ИН4С

ИН4С портал

Абазовић о заплијењеној дроги: Доћићемо до главних, до врха пирамиде; Спреман сам и лично да се жртвујем

1 min read

Дритан Абазовић, предсједник владе Црне Горе

Потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић казао је, гостујући у емисији Across the Balkansс на телевизији TRT World да очекује да ће се у истрази запљене тоне и по кокаина у августу ове године у Подгорици, доћи до “врха пирамиде” односно наручилаца дроге.

“Ја не могу да откривам детаље те операције али могу да кажем да је поента овдје доћи до главних, до врха пирамиде, и очекујем да ћемо тај резултат и постићи”, казао је он и додао да је спреман ако треба и он да се жртвује да се дође до резултата у овој области.

“Ја се не плашим, овдје се не ради само о трговини дрогом или цигаретама већ и о убиствима која су се дешавала у претходном периоду. Ја сам спреман да се жртвујем да би постигли резултате”, казао је Абазовић у разговору са уредницом и водитељком емисије Нафисом Латић.

Како је нагласио, неопходна је озбиљна сарадња региона у коју није укључен национализам како би се стало на крај организованом криминалу који на разне начине жели да дестабилизује регион.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

15 thoughts on “Абазовић о заплијењеној дроги: Доћићемо до главних, до врха пирамиде; Спреман сам и лично да се жртвујем

  1. Уф уф уф , мани се ти те твоје „жртве “ да те замолим,приграбио си фотељу мислиш да си неко и нешто а само си послуга амбасада , Вијести и центара моћи, сједи ђе си , ни за ђе си ниси !!!

    3
    1
  2. Znaš kako, kad ti specijalci budu upadali u kuću i izbacivali majku u 4 ujutru, onda glumi žrtvu. Do sada, realno, nijednu nisi podnio. Najveća ti je žrtva što ti je DPS ponudio pare da im daš mandat i ti odbio. Izvini brate, ali svaki glasač DF-a to radi već 30 godina.

    9
    2
  3. Kad bi ljudi koji se bave politikom u Crnoj Gori,imali mali dio pameti ,srca i postenja kao Dritan Abazovic,sve bi nam bilo bolje.Ovako,sa ljubomorom i crnogorskom pakoscu koja krasi vecinu politicara ,nema nam napretka.Dritan ima veliku podrsku mladih ,postenih i prosvojecenih ljudi.

    5
    5
  4. Kako bi bilo da malo ostavis pricu i uradis nesto konkretno? Uhapsenih NULA , imovina stecena kriminalom i oduzeta NULA i tako sve NULE. Dobro si zapoceo sa hapsenjem onog muljatora nekretnina ali si ga odmah pustio i pokazao nam KO SI !!
    Ti si clan Pozitivne CG zaduzen da pomognes kleptokrtatski rezim sta do sada radis uspjesno. Ali imaj na umu da bi zbog toga jednog dana mogao da se nadjes na sudu u svojstvu OKRIVLJENOGA.

    8
    2
  5. Svaki dan Dritan o nedodirljivim i o borbi protiv kriminala o zrtvi i kurcu palcu, a droga i duvan se svercuju jos vise nego ranije. Kakvu sprdacinu ovaj covjek pravi i o cemu on prica. Pa evo Talijani javise da Slina pere pare za Kosa Nostru i Dritane sto cemo sad?! Opet prica nema nedodirljivih i trla baba lan, od kokainskih para tvoji sefovi su finansirali VESTI.

    8
    1
  6. DRITANE,NISTA NECE BITI OD TVOJI LAZNI OBECANJA,SVE SE SVODI IAKO OTKRIJETE KO JE NALAGODAVAC NA DIL SA ISTIM ZA DOBRO TEBE I PAJTASA OKO TEBE NIKAKO I ZA INTERES DRZAVE,KOLIKO GOD TI SE CINI DA SI NA PUTU PRAVDE I ISTINE PROVALJEN SI I PROVIDAN,POLITICKI LICEMJERAN I NEISKREN!

    9
    5
  7. Што се не жртвова па удружи са Медојевићем? До сада би све било завршено.

    12
    3
  8. DRITANE KO I GDE I KOME NARKO BIZNIS SVETSKI ORGANIZIJE DOPUSTA I POVREMENO NEKE HAPSI AL GLE NARKO BIZNIS SE NE PREKIDA HAPSENJIMA. DAKLE AKO HOCES DO KRAJA SETI SE KO MILU DOZVOLIO DA GODINAMA RADI TO SETI SE KOLIKO HEROINA PROIZVODIO AVGANISTAN I ZASTO KOLUMBIJA NAJVISE PROIZVODI I SETI SE DRITANE GDE SE NAJVISE PRODA OPIJATA I ZASTO DAL TAMO DRZAVA NIJE TAKVA KO TI I IMAS LI TI VISE MOCI NEGO ONI DA SREDIS BIZNIS KRIMINARKO NA SVETU.

    12
    1
  9. JASNO NAM JE DA JE TEBI VAZNA SAMO FOTELJA TVOJA I TVOJIH KOLEGA IZ URE.DOBRO STE RODBINU UHLJEBILI PA SADA VARATE NAROD.NE VJERUJEMO VAM NISTA ! SAMO DF MOZE URADITI DOBRO ZA OVU POKRADENIU ZEMLJU !

    27
    8

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *