ИН4С

ИН4С портал

Убијен сарадник Османагића испред ЗИКС-а

1 min read

Илустрација

Андрија Мрдак, сарадник Армина Муше Османагића, убијен је данас око 10.30 часова испред Завода за извршење крвичних санкција.

ubistvoziks2m

Баранин Андрија Мрдак убијен је испред капије Завода за извршење кривичних санкција (ЗИКС) у Спужу, док је чекао ред да уђе у посјету брату.

Према једној верзији, на Мрдака је пуцала особа са мотора у покрету. Мотором је управљала друга особа, а убица је сједио иза њега.

Према другој верзији, убица је чекао Мрдака сакривен испод настрешнице аутобуског стајалишта, недалеко од капије ЗИКС-а. Након што је убио Мрдака, убица се упутио ка помагачу који га је чекао на мотору паркираном неколико метара даље.

Бјежећи старим путем из Даниловграда ка Подгорици, умало су се код блокаре сударили са полицијским возилом која се кретала из правца града ка ЗИКС-у.

Први подаци полиције указује да је Мрдак пуцао на нападача прије него што је покошен пао на ивицу тротоара.

ubistvoziks3m

Сумња се да је убица рањен у ногу. Због тога, према сазнањма „Вијести“, полиција провјерава медицинске центре, приватне и јавне здравствене установе како би утврдили да ли је неко тражио медицинску помоћ.

Полиција је блокирала све излазе из града.

Увиђај је у току, а тијело убијеног Мрдака налази се тачно испред капије ЗИКС-а на свега неколико метара од његовог возила „Ауди А6“ (БР БХ 634).

Екипе полиције и Специјалне јединице обезбјеђују лице мјеста.

Убијени Мрдак је био први човјек Армина Муше Османагића.

Османагић је убијен 16. септембра из снајпера у свом ресторану „Савоја“, у центру Бара. Убијени Мрдак је био поред Османагића у вријеме када је он усмрћен.

Андрија Мрдак је и брат Ненада Мрдака, који је у Бару 27. маја убио Мирка Мићића, члана супротстављене групе покојног Луке Ђуровића.

Подјелите текст путем:



Придружите нам се на Вајберу и Телеграму:

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *