTEG DOBRA,MANDA,MEDO, MILANE NAROD JE UZ VAS!

    66
    38
  16. Bravo. Pušti sređivanje sudstva i tužilaštva, izglasavanje novog budžeta. Sve to je nebitno ukoliko dva-tri čovjeka nisu na željenim pozicijama.
    Nećemo sa Dritanom, nećemo sa DPS-om, nećemo sa SD-om, nećemo sa SDP-om, a manjine neće sa nama.
    Nisam siguran ni da mi odgovaramo Demokratama, a bogami ni oni nama.
    Nadam se da ćemo na izborima do kojih će morati doći imati naših 15 do 25%.

    40
    35
  17. E moj Mandiću, nikad dobra Srpskom narodu u Crnoj Gori sa tobom i tom ekipom. Trpate nas da živimo u vašem iskrivljenom virtuelnom svijetu gdje još gledate unazad i megdan dijelite sa sjenkama a budućnost ni krajičkom oka ne vidite. Medo za predsjednika svih finansijskih tokova u Crnoj Gori, živio.

    58
    41
  18. U filmu „Podzemlje“ ima čuvena scena“ušo majmun u tenak“. A ođe njih 37 oće u tenak?

    39
    50
  19. Od ovog nema nista jer Demokrate,URA a i Krivokapic se ponasaju kao da DF ne postoji a DF nece sa opozicijom da rusi vladu jos ako izlasaju tuzilacke i sudacke zakone a da nije doslo do smjene Vlade DF ostaje beznacajni posmatrac koji se nista ne pita.Misl8m da DF mora radikalizovati svoje radnje,smanjiti trajanje radnji i ako nema druge rusiti ovo zlo i sa crnim Vragom ako drugr nema a po svemu sudeci biti nece.Ovo moje misljenje potvrdjuje i ponasanje Spajica u Skupstini a i Becicev debilizam gdje mu je bitnije da se ne prekoraci pet minuta a ne sto ko ima da kaze.

    49
    21
    1. Pa jedino što je ovdje novo je da se DF vraća u skupštinu.

      Sve ostalo je prazna priča kojom se prikriva ta kapitulacija.

      23
      22
  20. Doktor Abazovic vam je jasno rekao,da bi formirali novu vladu,morate srusiti postojecu,i to nista manje nego sa DPS esom.Neka su nam srecni novi izbori koji ce donijeti pad DPS i DF.

    38
    57
      1. Мој Бокељу. Дритан може отићи са ДПС- ом, Натјераће га Пипун, Манда и Медо својом галамом и опструкцијом. Они ће послије да га оптужују за издају а ми да трпимо још тридесет година. Са оваквим лидерима, нама Србима, нема среће.

        22
        14
        1. Otsao mu je i ideolog iz pozitivne pajovic i naplatio se, no je Drtanga postavio visoku cijenu 21 milion, ko ce da plati ?

          4
          5
  21. Botovi i simpatizeri DPS, Mila, Krivokapića, Bečića, Abazovića, koncerna Vijesti, mentora iz tamo nekih ambasada…, malo ste se zaigrali, pišete oštre komentare, ali potpuno neosnovane! Sanjajte vi da koalicija DF nema podršku ili da im opada popularnost u narodu, grešite i loše procjenjujete kao i uvijek! Kome vi prodajete m..a za bubrege, ako su Krivokapić, Bečić i Abazović, po vama, sigurni u svoju dominaciju, neka raspišu izbore, Čega se plaše, pa da vidimo ko ima, a ko nema birače! Dosta je više izvrtanja činjeničnog stanja, vi se olako igrate igrate „velikim“ riječima, na djelu će se pokazati zašto ova trojka ne želi izbore, jer nemaju više podršku u onolikom procentu kao na prošlim izborima, jer da imaju, ko srećniji od njih, oni bi trčeći zakazali izbore! I prestanite više da podvaljujete da DF od početka kritikuje vladu, pa bio je prisiljen na to, prvo su ih izvarali, uprkos izbornim rezultatima, po direktivi mentora, skrajnuli su ih od vladajuće većine, a za sve neuspjehe okrivljuju DF, nisu potpisali TU, dozvoljavaju da Srbe tuku, maltretiraju i omalovažavaju, a tzv. komite mogu da rade nekažnjeno šta hoće, usvojili su, uz pomoć DPS, rezoluciju o Srebrenici, u kojoj Srbe označavaju kao genocidan narod,…! Lične impresije o političkom stanju u Crnoj Gori nije dovoljno isticati pred svojom familijom, već imati uporište u političkoj stvarnosti na terenu! Ako vaši miljenici imaju poštenja i iskrenosti, neka izađu na crtu, pa kom opanci, kom obojci, da vidimo!!!

    61
    29
  22. Доста нам је Здравка и његових манипулација! Ова Влада није влада какву смо очекивали! Морамо да урадимо нешто добро за Црну Гору и да је извучемо из канџи мафије!

    55
    26
  23. Oročite poziv , pa izbori. Jasno je da neće dati novu vladu. Ali ako Srbima mislite nešto dobro i ozbiljno, onda samo srpske snage u jednoj koloni. S jasnim ciljevima koji se tiču položaja Srba u Crnoj Gori( jezik,pismo, škola i univerzitet, SPC, popis, zastupljenost u izvršnoj vlasti prema procentu). Za 4 godine dosta.

    46
    16
  24. Vladu mozete smijeniti jedino glasanjem o nepüovjerenju u Skupstini pa sada izvolete!“Nova Vlada i Andro za predsjendika ili Medo,a Pipun ministra spoljnih poslova!
    Nema vase igre su pozante narodu Crne Gore ,opozovote Vladu ili oborite ili cutite ,to vam je izbor!

    61
    28
  25. Браво! Подршка за Вас! Доста је времена дато Кривокапићу! И превише!

    65
    35
  26. NAPOKON!!!
    Bilo je krajnje virjeme za ovaj potez!
    Sklonite predstavnike prve i druge familije kao i TREĆE FAMILIJE koju želi Krivokapić!
    Samo budite istrajni, u suprotnom vas neće biti niđe na političkoj mapi.
    Dosta je bilo laži i podvala Krivokapića i Dritana!

    63
    29
  27. Неће ДФ да гласа за повећање плата. За кога се ови људе боре? Кога ја чекам ође, ове битанге што ће сад повећање плата да касни због њих јер се њима не свиђа влада коју су они исти изгласали у скупштини!? За чије добро неће да гласају законе? Моје сигирно не. Само их фотеље занимају ипак. Дубоко сам разочаран у вас. Ипак нисте ви за власт него за опозицију ипак.

    74
    63
    1. … Dusan, … ma nebi oni (DF) imali nikakvih poblema da glasaju ovo sto predlozio Spaic, Vlada, … kada bi u Vladi sedjeli „lideri“ DF, recimo, andrija, medo, Milan na celu ANB i sl. … aj’ zdravo,

      36
      46
  28. Konačno, glupo je bilo dozvoliti da vlast 100% vrše Ura i Krivokapić, a da se odgovornost za lošu politiku dijeli prema osvojenom procentu glasova na izborima 30. avgusta. Biti dio vladajuće većine, a suštinski biti neko ko je u startu lišen prava odlučivanja i tako ucijenjen držan van svake političke i državne odluke je političko samoubistvo. Srbi to ne smiju da dozvole. Kakva je razlika biti opozicija DPSovoj ili Dritanovoj vlasti? Kad su strateški ciljevi i Milu i Dritanu i Krivokapiću isti kad je u pitanju srbski narod u Crnoj Gori i van nje. Uostalom ono što su Dritan i Krivokapić ponudili srbskom narodu je manje od onog što je srbskom narodu nudio DPS režim još 2012. godine. Cucko-štojska vlada je okončala svoj rok.

    67
    30
    1. slađem se, veoma mudar i državnički potez g. Mandića, konačno mora neko da preuzme odgovornost i onom …. od premijera , pokaže kako se vode državni poslovi, svaka čsast, sada treba svi da podržimo g. Mandića , a da budemo oprezni da nas sad zeđo i krvataši ne izdaju

      46
      27
    2. Pucajte sebi u noge panetnjakovici lakše je. Niste ni jedan zakon donijeli, niste očistili spiskove. Vjerovatno ćete se iscudjavati ko predhodnih 30 godina kako vas je neko pokra i kako je neko drugi kriv. Al dobro valjda neumijete pametnije.

      38
      28
    3. Vrsit ce i dalje ,ovo je prica bez plana koja je vec pricana,ovo je prica koja daje rezultate u 10 dana a ne da prodje i Nova godina a ni popisa nema da drugo ne spominje.

      13
      7
  29. Mora da ovaj portal radi neke dobre stvari i usmjerava ovaj napaceni i dezorjentisani narod na pravu stranu istorije,cim ovoliko raznih istina,samsunga i neo-va,raznih hriscana i kvazi srba ovako skacu za oci i bukvalno dezuraju i to 24/7…Izgleda da je Novak Kilibarda ostavio dublji trag nego sto sam mislio ili je to u genetici i laznom i kvazi elitizmu malo obrazovanijih i nabijedjenih elitista…Pretpostavljam da ce sad horski NATO-mazohisti i redovni slusaoci zapadnih ambasada da zapjevaju:Srbija,Srbija…Vucic,Vucic…okupacija,okupacija…pa pomalo:Nato i Euro integracija…a bogami i vakcinacija…Niko nije bez mane i gresaka ali ovakvo stanje je neizdrzivo…a to znaju i najveci obozavaoci ovakve vlade pod sapom i ucjenama URE i Vijesti…Pozdrav za sve osvjescene koji su udobno zivjeli u Milovom rezimu a sada bi da vode kolo…i poruka:Srbi,ali oni koji to ne izgovaraju sapatom,nego sa ponosom,se vise ne boje i nista vise nece moci bez njih.

    38
    20
    1. To su dežurni botovi. Uvijek se aktiviraju kad treba podržati Uru, ovu raspalu vladu i Eskobare. Nekad su radili za Mila, sad su se preorjentisali. Dobro je to, znači da su se dobro prepali

      20
      13
  30. Nema sanse, nemate 41 a izbori ne dolaze u obzir. Niste ocistili fantome, u Budvi se ne nadajte onom sta ste vidjeli Avgusta 2020. Znaci od toga nema ni pola ovo se u zivot mogu zakleti. Ne mogu da vjerujem da ste komplet svi izdali đeda i narod. Sram vas i stid bilo sve na gomilu.

    56
    40
  31. Eto izbora i u najboljoj varijanti 40% glasova.Koji je koalicioni kapacitet srpske opcije, opet sa urasima, „mekom“ dukljanstinom becica i tjt.Uvijek ce falit 10 do 15% DFu.

    48
    25
    1. Па проблем је Кривокапић који упркос свим својим промашајима неће да се повуче и тиме да избије адуте Ури.

      Ово је талачка криза у режији Кривокапића. Њега треба позвати на одговорност. Човјек нема подршку.

      46
      26
      1. Naravno, ti da si na njegovo mesto bi se povukao, samo se olos ne povlaci i ne prepusta mesto pravim Srbima

        12
        9
        1. Добро је да имаш разумијевање за Кривокапићеву љубав за фотељу. Саосјећајан си антицрквени геј, волиш Кривога.

  32. Ne mlatite praznu slamu
    Prođe vrijeme u nadgornjavanju
    Izglasajte budžet , tužilački savjet i zakone
    Skinite barem invanoviću imunitet da se malo oladi

    41
    18
  33. Od prvog dana Vlade vi je napadate, dana nema sa je niste napadali i svi u CG znsju da su izbori na proljeće evo godinu.
    Vi ste primili ruku kažete, možete i mogu… Niko je vama neće pružiti, jer je to isto kso Dps da je pružaju.
    Ako oćete da obalite Vladu prije nego Spajić digne plate (bojite se povećanja popularnosti i vi i svi ostali), morate sad direktno da je obalite.
    Ali koji će cam izgovor niti što dajete šansu da se Dps vrati…koji će izgovor biti što će vam opet članstvo po biroa ići… A vama svima „pune guzice“, da nisu ne bi ste se tako ponašali

    62
    47
      1. @гокси, ботино распала, не полемиши на личном нивоу, него са изнијетим ставовима.
        Мада треба бити знавен па се знати изразити, овако само кевћеш.

        22
        8
      2. Ja imam punu sobu sendviča, no ćete vi na ulicu da opet napadate ksko vas je Dps prevario… opet će vam biti krivi fantomi, zapošljavanje… To što idete sad u trajnu opoziciju, samo ste krivi vi a ne Dps ni Vatikan…

        23
        19
    1. Владу су нападали, јер су изопштени и издани од стране носиоца листе, који није хтио са њима ни да разговара.

      Прича о платама је навлакуша, политичка промоција партије у настајању. Да није тако, била би урађена озбиљна анализа. Ова влада просто нема легитимитет да улази у такву причу.

      Дрпс није ни одлазио. Његови кадрови на кључним позицијама су још увијек присутни.
      Дата је шанса експерименту, он је пропао и сада је ред да се експерти и премијер повуку, ослободе фотеље или ће да ризикују повратак дрпса.

      ТЕмељни уговор ова влада оваквога премијера, упркос бројним завлачењем и иживљавањем премијера, није потписала Темељни уговор са црквом.

      МУП је дат бившем савјетнику Ранка Кривокапића – а то значи несређен бирачки списак и изгледан повратак дрпса.

      26
      19
      1. Oni traže ono što znsju da ne može ( promjena spoljne politike) Njemsčka se ne pita a ne CG.
        Oni znaju ti i to traže jer primati kod domaćih glasača i nina sigurna plata. A znsau da ne prolazi na zapadu, i da nikad neče biti vlast sa tim stavovima,, a to ih i ne intersuje, vlast već da glume da hoće Vlast..
        Shvati, namjerno traže ono što ne može

        10
        10
      2. Temeljni Ugovor je evo dva mjeseca poslat u Beograd i od tog momenta nije na nana ništa. Oni du ti koji treba da kažu dobar ajde da ga potpišemo, ali ne govore košta. Rekli su da su ga dobili i to to da li je ta to kriva Vlada CG možda… Oni čekaju 2mj sa ga pogledaju a da je 2 dana u pitanju do naše Vlade nspadali bi Krivokspića dan moć

        8
        12
        1. DA TAJ NOVOKOMPONOVANI TEMELJNI UGOVOR IMA ISTE OBRISE KAO SA VATIKANOM,ISLAMSKOM ZAJEDNICOM,JEVREJSKOM,NEGO SU GA KRIVI I DRITAN PROMENILI,PROMENILI ONAJ KOJI JE ODAVNO USAGLASEN U KOJEM JE UCESTVOVAO LEPOSAVIC.SAD KRIVA SPC STO NECE DA POTPISE NEKE SKRABOTINE.KRIVI JE U DEVET UVECE MAJA MESECA DOSAO U BEOGRAD DA POTPISE ALI MU DRITKO PREVAROM ZAPRETIO HAPSENJE.A TI ZABJELOMOGAO BI MALO U DOBROTU NA ZURKU.

          6
          5
    1. … Pero, … ovo je zalosno, kome se oni obracaju, kolegama, (ostatak pozicije) ili narodu, … mislim da je im isto kome se god obratili, narodu ili kolegama, osim naravno DPS, i sl. … aj’ zdravo, …

      12
      18
  34. Za sve neučinjeno u proteklih godinu dana,snose svi podjednaku krivicu i Krivokapić i DF i Dritan i Demokrate,tako da je ova priča o novoj vladi jedino realna nakon novih izbora. Sve drugo je zamajavanje naroda u CG od strane svih aktera današnje većine u CG. Svi ste se odreda narugali narodu koji je na prošlim izborima svojim glasovima oborio i Mila i DPS posle 30 godina vaših bezuspješnih pokušaja.

    42
    28
  35. Јел обезбјеђена подршка која ће да замјени 4 посланика коалиције око Уре ?Ако није ово је директно провоцирање мањинске владе Уре и ДПСа ,што је по свему судећи и оно што Андрија хоће.Јер да објасним Андрији ако имаш 27 треба још 14, ништа .Ако имаш 40 посланика ,опет фали 1.Дакле наброј нам тих 41 посланика који стоје иза нове владе.Ако их нема са овом конференцијом радиш за ДПС.
    А погледајте само вријеме овога.Здравкова посјета Неограду.И умјесто да сте показали јединство ,ви по старом- 2 Србина три странке…Страшно

    56
    26
    1. Loš pokušaj botino. Ne prolazi ni kod djece ta priča kako neko radi za DPS. Ne smije Ura ni iko iz sadašnje parlamentarne većine ni da pokuša išta sa DPS-om jer će sjutradan imati 100.000 Srba pred skupštinom, a naredni dan 200.000.

      35
      34
      1. Ako ne bude nove vlade idemo lijepo na izbore, koji Srbima odgovaraju jer je DPS u rasulu a DF i demokrate sami uzimaju preko 50%, dok Ura nema ni cenzus. Ura to dobro zna i zato DF ovako nastupa, i krajnje je vrijeme da se odlučno stane na put bezočnom ucjenjivanju.

        28
        16
      2. Ако сам ја бот ,јел бот и митрополит Јоаникије.У свом говору помену неке што нису издали народ задњу годину.И знаш ког „Србина“ на тој листи није било? Ај погађај,није тешко Само не знам што ИН4С није пренео тај говор митрополита,омакло им се вјероватно.

        P.SСамо Црква може да изведе 100000 људи.Не може то ни Мило ни ДФ.Ја сам чак убјеђен да један од лидера ДФ извјесни Небојша неби могао да изведе ни чланове фамилије пред скупштину,камо ли народ.Толики му је ауторитет међу људима

        28
        17
  36. Не кради нам вријеме и не храни скакавце.Избори Мандићу а ако нећеш прима три фајзера да бар буде нека корист од тебе!!!!!

    32
    15
    1. Tačno, čisto foliranje kao i sve što su do sada folirali! Sredite prvo FRONT. Mičite te što su na čelu 20-30 godina, što imaju jahte i čija se djeca školuju po inostranstvu. Dovedite mlade, časne i obrazovane ljude kao što je Leposavić, pa ćemo mi narod promjeniti Vladu!

      34
      16
    2. Ne žulja njih Dritko, ne ulazi im on u biračko tijelo. Svako ko misli da će EU i NATO dozvoliti da DF vedri i oblači u CG, a da prije toga debelo ne promijene retoriku i stavove (kao Vučić što je od radikala postao evrounijata) taj očigledno nema dodir sa realnošću. Jedino što DF zajedno sa Demokratama može da dobije su pozicije koje drže Zdravkovi ministri, poput Spajića, Milatovića, Stijepovića, Vesne Bratić, Mitrovića, Bojanića.. A Sekulovića, Radulovića, gospođu Injac, njih DF neće smjeti da takne jer njih na te pozicije nije doveoni Zdravko ni Dritan, nego NATO i EU. Trenutno ih napadaju iz razloga što je lakše svom biračkom tijelu objasniti zašto žele pad Vlade preko tih ministara koji Srbima ne odgovaraju, nego preko ostalih Zdravkovih ministara sa kojima Srbi nemaju problem. Na kraju jedina promjena će biti ta što će se Vesna Bratić zamijeniti Brankom Bošnjak, Spajić će se zamijeniti Medojevićem i slično, a tada im „Batistuta“ ili Radulović neće više smetati.

      17
      13
  37. То је требало одавно урадити , само абазовићу, Ури, концерну Вијести и центрима моћи заједно са ДПС-ом одговара статус кво , овако више не може , од јула мјесеца се чека на формирање тужилачког савјета, то се ни дан данас није отворило јер очигледно некоме одговора овакво стање, господа су имала прилику да и доста времена да се влада реконструише , позивани на састанак ,договор упорно , нису хтјели , сад је дошло вријеме да се расчисте рачуни , нова влада ,и људи који су од народа изабрани , тачка !! Браво ДФ

    40
    30
    1. Ко зна шта му је вођа обећао ,да је изгубио сваки контакт са реалношћу..

      32
      21
    2. Ovo je dupli autogol. Prvi autogol je bio prosle godine kad su podrzali ovakvu vladu. Sto se krivo rodi, to vrijeme ne ispravi. Sto god da su uradili, dali bi sebi autogol. Da se nastavilo sa ovim i to bi bio autogol. Dovedeni su u poziciju da se igra samo na njihov gol, a takva utakmica treba da se prekine sto prije. Neka Dritko i URA odigraju takvu utakmicu sa DPS-om, kad im vec DF ne odgovara. Tri su moguca rijesenja, a dva moguca ishoda.

      Rijesenje 1: nova vlada;
      Rijesenje 2: novi izbori;
      Rijesenje 3: koalicija URA + DPS.

      Ishod 1: novi pregovori i dogovor istih koalicija, tj. nova vlada;
      Ishod 2: vlada URA-e i DPS-a.

      Nikakav problem ne postoji sa bilo kojim rjesenjem ili ishodom. Bilo bi to mnogo postenije i pravicnije nego sadasnje stanje.

      28
      15

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *