Насловна Политика Бошњак: Љекари једва преживљавају док супруге функционера шопингују по метрополама

Бошњак: Љекари једва преживљавају док супруге функционера шопингују по метрополама

Лако је вама, свако од вас се докопао по неке "коверте", а они који су навикли да својим радом зарађују за живот у овој црној нам Црној Гори коју је ова власт учинила карикатурном и опрљала јој образ, морају да иду у печалбу и да траже начин да обезбиједе опстанак породице

6
Бранка Бошњак

Умјесто да се позабаве овим лоповима што нам опустошише и очарупаше државу и отјераше све што ваља и што је перспективно из ње, они су ових дана кренули у хајку на љекаре које је последња нужда натјерала да иду на крузере да би зарадили да прехране породицу, јер од мизерне плате коју им је ова власт опредијелила не могу да саставе крај са крајем, казала је Бранка Бошњак, посланица ДФ-а у Скупштини Црне Горе.

Бошњак осуђује што су љекари практично проглашени криминалцима јер су, како каже, учинили “велики гријех“ тиме што су узели боловање да би оправдали одсуство са посла.

А и то ваше истјеривање правде тако је јадно и мизерно, у вашем стилу, извукли сте поједине који вам нијесу подобни, а друге „заштићене“ не помињете, да не помињем да не дирате мајсторе јавних набавки у здравству и фармацеутску мафију“, додала је она.

Посланица ДФ-а је истакла да би било корисно кренути у провјеру боловања супруга функционера власти које се, истиче она, годинама не појављују на послу, а покривају на папиру значајне позиције у разно разним регулаторним тијелима и агенцијама.

Оне не користе боловање да иду да раде да би издржавале породицу него обигравају свјетске метрополе, шопингују и посјећују салоне за уљепшавање“, казала је Бошњак.

Она сматра да би се морао наприједити материјални статус љекара и услова у којима раде, како не би најквалитетнији напуштали наш здравствени систем. Истакла је да умјесто тога власт селективно истјерује правду на оним најрањивијима који се боре за голо преживљавање.

Лако је вама, свако од вас се докопао по неке „коверте“, а они који су навикли да својим радом зарађују за живот у овој црној нам Црној Гори коју је ова власт учинила карикатурном и опрљала јој образ, морају да иду у печалбу и да траже начин да обезбиједе опстанак породице“, закључује Бошњак.

Прочитајте још:

СНП: Да сте новац улагали у привреду, а не у коверте, из Колашина се не би одлазило

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Ljekari ne moraju da prekidaju radni odnos da bi radili na kruzeru, mogu da uzmu neplaćeno odsustvo i posao će ih čekati kada se vrate. Nije u redu potkradati firmu ili državu. Istina je da mnoge supruge funkcionera ‘vuku’ bolovanja i primaju platu, ali dajte imena. Onda će posledice trpjeti takve službenice, njihovi pretpostavljeni, a i fukcioner će morati podnijeti ostavku. Ovako ostaje utisak da vi sve to znate ali ne iznosite jer se ista govna, kradete gdje god možete i jedni i drugi.

  2. 3
    0

    Branka sve istina al sopinguju ne samo dame lopova Iz dpsa rahmetli, sopinguju I neke dame po metropolama ,supruge nekih lidera,mini pokreta…bez glasaca ,to izostaviste,sve ostalo AMIN

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here