ИН4С

ИН4С портал

Дајковић и Андрић у Ужицу: Ми смо исти народ!

Делегација Слободне Црне Горе коју је предводио предсједник Владислав Дајковић допутовала је синоћ у Ужице.

Повод доласка била је трибина “Са младима на ти” на Педагошком факултету на којој су говорили Дајковић, али и Генерални секретар Ђорђије Андрић.

Дајковић је поручио младим средњошколцима и студентима да им нико неће помоћи у животу, ако не помогну самима себи. Образовање је кључна степеница коју морате прескочити на путу до успјеха. Наравно, колико је важно школско васпитање, толико је важно и оно из куће које нас од најранијег доба учи правим вриједностима.

Генерални секретар Слободне Андрић је истакао да млади људи морају сами да се изборе да им више нико не краде будућност, да се не ослањају ни на кога, већ да усавршавају своје квалитете, и да ће успјети онолико колико буду упорни у свом раду.

Након учешћа на панелу, делегација Слободне ће званично посјетити Градоначелницу Ужица.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

7 thoughts on “Дајковић и Андрић у Ужицу: Ми смо исти народ!

  1. Marko ,tvoja alternativa je Dritan a ne Mandic, povedi ga doma a nama neka Knezevica , Mandica , Dajkovica , pa i profesora Pajkovica .

    8
    4
  2. Mako Vukcevicu , tebi nije smetala 30 godina Milova diktatura a smeta ti diktatura Vuciceva , stim sto vas diktator je prbijao i narod i poslanike a ovom bleje po ulicama zaustavljaju saobracaj i nikom dlaka ne fali ,

    12
    5
  3. Vise je Srbija dala para za 5 godina , Srpskoj kuci u cg , nego Milo sto je za 30 godina zajedno sa Djiladom ,Cedom , Cankom, Vama smeta Vucic , sram vas bilo , Diktator treba ovima sto smeta Dajkovic sto je dosao u Uzice ,

    11
    7
  4. Седите у истим редовима са СНС-ом. И то је алтернатива за Србе у ЦГ? Мислио сам да Дајковић неће бити нови Андрија Мандић, али изгледа да Срби не могу боље. Шта ћете када СНС падне са власти? Да ли стварно очекујете подршку Београда када сте сада продужена рука диктаторске власти у Београду.

    19
    19
  5. dajkovicu covjece..ja i moja familija je df u dala tacno 12 glasova…kunem ti se ostrogom da ih nikad vise nece dobiti. tvoji su..rusili vladu ili ne,skracivali mandat ili ne za mene su proslost. prije bih dps dao te glasove nego njima. uzas kako su razocarali. i nijesam jedini vjeruj

    18
    20
    1. Ti ili nisi normalan ili nisi srbin. Jer da si normalan nikad to ne bi rekao a da si Srbin i pravoslavac mogao bi, ako si se razočarao u df, dati svoj glas nekoj drugoj srpskoj partiji.

      12
      11

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *