ИН4С

ИН4С портал

(ВИДЕО) Стијовић: Наставићемо да снажније подржавамо пољопривреднике и да се снажно боримо за ријеке и шуме

1 min read

Александар Стијовић

„Протеклих годину наш тим је радио на јачању сектора кроз спровођење активности на међународном и националном нивоу“, поручио је у видеу министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Стијовић.

„Покренули смо израду стратешких докумената, и остварили напредак у преговорима са ЕУ у поглављима 11,12 и 13 и добили позитивно мишљење о напредку у извјештају Европске комисије. Реализовали смо мјере агробуџета, непосредно сагледали проблеме наших пољопривредника и на њих адекватно одговорили, а све имплементиране мјере су увећане у просјеку за десет процената. Помогли смо да се прода све што је произвдено, чак и заостале количине из прошле године и по први пут немамо тржишних вишкова. У свим општинама смо унаприједили руралну инфраструктуру, кроз реализацију више стотина пројеката, изградњу преко 70 километара путева и преко сто водовода као и других објеката инфраструктуре. Извршили смо корекцију пореске стопе на јаја са 21 на седам одсто“, нагласио је он.

Министар је истакао да раде на отварању нових фабрика, као и да се снажно боре за ријеке и шуме.

„Наставићемо да што снажније подржавамо, пољопривреднике и заједнички да унапређујемо сектор пољопривреде у Црној Гори“, закључио је министар Стијовић.

Није црногорски ако није српски; илустрација: ИН4С
Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

1 thought on “(ВИДЕО) Стијовић: Наставићемо да снажније подржавамо пољопривреднике и да се снажно боримо за ријеке и шуме

  1. GOSP.MINISTRE STIJOVICU POMAŽE BOG .EVO IMAM MOLBU ZA VAS DA SE ŠTO PRE ANGAŽUJETE OKO ŠUMA JELOVIČKIH JELOVICA SE NAGRDI EVO 15 GOD.ZADNJIH POHARASE JE PATRIOTE.NAŠOJ DECI NECE ZA DECENIJU OSTATI NIŠTA AKO SE NASTAVI DEVASTACIJA JELOVICE.. HVALA I ŽIVELI MI PRIJATELJU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *