Насловна Друштво Атлас Група: Гласање о плану реорганизације фабрике воде Липово нерегуларно

Атлас Група: Гласање о плану реорганизације фабрике воде Липово нерегуларно

Затражили су и изузеће предсједника Привредног суда Блажа Јованића због могућег пристрасног поступања приликом оцјене за изузеће судије Анђелића

1
Atlas
Атлас Група

Компаније Атлас Група доо, Атлас инвест доо и Зета инвест доо затражиле су да се поништи гласање о Плану реорганизације Фабрике воде Липово у стечају због низа нерегуларности, као и изузеће судије Привредног суда Миодрага Анђелића због незаконитог поступања и очигледне необјективности, новоди се у њиховом саопштењу.

Такође, затражили су и изузеће предсједника Привредног суда Блажа Јованића због могућег пристрасног поступања приликом оцјене за изузеће судије Анђелића. Разлог је тај, прецизирају из Атлас Групе, што је у предмету Мељине комплекс доо, у који је Јованић био укључен, он већ изузет због постојања сумње у његову објективност. Против Јованића је предсједник Атлас Групе др Душко Кнежевић поднио кривичну пријаву као члана организоване криминалне групе која дјелује са циљем да г. Кнежевићу буде отета сва имовина коју посједује у Црној Гори.

„Приликом гласања о Плану реорганизације Фабрике воде Липово судија Анђелић је поступак водио супротно члановима 166 и 167 Закона о стечају. Није уважио основане примједбе пуномоћника компанија Атлас Група, Атлас инвест и Зета инвест, више пута је прекидао вјештака финансијске струке и тражио од њега да скрати своје излагање, исто као и пуномоћника још једног привредног друштва које је повјерилац III исплатног реда“, закључили су из Атлас Групе.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here