ИН4С

ИН4С портал

Пајковић (УЦГ): Када процесуирате ученице које су играле трбушни плес у част Ердогану и славље Албанске заставе у школама, пристајем и да казните дјецу у академији!

1 min read

Мило Пајковић

У живот једног тинејџера, уткано је сјећање на своје одрастање, на своју породицу и прилике у којим су одрастали. И ако пуни живота и чисте енергије били су на рубу егзистенције и норми нормалног живота, навео је данас  проф. Мило Пајковић, одборник Уједиње Црне Горе у Беранама

Наиме, како је казао, када је та генерација израстала
– зријевала, политичке прилике су биле такве, да њихови родитељи су се осјећали грађанима другог реда, без новца, без слободе, без националног поноса! Морали су бити, оно што нису, а оно што јесу, крили су у дубини својих осјећања које су исказивали само у ријетким тренуцима, у топлини кућног дома!

Били су свјесни своје историје, својих предака утканих у вјекове српске свијети и националне припадности, ипак они који су трачак у времену су наметали своје стандарде и ниво свијети просјечног издајника.

„Притисак краљевине Ђукановића је био велик, скоро неиздржив“, нагласио је Пајковић и додао:
И родише се литије, изроди се неки нови човјек, неки нови тинејџер, христов војник у косовској мити који не пристаје ни на каква понижења свога рода!

Међутим, родила се нека ,,нова Црна Гора”, изњедриле су се нове генерације које Црну Гору воле на посебан начин, јер све оно што их потсјећа на Дпс и на вријеме њиховог одрастања, не припада њима. А Лавице су симбол те политике и те владавине.

И ето, десило се славље, и то гдје, на академији и то полицијској, која је била полуга страховласти Дпс-а.
А драга моја господо, када процесуирате ученице које су играле трбушни плес у част Ердогану и славље Албанске заставе у школама, пристајем и да казните дјецу у академији, поручио је Пајковић и додао:
За сада толико уз поздрав:
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

32 thoughts on “Пајковић (УЦГ): Када процесуирате ученице које су играле трбушни плес у част Ердогану и славље Албанске заставе у школама, пристајем и да казните дјецу у академији!

  1. I ja sam slavio pobjedu reprezentacije Srbije nad selekcijom DPS. U slucaju da je to za kaznu spreman sam za sankcije i mogu dostaviti licne podatke radi procesuiranja.

    71
    34
    1. Pola reprezentacije Crne Gore je ranije bilo iz Srbije pa ni tada nijeste navijali.Vidi se da ste bijedne posrbicke lazovcine.A mozda i na racun toga kupite mrvice sa Vucicevog stola.Ma vi u srbijanske reprezentacije tesko mozete.Ne daju vam ercegovci i kosovari.

      1
      9
  2. A, sto se svi mi pravimo ludim, zar nije akademija pod pokroviteljstvom ministarstva unutrasnjih poslova, treba da shvatimo jednu cinjenicu, da taj Milasev covjek, koji je na celu akademije, nebi smijo prdnut, bez odobrenja one nakaze, nazovi ekspertskog ministra, zvanog Batistuta sekulovic, premijer je ona smlata Krivokapica, sto se postidjeo susreta sa Kavajom, sto je zaboravio da ga, ja Srpski narod doveo na polozaj premijera, ta ista bjeda od covjeka, je Srpski barjak nosio po Vasojevicima, i obecavao ravnopravni status svim gradjanima mrcogore.Aman, braco draga, vi koji se izjasnjavate kao crnogorci, ako imate malo duse, i obraza, razmislite i vratite se vjeri i naciji, kojoj su pripadali vasi roditelji, aman braco draga, dozovite se pameti, jer ovo nicemu ne vodi.

    57
    37
  3. Dps mi je ubio svaku volju da volim ovu drzavu a nemam drugu….
    Tuzno al je tako…A i tako, pa je ne sakatim kopajuci moracu cijevnu i kidajuci sume…
    A ovi to sto rade samo sire zastave i pokazuju nam zapravo koliko je oni vole.
    Rocen,Ubovic,1.familija 1.banka…tuzilastvo sprdnja….
    Vlada nista ne cini da pohapsi ta govna niti imaju m…
    Tako nam i treba…

    69
    31
  4. Sve to podržavam nego treba da provjerite preko kog vašeg visokog funkcionera je došao v.d. direktora škole u Danilovgradu na to mjesto. Taj vaš fukcioner je jedan časni i pošteni čovjek i ne optužujem ga za to ali ipak urgirajte da utiče na svog rođaka v.d. direktora da ne radi to…

    31
    7
  5. U redu Pajkoviću, sve nam reče samo ne reče što će UCG uraditi povodom ovoga? Hoćete li od premijera kojeg tako vatreno podržavate tražiti, i to naravno javno, da razjuri rukovodstvo policijske akademije koje ovako maltretira srpsku omladinu!? To je u nadležnosti resora njemu lojalne ministarke Bratić, tako da ovaj put ne može da se vadi na državni udar. Ako nećete tražiti smjenu rukovodstva akademije, nijesi ni ovo trebao pisat jer je u tom slučaju licemjerno. Kao što je licemjerno to što si ti podmetnut da se oglasiš umjesto tvog predsjednika Danilovića za kojeg znamo da se oglašava i za mnogo manje drastične povode.

    32
    25
  6. Страшна је и сама помисао да се та дјеца ксзне. Па јел ово фашистичка држава у којој само можемо славити онако како нам се пропише. Лично нити сам нити ћу кад навијати за оне који пропагирају Монтенегро. (Читај Милонегро)

    65
    27
  7. Ova Crna Gota se mora vratit Crnoj Gori….otet iz ruku prišipetljama i prodavcima magle, kriminalcima i raznim Đukanovićima….
    ….upamtite to “ braćo crnogorci , vozljubljeni rode moj srpski“ ….rekao bi i potpisao se na poslanici….“blagoslov Vam božji, Od nas, sv .Petra ….!!!
    Ko nije, nek čita malo , i neće mu čudna biti reakcija te djece iz časnih domova, koji su i ovaj put odbranii majku svoju , jedinu domovinu iskrom iz kamena…golih ruku sa tamjanom i molitvom nad ikonom sveca, zaštitnika….

    48
    26
  8. Тако је господине Мило.Диктатура ДПС и даље уништава српски народ .Станимо сви срби у одбрану наше дјеце.Могла је Јованка да нас блати и псује а ми да трпимо а тирани да ликују над нама.

    58
    23
    1. Ha ha ha a vidjeste li sinoc onog junosu na tv sto pokajnicki priznade da se kaje sto je navijao za Srbiju i da se stidi svojih postupaka.

      2
      3
  9. Jedna opaska za “ istinu “ nijesu oni slavili poraz svoje drzave ,vec pobjedu za one za koje navijaju , hoces reci da albanci ne navijaju kad igraju sa cg , za Albaniju vec za Montenegro , i to je jedina drzava koja na svijetu koja se pise tudjim imenom , da pise Montenegro a ja navijam za nju , ma ne budalinjaj se , djeco svaka vam cast, a Vlast neka malo razmisli sto je tako .

    56
    29
  10. Ko ovoga šta pita, koga briga na šta on pristaje? Nemoj da sjediš u nekoj partijskoj fotelji, dođi probaj u školi da radiš.

    34
    54
    1. Naravno da je njen resor i naravno da neće ama baš ništa uraditi da ovu đecu zaštiti, a još manje da ikog iz uprave sankcioniše. Taman posla, pa da gazdarica Džudi vuče za uši…

      12
      7
  11. Citam ovdje dje jedan napisa kakve veze ima slavljenje albanske zastave u skolama sa ovim sto su ovi mladi lavovi slavili u akademiji.Pa ima veze pametnjakovicu zato sto se albanija moze slaviti u skolama,a Srbija ne smije ni pod tackom razno.

    62
    30
  12. РАДОВАЛИ СУ СЕ ПОБЈЕДИ СВОЈИХ, А ТО НЕ ЗНАЧИ ДА СУ БИЛИ ПРОТИВ ОНИХ ДРУГИХ!!!!
    А ЈОВАНКА И ШОФРО ДУГОГОДИШЊИМ ИЗЛИВОМ МРЖЊЕ И ШОВИНИЗМОМ НЕ ЗАСЛУЖУЈУ НИ ПОШТОВАЊЕ НИТИ НАВИЈАЊЕ!!!!
    ОНИ НИЈЕСУ ЦРНА ГОРА ОНИ СУ ОРУЂЕ У РУКАМА ДПС МАФИЈАША!!!!

    91
    36
    1. Јованкин отац је Србин који “не гледа утакмице Црне Горе”, а мајка Српкиња са Космета. Јованка је Црногорка и то страствено показује увек и свуда, љубећи грб ЦГ на дресу… и за то је вероватно посебно добро плаћена. Одабрала је да буде оно што није и тако материјално профитирала.
      Бојана Петровић “из Ниш”, је удајом постала Црногорка. Једино су Дамјанац (босанка из Бгд.) и Ђокић из Аранђеловца шутнуте кад им више нису биле потребне, а заиста су се трудиле да глуме Милогорке. Знам да су тада задрти Милогорци жучно протестовали због њих две! “Што има она Дамјанац и Ђокић да ми машу црногорском заставом кад нијесу наше!”

      39
      42
      1. Nijesam znao to za Jovankine roditelje, ako je tačno onda sad bolje razumijem dičnu lavicu… ako je Turčin krvav do lakata… znamo nastavak 🙂

        23
        38
  13. Биће како мадам Џудит и Ескобар кажу. Кривокапић инструкције чека.

    51
    10
  14. ТАКО ЈЕ ПРОФЕСОРЕ!!!!!
    ДУЖНИ СМО ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ ЗАШТИТИТИ НАШУ ДЈЕЦУ!!!!!
    ДА ИХ ПРЕТВОРЕ У ЈАЊИЧАРЕ, Е ТО НЕ СМИЈЕМО ДОЗВОЛИТИ!!!!!!
    ПРЕШЛА СЕ ЦРВЕНА ЛИНИЈА!!!!!

    78
    38
  15. Kakve veze ima trbušni ples, albanska zastava i pesma koja ne sadrži ništa skaredno, govori o duši i istini? Jesi li ti pri svesti? Seksizam plesa, zastava druge države u školi i akademci koji pevaju posle utakmice??? To biste da ujedinite? Sram vas bilo!

    49
    49

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *