Насловна Култура Блогдан промовисао књигу “Са друге стране облога” у Будви

Блогдан промовисао књигу “Са друге стране облога” у Будви

0
Блогдан у Будви

У организацији Народне библиотеке Будве синоћ је представљена књига “Са друге стране облога” аутора Богдана Стевановића Блогдана.

Књига „Са друге стране облога“ је збирка прича распоређених у два поглавља и чита се са обје стране. Читалац бира да ли ће је читати од почетка или од краја, јер је крај заправо нови почетак. Поглавље Облоге садржи приче у којима Блогдан даје портрет времена у ком живимо, суочавајући нас са свим оним пред чим затварамо очи и стежемо срце. Поглавље Ране садржи приче у којима је промијењена перспектива приповиједања, па сада приче причају не само јунаци већ и предмети – што посебно доприноси атмосферичности.

На страницама ове књиге Богдан Стевановић нам открива да се са оне стране облога не налазе ране, већ ријечи што лијече. У договору аутора и Вулкан издаваштва и овог пута, као што је био случај са првом књигом, “Облоге од мастила”, од сваког продатог примјерка донира се 50 динара Националном Удружењу Родитеља Деце Оболеле од Рака – НУРДОР.

Поред ове донације, све илустрације које се налазе у књизи су на продају и сав новац од продаје оригиналних цртежа и репродукција донираће се овом Удружењу.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here